כ קצת ביקורת - כאלו שעדיין בארץ - סקס אדיר

קצת ביקורת - כאלו שעדיין בארץ

1
הכל מהאתר הלבן, שילמתי בין 600-800 שקל לשעה. אלו המחירים, זה מה שיש וגם כך, הפורום הזה מת ואף אחד מההנהלה לא מתקן את זה שאי אפשר בקטגוריה הזו מעבר לעמוד הראשון. בהחלט דרוש פורום חדש.

אני כותב כעת רק על כאלו שאני יודע שהן עדיין כאן. תמיד, אבל תמיד תכבדו את הבנות, הן לא כלי והן לא משחק, תנו כבוד ותקבלו בהתאם.

לעניין:
Milla: כותבת 22 אבל כנראה קרוב יותר ל-30 בכל מקרה, נאה גבוהה, בולנדינית ורזה מאוד, חזה קטן. הבחורה מאוד אינטיליגנטית ומעניינת ואפשר לדבר איתה על כל נושא בעולם. עבורי זה חשוב לא פחות מהשאר. מציצה עם, אבל יודעת לעשות את זה מעולה, השאר באיזו תנוחה שאתם רוצים. חזרתי כבר פעמיים ואחזור שוב כי היא פשוט אחלה של בחורה. עצמאית ולא מקבלת כל אחד, אז תכבדו את זה!!!

Anna: מניח שרבים מכירים אותה. קסם של בחורה. נאה מאוד וחטובה, גם אם היא כבר לא הכי צעירה (35 אולי?). איתה זה כמו להיות עם מאהבת ואל תוותרו על העיסוי שלה, היא באמת יודעת (אבל אל תצפו עכשיו למשהו מקצועי). בחורה חכמה, מעניינת ועדינה.
עליה אומרים אישה קלאסית והיא ממש כזו.

KIRA: כותבת 40 וזה בערך הגיל שלה. היא שמה תמונות קצת ישנות שלה בהן היא רזה הרבה יותר, כיום היא מלאה, אבל במקומות הנכונים ויש לה את העור הכי מדהים שהרגשתי. אוהבת סקס (בחיי שיותר ממני כי לא נתנה לי ללכת ואוהבת לגמור, אבל זה גם כימיה). לעומת האחרונות שיודעות אנגלית ממש לא רע, זה לא התחום החזק שלה. אצלה הייתי רק פעם אחת אבל אחזור שוב כי היא ממש אוהבת סקס והיא מותק של אישה עם סיפור עצוב שהביא אותה לכאן.

לא יודע כמה עזרתי ואני לא מוכשר בכתיבה אבל כפי שכתבתי בהתחלה, תכבדו את הבנות, גם כך זו לא העבודה הכי קלה בעולם ולא יזיק להביא איזו מתנה קטנה איתכם, זה תמיד נחמד. בזכות הגישה הזו מעולם, אבל מעולם, לא היה לי מפגש רע.

אם יסדרו את הפורום אחזור לדווח, אחרת אין באמת טעם.

קצת ביקורת - כאלו שעדיין בארץ

4
לגבי מילה שהזכרת, היא דווקא נראית די צעירה (בת עשרים ומשהו)
 היא הייתה כאן לפני שנה בערך והיו עליה  מספר דיווחים (מישהו גם כתב שהתרשם מהרפס שכביכול יש לה
ועד כמה שאני יודע אין לה) היא בחורה טובה והיה לי העונג ליהנות ממנה ואיתה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”