כ עמית המנהל מדווח לורן/מישל 35+פרטית רג - סקס אדיר

עמית המנהל מדווח לורן/מישל 35+פרטית רג

1
הגיע זמן לשחרר דיווח דגימה נוסף מלפני שבועיים (חיכיתי מספיק כדי שהיא תשכח את הניואנסים שאתאר, על כל מקרה)

ולמי שאין סבלנות לקרוא ולהעריך את ההשקעה שלי בכתיבה פשוט שיתקדם הלאה...

טלפון: 054-5687810

בפרטים מוסרת שטיפול בן 45 דקות כולל עיסוי ובודי מסאז' ולאחר מכן פינוק מושלם וכל הסיפורים הקבועים, חייב לציין שבטלפון לא נשמעה משהו. שאלתי לגבי מציצה עם/בלי קנדום וקיבלתי את התשובה המוכרת: רק אם אתה אסתתטי ונקי יש מצב.
כמו כן נשאלה לגבי מספר אקטים ושוב התשובה הידועה: אם אתה רגיש כמובן...
היא מפנה לרחוב ביאליק 15 ברמת-גן ואז להתקשר. מהבנתי כנראה למטרות דיסקרטיות לא מוסרים כתובת ישירה להגעה.

הקטע הכי מעצבן בכל ההרפתקה הזו היה השלב שבו הגעתי למקום והתקשרתי כמסוכם.
למרות שהודעתי מראש על כוונתי להגיע וקבעתי תור בהתראה של 40 דק' מראש וגם קיבלתי אישור להגיע,
לא הייתה תשובה במשך 10 דק' ולבסוף כשענתה לטלפון, עדיין עיכבה אותי בחוץ וביקשה אמנם בנימוס שאתקשר עוד 15 דק' כי האורח הנוכחי שלה רק נכנס להתקלח. בסופו של דבר הדריכה אותי לדירה אחרי עיכוב של 30 דק' כמעט בחוץ ! מיותר לציין שתחושת להסתובב ולנסוע משם קרקרה לי בבטן חזק עקב ההקדמה והעיכוב הלא צפויים הללו. הגישה שלי מראש כשפסעתי בשביל לכיוון הדירה הייתה שלילית...

כל זה נעלם והתפוגג מייד כשנכנסתי לדירה ...

ריהוט חדיש בשילוב אווירת שאנטי מוחשכת, המון נרות ונרות ריח פזורים ודולקים ברחבי הדירה, הניגוד של רגע לפני ולהיות שם, מייד בשנייה הראשונה עשו את שלהם השרו אווירת רוגע - מדהים.
בקיצור דירת פיתוי קלאסית באווירה רומנטית. התעכבתי מעט במרכז הסלון לספוג את האווירה ואף החמאתי לה על כך (חלק מהשיטה של לחלק מחמאות ולהיות נעים כדי להתחבר אליה ולקבל שירות טוב).

הוכנסתי לחדר הפנימי יותר (אותה אווירה) בקצה הרחוק שצמוד לקיר הייתה מיטת עיסוי עם מגבת חדשה מקופלת עליה. במרכז החדר משמאל המיטה החריגה, נוטה באלכסון (האזור המיועד לראש מוגבה יותר).

תיאור:

גיל מעל 35+

שמתי לב לכרס קטנה שמייד התעלמתי ממנה
בעלת מבנה גוף טוב אפשר להגיד חטוב, שמורה היטב לא שמנה ולא שדופה.

כמעט 1.7, שחומה בעלת חזות מיזרחית
חזה משודרג יפה עם סיליקון (בהמשך גיליתי שהוא גם רך ונעים למגע) לא ענק אבל יותר מבינוני.

שיער לא בלונדיני כמו בתמונה אלא מעורב גוונים.

שפתיים חושניות לא יכולתי לקבוע אם הן מנותחות או לא, נראה לי די טבעי. עיניים קטנות וחמות וישבן מעוצב.

התחלתי לפלרטט איתה ולפזר מחמאות שיש להם כמובן אחיזה במציאות,
(כמו זונה מקצוענית שיודעת להיתפס בדברים אמיתיים כדי להחמיא...)
התלהבתי בפניה והדגשתי ... " את פשוט יפה !!! רואים שיש לך עבר עם יופי של ברבי " - חייכה במבוכה.

היא חזרה על הפרטים וסגרנו על 250 ₪ + 50 ₪ לגמירה בפה באקט השני סה"כ 300 ₪ החליפו ידיים.
אין אנאלי אך הציעה להישתפשף בחריץ שבין הישבנים שלה במקום... (ציטוט: "יש לי חריץ מדליק..."
והראתה לי אותו תוך הגבהת הישבן שלה), הייתי חייב להסכים שאכן הוא נראה מדליק (המשך הרעפת המחמאות מצידי).

ביקשה להתקלח ונתתי לה להריח אותי כהוכחה לזה שאני אחרי מקלחת, הסכימה והתפשטתי מייד
ביקשה לעלות על מיטת העיסוי.

היא מתחילה בעיסוי נעים ושאלה אותי מראש אם שמן מפריע לי, תוך הבטחה שיש לה סבון נוזלי שמתאים להסיר אותו. שאלתי אותה אם היא תסבן לי את הגב ונעניתי בחיוב עם חיוך. עד כאן הכל טוב.

אחרי מספר דקות אני קולט שאמנם העיסוי נעים אבל גוזל מזמני המוקצב ועוד אני צריך להספיק לגמור פעמיים !!

קטעתי את העיסוי ועברנו למיטה (חזיה היא כבר הסירה עוד בעיסוי, כשחשתי אותה בכיף מחליקה על גופי).

נשיקות בשפתיים אבל לא נשיקות צרפתיות עם הלשון, חבל.

לורן התחילה במציצה חלשה ללא קונדום (זוכרים שאני בעייתי בקטע ובעל סטנדרטים גבוהים ?) והבנתי שזה לא זה, לכן היא נתבקשה באדיבות להגביר את הקצב ועוצמת המציצה, היא נענתה ללא היסוס לבקשתי והוסיפה עבודת יד בזמן המציצה המשופרת, ליקוקי ביצים והכי נמוך שהסכימה להגיע היה עד נקודת החיבור למטה,
רימיניג (ליקוקי פי טבעת) לא ברפרטואר של הגברת.

צר לי לאכזב את לורן ואותכם אבל המציצה שלה עדיין בציון נמוך בעיניי מקסימום 7.5.

הפשטתי אותה מתחתוניה וגיליתי שהיא עם שיער ערווה ולא מגולחת, ציינתי זאת לחיוב באוזניה והיא אמרה שהיא מתכוונת להסיר, ניסתי לשכנעה שיש רבים כמוני שמעדיפים מישהי לא מגולחת ואני לא חושב ששיכנעתי אותה.

השכבתי אותה על הבטן ולקחתי שמן כדי לשמן את עצמי ואת אחוריה המדליקים כדי להשתפשף בה,
אוףףףף מה אני יכול לספר לכם בשילוב החזה המדליק שתפסתי עם יד ימין חיכוך משומן בלי המוגבלות של הגומי והעובדה שאסור לי להיכנס פנימה השפרצתי די מהר נתיב לבן על כל הגב שלה כמעט עד לקעקוע (גב עליון ימין), התנצלתי (לא יודע אם הייתי צריך אבל זה בהחלט דיפלומטי) שלכלכתי לה את הגב, חייכה ואמרה לא נורא, שטויות זה יורד בכביסה ... (צחקנו -חחח ... ).

ביקשתי את הסיבון בגב כמו שהובטח ואכן ביצעה מלאכתה נאמנה.

אחרי ששנינו התקלחנו הכינה לי נס קפה שהוכנס לחדר אבל לא התחלתי לשתות, כי מייד התנצלה ואמרה שהזמן שלה מתוכנן ואם אני רוצה להספיק עוד פעם כדאי שנתחיל
"אני לא רוצה לתת לך הרגשה שאני ממהרת..." כדבריה. הסכמתי כי נותרו לי עוד 20 דקות לפי שעוני.

המציצה עדיין לא כמו שהייתי רוצה אבל הפעם לא הייתה צריכה הנחיות.

הלבשת קנדום ושוב השכבתי אותה על הבטן וחדרתי.

תחושה נעימה של חריץ לא רחב למרבה ההפתעה. בזמן המשגל התחלתי להסניף לה את הגב והצוואר כשאני נצמד אליה, האישה פשוט חושנית ומתמסרת, עשתה קולות ואנחות חלשות שעושות רושם אמיתי.

כדי לבדוק העיניין, הפסקתי לפמפם והחדרתי אצבעות:

תגובות לא רצוניות והתכוצויות רחם פנימי למגע האצבעות החודרניות והפולשניות שלי.

העברתי אותה לדוגי סטייל וככה המשכתי כמעט 10 דקות שאחריהן עברתי למציצה המיוחלת וגמירה כיפית בפה עכשיו אפשר לשתות זריז את הכוס קפה, מקלחת זריזה

ביקור נמדד ב 50 דק' במקום 45 לא מתקתקת בכלל.

תחושה של החמצה שלא החלפתי מספיק תנוחות ולא מיציתי את כל ההנאה שיכולתי לספוג ממנה והרי פעם הבאה לא תהיה מבחינתי כי אני אעדיף לעבור לדגימה הבאה ...

ציון 9 למרות הגיל אני נהנתי מאד והמחיר לא בשמיים היא לא צריכה להיות זונה היא צריכה להיות מאהבת של גבר אחד.

בבירור לביקור חוזר שעות משתנות צריך לצלצל
למיטב זכרוני משהו כמו 09-19 או 12-22 ימי שישי עד 18 ובמוצאי שבת

המודעה שלה שהביאה אותי אליה:

לאחר מעשה גילינו כי קיים דיווח קודם עליה בפורום

[QUOTE=.WTF]

לורן מר"ג 0545687810

סביבות גיל ה-40, נחמדה מאוד סך הכל.

מציצה עם קונדום.

כל היתר רגיל לגמרי, 250 שקל כסף עברו לידה והייתה מאוד נחמדה.

אמרה משפט "כל הזמן באים לפה מבוגרים ואני לא נהנית, יש לך זין בומבה, תגרום לי לגמור".

פינקתי לה את הצורה, אני אוהב לפנק, אבל ציפיתי לתמורה עבור הזיון הזה, ציפיתי שיפנקו אותי!

לאחר שגמרה לא יכלה לתפקד יותר, המשיכה להיות נחמדה, ושלחה אותי להתקלח.

היא כל כך דמות אימהית שכזו, ששיחררה אותי משם עם שוקולד אפילו.

א: לא חוזר בחיים.

ב: אני מרגיש מטומטם שהלכתי, זה התמונה שפיתתה אותי ור"ג גם, אין לי סבלנות להיכנס לת"א.

אגב, למרות שתיאור הגובה תואם כי היא אכן הייתה גבוהה ממני, זאת לא הבחורה המצולמת כאן.

[/QUOTE]

שלכם בנאמנות,

עמית - מנהל הפורום

- נשמח כמובן לשמוע את תגובותים.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

5

היי עמית

לפני כשנה + אותה לורן עבדה בפתח תקווה אם אני זוכר נכון, זה היה ברחוב רינגלבלום.

אכן המתנתי מספר דקות בחוץ, כאשר נכנסתי פנימה ראיתי אישה כבת 35-40 עם חזה בהחלט מגרה.

היא החלה במסאז' ועברה למציצה וסקס.... הייתי אומר שהציון 7 במקסימום.

בפעם נוספת שתיאמתי טלפונית, קבענו שעה... ואני הגעתי כמה דקות לפני הזמן וחיכיתי בחוץ כמה דקות... כאשר התקשרתי, פתאום היא אומרת לי שם של רחוב אחר...

קצת היה לי מוזר, מאחר ואני מכיר את המקום מפעם קודמת.

היא אמרה לי תגיע לרחוב "הפורצים"... ולאחמ"כ הכניסה אותי לאיזה רחוב ללא מוצא, נדמה לי רחוב "יפרח".

ושוב כמובן לחכות כמעט רבע שעה בחוץ עד "שהלקוח יצא"...

נכנסתי פנימה וראיתי מישהי אחרת לחלוטין...

אם לא הייתה נראית פ33ה, הייתי נעלם משם...

בחורה שופעת חזה ונראית באמת "שווה"...אבל, השירות שלה היה גרוע ביותר.

היא התחילה במסאז קצר, ועברה ללעשות "ביד"... ניסיתי ל"סחוט" ממנה מציצה, אך הבחורה לא בכיוון... (יש לציין שאני אסטתי מאוד, ואני מניח שהיא פשוט לא אוהבת למצוץ).

בכל אופן, הנקודה היא לא הבחורה השניה, אלא זה שלורן לא הכי אמינה...

דבר נוסף שלא ציינתי, כאשר הייתי עם לורן בפעם הראשונה, במהלך תנוחת דוגי סטייל שעשינו, היו מלא רעשים של "פלוצים" שכמובן לא תורמים להנאה, ואף אפשר לומר שזה פשוט גועל..

היא אמרה "זה יציאת אוויר" ואחרי עוד 10 שניות שזה המשיך, פשוט הפסקתי...

6

אני מאד מצטער להגיד לכם, אבל כשקראתי את הדיווח של עמית זה מאד קומם אותי.
תשאלו למה ?

כי אני הייתי עם לורן בכתובת האמורה אמנם דרך טלפון אחר 0545943346 שמתקשרים למספר הזה לורן עונה ומוסרת אותם פרטים.הייתי שם לפני חודש וחצי ויצאתי מאוכזב מאד וזאת הסיבה שהכעיסה אותי איך ייתכן מהפך כזה בשירות .

אתמול בערב התקשרתי וקבעתי תור אבל לא מתוך כוונה להיכנס רק מתוך כוונה לראות אם באמת יש שינוי באווירה של הדירה שלא הייתה זכורה לי.

חיכתה לי הפתעה כי התיאורים של עמית היו 1:1 והבחורה שמציגה את עצמה כלורן היא בכלל לורן חדשה שאני לא מכיר מהביקור הקודם.האם ייתכן שהמספרי טלפון הללו עובדים על השם הקבוע לורן, ובכלל לורן היא דמות מתחלפת ?

זה לא שינה לי הרבה באותו הרגע ושילמתי 250 שלא יצאתי מאוכזב מהשירות והכל היה מצויין עם נשיקת פרידה ואני לא מבין את עינין המציצה כי לדעתי היא הייתה טובה.

תודה ויישר כח

חובה לעשות ביטוח בריאות וביטוח חיים מי שמעוניין יפנה אליי

7

נשמע ממש טוב !

אהבתי את הדיווח ואני מתכוון ללכת לדגום אותה בזמן הקרוב.

האם אחרי דיווח כזה יש טעם לדווח על הביקור שלי אם הוא יהיה דומה ?

או רק אם יש משהו חדש או אחר ??

אני רק מקווה שזה לא מייצר לנו ציפיות גבוהות מדי
בכל מקרה כל הכבוד על הביצוע וההשקעה
שקראתי ממש הרגשתי כאילו אני שם ענקקי

FireFox2008-4-7 13:30:37
FF

8

תודה לעמית על הדיווח המושקע ועל זה שהאיר עליה את הזרקור בשבילי.

אחרי בודי מסאז' ארוך ושמנוני מציצה לא חשופה כי אני בעיניין של קנדומים.

יש לי מין קטע עם אטבי כביסה שצובטים לי בפטמות והיא שיתפה פעולה יפה מאד בזמן שרכבה עליי וצבטה לי יופי אפילו שהסתייגה קצת בהתחלה אבל אחרי שראתה איך אני מגיב נעלמה ההססנות שלה.

גמירה 10

לצערי לא עושה אנאלי ואף על פי כן הביקור בהחלט היה מענג.

9
החלטתי לדגום גם אני. נחמדה בטלפון ובמציאות לא ממהרת המון סבלנות, צריך אבל לאהוב את המראה, יען כי היא מחומצנת (בטעם אמנם), סביב גיל ה40, פינוק כמפורט לעיל. גם לי הוכנסה הבדיחה על זה שהגב שלה יתנקה בכביסה, היום יום רביעי 9-4-08 היא לא מרגישה טוב כאבים החזה.המציצה אגב היתה טובה דווקא ולא כאמור, לטעמי. אסטתית וזורמת סה"כ ממליץ 8 בסולם 1-10.
No Regrets
שלח תגובה

חזור אל “מצויינות בדיווחי סקס בתשלום - הדיווחים לדוגמא הטובים ביותר”