שעה עברה כמו דקה אחת. אגב, שילמתי 600 עבורה ולא מתחרט על אגורה אחת אפילו. בחורה מתוקה, צעירה יפה ומושכת. הדירה נמצאת בבן יהודה, בבית הזה כבר הייתי לפני כן. גרה לבד, ללא חברות. אני אחזור בטוח. תהנו.
סשה 0389 תל אביב מהלבן
1היי לכולם! חזרתי עכשיו מתל אביב... מה אגיד ומה אומר... נחל אחד רחב... התלבטתי האם כדאי לצאת ביום סוער כזה מהבית. החרמנות בסוף גברה ויצאתי לדרך. סשה, בחורה צעירה וחייכנית בערך 25-28 . שכומה כזאת, גוף רזה אך לא אנורקסי. שיער ארוך גולש... פשוט חלום. באתי מגשם, כולי רטוב. ישר הלכתי למקלחת עם מים חמים, הגישה לי אחר כך קצת יין לחימום. היה כל כך טוב שאפילו לא רציתי לעשות כלום... רק לשבת, לדבר איתה ולהנות מהשיחה. אך סשה זרקה מבט לכיוון השעון, לקחה את ידי ומשכה לכיוון הבמה המרכזית. זרקה אותי למיטה, לא שאני התנגדתי... התחילה לחרמן אותי, ירדה למציצה חשופה... רק מלראות איך השפתיים הבשרניות שלה עולות ויורדות, אפשר לגמור. התאפקתי, . אחר כך נכנסנו חזק לעסק. היא אוהבת ממש הכל, כל תנוחה שתציעו.. אנאלי אין. שאלתי וקיבלתי מענה ברור. ירדתי לה... איזה כוס מתוק... היא גנחה, אך לא חזק, בקול סקסי כזה... רכיבה שלה פשוט מצויינת...