למען האמת הגעתי למקום בשביל בחורה אחרת בכלל שמפורסמת פה בפורום ובמקרה נתקלתי בלירון בת 20 לא דוגמנית ולא יפיפיה רק פנים סטנדרטיות עם עיניים כחולות מעט מלאה אבל זה ממש בקטנה היתרון הבולט שלה זה זוג שדיים טבעיים וגדוליםםםםם חיוך סביר ושירות בנזונה לפי מה שהבנתי היא התחילה היום רק (יום שלישי)
קיבלה ממני 350 שקל תוספת על 250 הוספתי 50 לנשיקות צרפתיות ועוד 50 לגמירה בפה אני לא בסיפור של האנאלי אבל הציעה תמורת עוד מאייה על האנאלי ויתרתי אפילו שבמחשבה שנייה הייתי יכול לטחון לה את החור האחורי בכיף.
השירות : כשיצאתי מהמקלחת היא התחילה להתנענע על הזין שלי עם הישבן שלה ובשיחה אחר כך היא הודתה שהיא עבדה חשפנית באחד המועדונים המפורסמים.
שהשכיבה אותי על המיטה היא פשוט התנפלה לי על הזין בתנועות ראש נמרצות למעלה ולמטה שאני לא זוכר מתי מצצו לי בהתלהבות כזו הבחורה אלופה במציצות אולי כי היא בשר טרי וחדשה בעבודה אז היא משקיעה. גמרתי את הראשון ישר בשפריץ לתוך הפה שלה !!!! וואאוו.
בפעם השניה אחרי מקלחת ושיחונת קצרה היא התחילה לפנק אותי רק מלשחק בשדיים הענקיים שלה נעמד לי מחדש בצ'יק
מציצה לא פחות טובה מהראשונה וקדימה לחדירה עם קונדום (המציצה בלי קונדום)
הבחורה נראה לי חולת זין או מתלהבת מהמקצוע החדש שלה ורוצה להוכיח את עצמה
בקיצור תותחית על בזיון ושירות
לכל מי שיזדרז ויגיע אליה בבקשה אל תקלקלו אותה ותהיו נחמדים שלא תהיה כמו ירדן שאחרי כמה זמן הפסיקה עם גמירה בפה ונשיקות.
טלפון 03-5252424
בן יהודה 38 המפתיע לטובה
אין 03sex תמונות
מי שעוד ילך אליה רק יצדיק אותי כאן בפורום ועוד יודה לי כל עוד היא מתלהבת ולא מקולקלת.