אשמח לעזרה מחברי הפורום היקרים בנוגע לקייב.
אני רוצה לטוס לקייב לחופשת סקס, אבל יש לי התלבטות. אני מבין שהרמה של הבנות שם היא מטורפת, אבל זה מבחינתי לא מצדיק את הנסיעה.. תודה לאל סקס לא חסר לי בארץ ,אומנם כנראה לא ברמה של הבנות בקייב , אבל תודה לאל אני מסודר (ברמן בבר תל אביבי נחשב עושה את העבודה:) ). אני רוצה להגשים פנטזיות: אנאלי, גמירה בפה, גמירה על הפנים .. וכמה שיותר !!
אבל מנסיעות קודומות שמצאתי את עצמי כל הזמן רודף אחרי בחורות בטלפונים ובאינטרנט ככה שרוב החופשה נשרפה על זה אני לא רוצה לעבוד קשה. אני לא מחפש מציאות ולהשיג בכמה שיותר זול ואני מוכן לשלם .. הבנתי שבמחירי 300-500 דולר ל 3 שעות אפשר להביא בחורות ממש ברמה.
אבל מנסיעות קודומות שמצאתי את עצמי כל הזמן רודף אחרי בחורות בטלפונים ובאינטרנט ככה שרוב החופשה נשרפה על זה אני לא רוצה לעבוד קשה. אני לא מחפש מציאות ולהשיג בכמה שיותר זול ואני מוכן לשלם .. הבנתי שבמחירי 300-500 דולר ל 3 שעות אפשר להביא בחורות ממש ברמה.
השאלה שלי אם כל האיסורים בקייב על מציצות בלי קונדוםשל נערות ליווי, ושלא בלא לי להחתיל להיכנס לדיון עם בחורה בפאב על מה היא עושה ומה היא לא ( רק מדמיין את עצמי בבר רועש מתקשר לבחורה עם גוגל טרנסלייט שאני רוצה לגמור לה על הפנים נשמע לי הזוי), אשמח לשמוע מאנשי קייב היקרים, האם יש דרך לארגן את זה? או שאני חי בסרט ?
תודה רבה רבה לעוזרים !!!