כ שוויץ משהו עדכני - סקס אדיר

שוויץ משהו עדכני

3
[QUOTE=הצמחוני]היי,

מוזמן להתרשם מהדיווח הזה, הייתי בסוף אוקטובר 2018
https://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=65282&title=fkk-basel

אם הקישור לא עובד תוכל לחפש תחת fkk basel
[/QUOTE]

תודה רבה , ראיתי את הדיווח המרשים :)

אם יש למישהו מידע על אפשרויות אחרות במקומות אחרים בשוויץ אשמח לשיתוף ..... מבטיח דיווח

שוויץ משהו עדכני

4
יכול להמליץ על מקומות בלוגאנו
ישנם 3 מקומות צמודים האחד לשני
אחד מהם הוא MULIN ROUGE
הכניסה בעלות זניחה ומקבלים 2 מטבעות למכונות שתייה
בזמנו עלה 50 יורו לחצי שעה
הבחורות הכי כוסיות שתתקל בחיים שלך
וגם ההמבורגר אצל הגזלן בחוץ לא רע
בהצלחה

שוויץ משהו עדכני

6
דיווח קצר

הרשת מלאה באתרים של בנות ,טרנסים, מועדונים וכד' אבל כמו אצלנן כדי לא ליפול כדאי להכנס לפורומים ולראות מה באמת אומרים.
גוגל טרנסלייט מגרמנית לאנגלית עושה עבודה טובה .
הזנות חוקית כך שממש אין בעיה , רק לבחור את המקום הנכון .

לגבי עצמאיות , כולל טרנסיות, יש תמיד מקום למיקוח על המחיר המבוקש שגם ככה גבוה , אבל בהחלט יש תמורה .
לגבי מועדונים אין מיקוח והשאלה תמיד מה מקבלים תמורת התשלום הגבוה שבדרך כלל מתחיל סביב 600 ש"ח ועולה צפונה .

אז מאחד האתרים יצרתי קשר עם טרנסית תאילנדית נחמדה שמתקשרת בווטסאפ באנגלית . התחלנו ב- 300 ( אלפיה שלנו ) לשעה וסיימנו ב- 150 .
קבענו , הגעתי ונכנסתי לחדר מענין ונעים מבחינת האוירה . קבלתי משהו לשתות וכאן הכסף החליף ידיים .
לא אכנס לתיאורים גרפיים אבל באמת אחת החוויות היותר מעניינות שהיו לי עם טרנסיות .... יצאתי עם חיוך גדול והבטחה שבשבוע הבא מתחתנים :) .
הכל נקי , מסודר , נעים ויפה . הגברת היתה ממש סבבה , מלא פינוקים , בלי לחץ וכל בקשה נענתה עם חיוך .

נכון שקצת יקר , אבל שווה

תבוא נחמד , ישר והגון ובדרך כלל תקבל את אותו היחס מהצד השני .

שוויץ משהו עדכני

9
[QUOTE=אוהב לאהוב]מתוכנן להיות עוד שבועיים יום בבאזל צמוד לטיסה
יש המלצות?
ושאלה נוספת איך מחירי המוניות לשדה התעופה בשביל לדעת אם שוה אפי' בשעה שכבר אין תחבורה ציבורית
[/QUOTE]

העיר באזל די קרובה לשדה התעופה , אבל מהנסיון שלי עדיף לשכור רכב אם אתה יכול . מוניות ורכבת ממש יקר .

תברר עם חברת התעופה אם יש שאטל שלהם לעיר

שוויץ משהו עדכני

10
[QUOTE=אוהב לאהוב]ראיתי פרסום של Club History נראה לפי הפרסום שעובד עם הגלוב שבציריך רק במחירים יותר שפויים
האם מישהו היה במקום והאם מישהו יודע איך התחבורה למקום מאוד חשוב לי[/QUOTE]

מעניין... פעם ראשונה אני שומע על המועדון הזה. מעיון באתר שלהם אכן משתייך לרשת הגלוב, סוויס קלאב ועוד. רחוק מציריך, אבל לא כ"כ קרב לבאזל... נמצא בערך 15 ק"מ מזרחית ממנה סמוך לעיירה בשם ליאשטל. אכן מחירים נמוכים יותר וגם יש להם בריכה חיצונית בניגוד לגלוב. לא חייב להשכיר רכב. תנסה אובר או רכבת(הרכבות בשוויץ מעט יקרות יותר מגרמניה אבל לא בהרבה). יש שם מערך תחבורה מהטובים באירופה לדעתי.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”