כ סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא - סקס אדיר

סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא

1
מחיר 150 שח. בחורה מבוגרת בסביבות 40 פלוס. נאה לטעמי. לא מתפשטת. יש סטרפאון ומסז' בפי הטבעת עם ויברטורים וכולל פרוסטטה ידני. מעולה. הרפיה בהתחלה ועשו לי עיסוי עם ויברטור בפי הטבעת. גמרתי חזק. אחרי זה מסז' מעולה. יש לה ידיים מעולות. סובלנית נורא. ניסיון הרפיה פעם שנייה אחרי המסז' עם עיסוי פרוסטטה ידנית. היא מאד סובלנית מאד אינטלגנטית מאד נעימה.. שווה כל שקל. לא מתקתקת. ידיים נעימות. יותר טובה לטעמי מאורה מרחוב יחזקאל ונטלי מרח' ייחזקאל. אני עוד אחזור בטוח.

6

דיווח ראשון שלי בפורום...

מצפה לתגובות

ברצוני לדווח על מעסה, אשר עובדת בשלמה המלך בת"א.

מדובר ברוסיה באזור גיל ה- 40 המתקדם, גוף נחמד חזה בינוני, מעט נפול.

לא מהממת.

פתחה לי את הדלת, היתה מאוד נחמדה, הציעה לשתות.

מבצעת עיסוי מעולה (ויש לי ניסיון רב), תו"כ שהיא ערומה לגמריי כמובן.

בתזמון שלי התחילה לעבור לעיסוי פרוסטטה עמוק ומהנה (מאוד טובה בכך), ולאחר שטיפלה באזור ביסודיות, הביאה סטראפ און נחמד ולא מפחיד. (יש לה גם כל מיני סוגים של ויברטורים ודילדואים, אבל הלכתי על בטוח).

קושרת את הסטראפ-און לעצמה ויודעת לעבוד איתו יפה מאוד בתנוחות שונות.

סה"כ מומלצת מאוד לאוהבי התחום

0544886712

roei_tal2008-8-7 16:21:17
הסוטה

9

[QUOTE=ADEEB]איין זה שלומו המלך[/QUOTE]

המון שאלות של: איין ... יש לך ...

הנה פיתרון - בקישור : רשימת מפות און-ליין ברשת

יחסית לעברית הקלוקלת בשאלת ה "איין" הקבועה שלך, אתה מתנסח ממש מצויין לגבי המועדון באלנבי !?

ש"ש, שבת שלום

גילעד

19LOLx82008-9-6 16:33:24
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

10
גם אני היתי אצלה די מזמן ונהניתי! למרות שלא חזרתי אליה מאז ( כי יש הרבה יפות וצעירות ממנה ), נשאר לי זיכרון נעים. עד כמה שזכור לי המחיר שלה הוא 150 ש"ח ל-45 דקות, ובשביל תל אביב זה ממש זול, ובקטע של הזמן היא ממש בסדר ולא מלחיצה, לא עונה לטלפונים באמצע אלא תיתן לכל אחד את הזמן שלו.
סקס טוב הוא מהות החיים!

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”