כ דיווח על ספיר מוולפסון 48 א + תמונות שלה - סקס אדיר

דיווח על ספיר מוולפסון 48 א + תמונות שלה

1

ספיר באמת נראה לי חדשה במקצוע הזה כי היא לא מתנהגת כמו איזה זונה משופשפת יש לה רגלים ארוכות ודקות טוסיק חמוד והיא רזה בבטן

ועכשיו אני יסביר את הבעיה במראה שלה עד החזה הגוף הוא כמו של דוגמנית פצצה אבל החזה איננו בחיי שכמו איזה ילדה שטוחה שרק התחילו לגדול ל הציצים זא כמו בתולה קטנה המשך הבעיה היא הפרצוף שלה שהיא לא יפה נראית כמו איזה אחת משכונת ג'סי כהן אבל לא מכוערת ועם שיער קרה קצר.

בפרטים ביקשה 200 ש והכל עם קונדום כולל מציצה אבל איכשהו שיכנעתי אותה להסכים למציצה בלי כי אני לא יכול וכי אני נקי ובסוף הסכימה. היא גם ניסתה לשכנע אותי להכנס עם חברה שלה שגם היא חדשה בעבודה אבל לא הסכמתי כי היא היתה מלאה ולא מצאה חן בעיני.

לא יודע מתי בכלל זיינתי כוס כזה צר זה לא להאמין כמה שהיא צרה למטה גמרתי מהר מאד את הראשון

לקח לי באמת הרבה זמן עד שאני מעיז לכתוב פה פעם ראשונה אפילו שאני מכיר את הפורום יותר מחצי שנה אז תעשו טובה ובלי להתקיף גם אותי רק סיפרתי על הביקור שלי מאתמול ואם תרצו אני יספר על עוד ביקורים במקומות אחרים כמו ברחוב העליה בהר ציון ועוד.

אם רוצים להיתקשר לבדוק אז 03 6876777 אז באתר 03SEX היא לא מופיעה

4

מה שמוכיח שאתה שקרן פתולגי האדון דני דין

ואני אסביר גם למה !

הדיווח של ישראלי עושה רושם אמין והתיאור שלו של חזה פלטה בתולי זו שריטה ישנה שיש לי אז התקשרתי הערב והפקידה אמרה לי שהיא איננה ושתהיה מחר יום ג' בערב.
לא סמכתי עליה ובכל זאת הגעתי למקום ! פגשתי 5 בנות לא היה לחץ במקום ורק בסוף אחרי שראיתי את כל הבנות שאלתי על ספיר הרזה אז שוב אמרו לי שהיא תהיה מחר. לא התפתיתי להיכנס עם אף אחת ואני מתכוון לחזור לבדוק את ספיר כמובן אם היא מתאימה לתיאור.

למנהל תשים לב שדני דין הזה מפברק דיווחים ואני ממליץ לחסום אותו מלהכנס לפורום.

ואם יש מישהו מהמנהלים כרגע אפשר להתקשר למקום ולברר מי מאתנו צודק - הבחור פשוט שקרן ופברקן ואנחנו לא צריכים אחד כמוהו בפורום. לתשומת לב של כולם.

7

המשתמש:

משתמש הנחשד בחוסר אמינותו—להתייחס בהתאם
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/04/08
משתמש: אונליין

משוייך מעתה לקבוצה חדשה של משתמשים שנקראת : משתמש הנחשד בחוסר אמינותו—נא להתייחס בהתאם
לקבוצה זו אין כוכבים כלל.

זאת לאחר שלא הבהיר את עיניין פיברוק הדיווח בדיון זה, גם לאחר מספר פניות שלנו אשר סומנו ע"י המערכת כהודעות שהוא קרא.

לידיעתכם.

19LOLx82008-4-30 10:9:27
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

8

לא מבין מה אתה רוצים יש מצב שעבדו עליי ולא היתי עם הבחורה האמיתית מי שמבין בדירות יודע שהדבר נפוץ שהפקידה אומרת שבחורה א היא ב וכו

כוונותי היו טובות וזה מה שחשוב בפעם הבאה אשתדל לבדוק יותר לעומק !

ותפסיקו לקתלג אנשים כל כך מהר גם ככה אין יותר מידי תנועה בפורום וצריך לתת צאנס לצרף עוד אנשים ולעודד אותם !

ddd

9

מעניין מאד דנידין שלי הם אמרו שהיא לא נמצאת וגם ששאלתי עליה אמרו שאיננה. זה נדיר למצוא זונות עם חזה ממש פלטה כמו שתיארו וכמו שאני מחפש.

אז בעיניי אתה שקרן וקיטלגו אותך נכון. עדיף שנהיה פחות משתתפים אבל אמינים ולא שקרנים או יחצנים.

אגב גם אתמול בטלפון בערב היא לא הייתה ואמרו לי שהיא תהיה כנראה ביום שישי.

10
[QUOTE=עדין31]

Rnav - אם כבר היית במקום הזה, תן גם התרשמות כללית לגבי שאר הבנות שראית. יש חניה באיזור?

ואני מצפה לדיווח לגבי ספיר, אני גם אוהב חזה קטן עד שטוח

[/QUOTE]

הי מצטער שלא עניתי

חניה שם לא חסר המקום נראה מסודר לגבי בנות אחרות נראה שיש מה לדגום מבחינת המראה אבל כבר אמרתי מה אני מחפש. מה גם שאני מעדיף ללכת על בנות שיש עלהן חו"ד טובה מראש ולא לקחת סיכונים

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”