כ ימי קורונה - סקס אדיר

ימי קורונה

1
מגפת קורונה מביאה איתה משבר כלכלי גדול מאוד. כל משבר הוא גם הזדמנות גדולה. ויכול להיות שהוא גם הזדמנות בשבילנו.
ראשית אני אישית כבר חודשים לא ביקרתי אצל זונה. רגלי לא דרכה בשום בית בושת או דירה דיסקטית ובשר מבשרי לא נגע חודשיים בבשרה של זונה.
לא שאני לא מתגעגע לזה אבל בשורה התחתונה לא הייתי חודשיים עם זונה וזה נראה לי כמו גמילה. זה מראה שהכוח הוא אצלנו אנחנו יכולים לא ללכת לזונות חודשים אבל הם צריכות את הכסף הרבה יותר אצלנו זה ריגושים ושעשועים אצלהן זה אוכל וקיום.
מי שהכי מפריע להן להתפרנס אלו הפמיניאציות שרודפות אותנו.
זה הזמן להחזיר את המחיר למחירי זנות ולא למחירים המופקעים שראינו לפני משבר קורונה.
לדעתי מחיר גג צריך להיות 300 לחצי שעה 500 לשעה.
עוד משהו המשבר גם נתן לי להבין כמה חשוב לחזור ולהשקיע במשפחה ובאישה. זונה היא לא תחליף אבל היא עוזרת להכניס לחיים המשעממים קצת גוון וריגושים.
איחולי בריאות לכולם
תעשה טוב תרגיש טוב

ימי קורונה

2
לצערנו, המציאות מוכיחה לנו שאין דבר כזה בארץ ירידת מחירים(נכון למועד כתיבת שורות אלה). כמובן שלא ניתן לדעת מה צפוי לנו בעתיד בכל הקשור לקורונה... בחודש האחרון המחירים לא ירדו כלל. אולי מעל פני השטח אין דיבורים ודיווחים אבל בשקט בשקט יש תנועה ולא חסרה עבודה לנותנות השירות.

מין זה צורך בסיסי ולרובנו אין את היכולת להתנגד לפיתוי גם אם זה נוגד את כל חוקי ההיגיון והבריאות. הזונות והאיגורים מודעים לעובדה הזאת וזה משקף את המציאות באופן מדויק(המחירים לכל הפחות נשארים זהים ובטח שלא יורדים).

אני באופן אישי נמנע מלדגום בתקופה הזאת, הסיכון לא שווה את זה מכל הבחינות. מקווה שבכל זאת אנשים יקבלו קצת שכל ויחשבו על סדר העדיפויות שלהם, בטח בעלי המשפחות שבנינו. כיום המדינה מעורבת בחיינו יותר מתמיד, יהיה קשה ומאוד לא נעים להסביר למה הייתה במקומות כאלה ואחרים בבתים או בתל אביב בשעות מסויימות.

ימי קורונה

3
כאחד שהיה הולך פעם בשבוע (למרות שלקבועה ברוב המקרים) אני כבר חודשיים לפחות לא היית. גם כי ההכנסה ירדה משמעותית וגם כי זה מטומטום לחטוף קורונה בגלל זה. אני מאלו שאין להם בעיה להתאפק אז כן, לפחות עוד חודש לא אלך.

לגבי המחירים, לא השתנו וכנראה שלא ישתנו. סביר להניח כי יש מספיק שפקדו את הבנות למרות הכל, לפני הקורונה פגשתי לא מעט מקומות שמזלזלים בלקוחות (אלו שמי שבא ברוך הבר גם אם הם קבעו אם אחר) אז כנראה שיש להם מספיק. צריך לזכור שכנראה לא הגיעו בנות חדשות ואלו שהיו כאן נתקעו או עזבו בשלב מסוים בדרך לא דרך כי אין ממש טיסות.
בכל מקרה, מקווה שעוד חודש נוכל לחזור ואולי, אולי המחירים יהיו קצת שונים.
רק בריאות חברים.

ימי קורונה

4
אני מנסה להיגמל ובהחלט מוצא את הקורונה ככלי עזר.. הספירה שלי היא כבר 108 ימים בלי סקס בתשלום. יש לזה בעיקר ערך כספי בתקופה שרק אני מפרנס ואשתי נכנסה לימי חופש שליליים, חל"ת וכנראה פיטורין לאחר מכן.

למרות שזה מדגדג לא מוכן לקחת את הסיכון, לדעתי אני לא בקבוצת סיכון אבל ההורים שלי כן. אין לי כל כך זמן.. איך שאני חוזר מהעבודה אשתי זורקת עלי את הילדים.. אחרי שהיא הייתה איתם כל היום. אחרי שהם הולכים לישון אני נרדם לידם.

אני די בטוח שאחזור לזה מתישהו בעתיד, כי כמו שנאמר כאן מין הוא צורך בסיסי ולתת עבודה ביד ימין אפשר אבל לא כל הזמן.

הייתי הולך בממוצע פעם בחודש, היו תקופות של פעם בשבוע-שבועיים, ולפחות כמה פעמים אחרי שהייתי מסיים בתיקתוקיה אחת הייתי הולך מיד לאחרת (או מפגש של שעה עם אחת ואז תקתוקיה כי עדיין נשאר תאבון). בסך הכל הלכתי כמה עשרות פעמים בשלוש שנים וחצי ובטח לא בסכומים שהרוב כאן הוציאו, אבל גם 15 או 20 אלף ש"ח לאורך זמן זה המון בשבילי. בחרתי לפי צורך, אם הייתי צריך פורקן אז הייתי הולך לתיקתוקיה ואם הייתי צריך מישהי גם בשביל לקשקש איתה ולהתלונן על החוקית, מעבר לזיונים, אז הייתי מוכן להוציא יותר וגיליתי שחלקן גם מחפשות את זה ושלא היו מגבילות בזמן מעבר לזמן של החדר בצימר או הצורך להיות מוכן לעבודה הרגילה.

אני לא יודע אם אנשים הולכים כמו פעם לזונות, מניח שזה עדיין קיים. המחירים עלו ואם אנשים ידירו רגליהם ולא רק בגלל הקורונה, אני חושב שכן יש סיכוי שהמחירים ירדו ואפילו בקצת.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”