כ שני מבני ציון עם הפתעה לא צפוה - סקס אדיר

שני מבני ציון עם הפתעה לא צפוה

1
הי חברים,
ניסיתי מזמן לדווח אולם בעיות טכניות באתר מנעו ממני לעשות כן ובאיחור אלגנטי חייב לשתף אתכם בחוויה מיוחדת ויוצאת דופן שאני חווה בחצי שנה האחרונה.
אני מניח שרובכם מכירים או שמעתם על שני מבני ציון, גם אני הגעתי אליה לפני מספר שנים מהמלצות חברים פה ולא התאכזבתי מהאשה החביבה, הלבבית וכבדת הדדיים.
אולם, בשנה האחרונה שני הקטינה את התפריט המוגש במקום ועברה כמה שינויים אישיים שגרמו לה כנראה לחשב מסלול מחדש ולהכניס לעסק את בת הזוג שלה (נשלטת) ולפעמים גם חברה נוספת.
לצערי, שני חדלה מלאפשר מגע ישיר איתה אך היא הזמינה אותי להצטרף אליה ואל בת הזוג שלה לחוות את היחסים בינהן, כצופה וכמשתתף פעיל החל מהפעם השניה או השלישית שהגעתי לשתיהן.
מה שמדהים אותי כל פעם מחדש ומושך אותי כמו פרפר לאש היה לחוות את רמת האנטימיות בינהן שבאה לידי ביטוי לפעמים בקטע של שליטה טוטאלית ולפעמים בחום, רוך ומגע שרק אשה יודעת לתת לבת זוגתה.
חוויה אותנטית שכזו נדירה במחוזותנו וזה פשוט מדהים לצפות מהצד ולהיות מוזמן להצטרף בהוראתה של שני.

מאחר ואני לא יחצן.. אולם מצד שני אני מכור ולא אובייטקיבי... לא ארחיב על התפריט והתעריפים אך אשמח להעביר את הטלפון בהודעות פרטיות כי מגיע להן פרגון ענק.

והכי חשוב תתנהגו בכבוד!
תעשו חיים ותהיו אנשים טובים!

6
לא יודע מה לענות לגבי מה הבנות עושות/לא עושות כי זה עניין של כימיה, התמדה והכרות בינך לבינן.
בהתחלה שהגעתי לא הבנתי שהן בנות זוג וחשבתי שזה סתם שתי נשים שמצאו דרך חכמה לסחוט ממני עוד כמה שקלים, עד שראיתי אותן שלובות זרוע באיזה יום שישי אחד ב12 בלילה יוצאות מסרט בסינימה סיטי והבנתי שזה לא חרטה.

ככל שהתמדתי והכרתי אותן הפתיחות גדלה והגבולות נפרצו - אבל שוב, זו החוויה שלי הפרטית ולא מחוייב המציאות שגם איתך זה יגיע לשם.
תנסה - ותדע.
טלפון שלחתי לך בפרטי.

7
איזה שטויות אתה מעלה כאן, לא מבין מה אתה רוצה,
אתה לא עונה על השאלות שנשאלו כאן,
למה, אתה רוצה שנשלם להם כדי שנציץ שהם נהנות,
מה בדיוק הם מספקות איזה סוג של שירות, או שהמוטו,
אנחנו נהנה ונתכייף, ואתם תשלמו,
אתה חושב שיש פה אידיוטים, או מה בדיוק אתה רוצה!

אני אגיד לך, אתה פשוט מציצן, איזה חוויה ואיזה אבטיח, רק מה שמציצן בדרך כלל מציץ בחינם
ואתה משלם על זה, זו כל התורה.
יום נעים

אולי תגייס פה התרמות ללסביות שלא רוצות להזדיין!

8
חברים בדקתי את הנושא שני שינתה את השירות היא עושה יחסי שליטה שהיא השולטת ומידי פעם
מצטרפת אחת החברות שלה המחיר מאוד יקר נסיעה ארוכה לא בטוח שיש הנאה גדולה
אבל כל אחד עושה בכסף שלו מה שהוא רוצה לפי דעתי לפני שנה הייתי מקבל משני הרבה יותר
ופחות כסף גם העלתה את המחיר וגם עושה דברים לא מובנים

9
חביבי, אם מה שהבנת שמדובר על חוויה של מציצנות נטו ובלי סקס אז כנראה ששכל והבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך...
כל מי ששאל שאלה ו/או ביקש טלפון קיבל תשובה מפורטת בפרטי.

אני לא נותנת השירות ולא יחצן שלה ולכן לא יכול להתחייב בשמה ובשם בת הזוג שלה לאן יזרמו עם כל אחד.

עם גישה כמו שלך לא נראה לי שיזרמו איתך רחוק... כי אם אתה לא יודע לקרא בין השורות ולפנות בצורה מכובדת לחברים פה בפורום בטוח שאמא שלך לא לימדה אותך לכבד נשים ואתה מסוג התינוקות שחושבים שהכל מגיע להם כי קנית את אמא של הבחורה ב200 שקל שלך.
צריך לגייס תרומות לחנך גברים כמוך מחדש. איכס.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”