שלום לכולם,אני מחפש שמנה איכותית מאיזור המרכז
היום אני קבוע אצל מריאנה ומרוצה מאוד ,אבל רוצה לגוון במשהוא אחר,אפשרויות של שמנה,חזה גדול או ומבוגרת.
יש המלצות?
תודה חברים.
Re: שמנה איכותית
30527034650 לקבוע איתה יום לפני ולהתנהג אליה יפה.
תשלח אלי הטלפון של דלית,היא שווה נסיעה הארוכה?
תשלח אלי הטלפון של דלית,היא שווה נסיעה הארוכה?
8כן כדאי....שלח לה הודעה בוואטסאפ תגיד שניסים מראשון שלח אותך...כך בחשבון שאין אצלה סקס זה רק עיסוי בשילוב עם פינוקים...עוד משהו ,תתנהג באדיבות ובשפה יפה...בהצלחה ותעדכןshay123 כתב: 11 אוגוסט 2022, 08:08 דיברתי עם מרינה...
טוענת שרק עושה טיפולי מסאג...נראה לי מלא החלו להתקשר אלייה
נשמעה לחוצה מאוד
האם כדאי לקבוע איתה בכל זאת?
אפשר קצת תיאור כיצד היא נראית?
בקשר למראה ..פנים יפות בעיני וגוף מושלם..
9shay123 כתב:אה.....בלי סקס, פחות מעניין אותיפטישוןן60 כתב: 12 אוגוסט 2022, 13:19כן כדאי....שלח לה הודעה בוואטסאפ תגיד שניסים מראשון שלח אותך...כך בחשבון שאין אצלה סקס זה רק עיסוי בשילוב עם פינוקים...עוד משהו ,תתנהג באדיבות ובשפה יפה...בהצלחה ותעדכןshay123 כתב: 11 אוגוסט 2022, 08:08 דיברתי עם מרינה...
נשמעה לחוצה מאוד
תודה על העידכון
אני במקומך לא הייתי מוותר על הפינוקים שלה ..המחיר אצלה זה 330 שח לשעה שלמה וזה כולל את כל סוגי הפינוקים החל מהמקלחת המשותפת ...וזה שווה יותר מהסקס שתעשה אצל מישהי אחרת ואחרי רבע שעה תמצא את עצמך בחוץ...חבל ההפסד הוא שלך..shay123 כתב: 12 אוגוסט 2022, 16:34אה.....בלי סקס, פחות מעניין אותיפטישוןן60 כתב: 12 אוגוסט 2022, 13:19כן כדאי....שלח לה הודעה בוואטסאפ תגיד שניסים מראשון שלח אותך...כך בחשבון שאין אצלה סקס זה רק עיסוי בשילוב עם פינוקים...עוד משהו ,תתנהג באדיבות ובשפה יפה...בהצלחה ותעדכןshay123 כתב: 11 אוגוסט 2022, 08:08 דיברתי עם מרינה...
נשמעה לחוצה מאוד
תודה על העידכון