כ פראיירים לא מתים מסתבר..... - סקס אדיר

פראיירים לא מתים מסתבר.....

1

אז ככה בבקשה תקראו עד הסוף

חזרתי עכשיו מהבילוי הכי נוראי עם זונה

אמרתי יאללה נתפנק המון זמן לא הייתי נשקיע 500 ונקבל אחלה שירות אחרי שיטוט באתרים מצאתי את המודעה הזו

פרטי בפנטאהוז מפואר
חדשה בתל אביב בת 25 ישראלית כחול לבן. נדירה ביופיה, שיער בלובדיני ארוך , גבוהה ,גוף נדיר וחטוב חזה ענק ליברלי +אנאלי +חריגים עושה הכול באהבה 600ש"ח לביתך/מלון

התקשרתי אמרה לי בטלפון 500 הייתי בטוח שדפקתי את המערכת קבעתי והדעתי הבית נראה מדהים כנראה שבאמת כמו שהיא אמרה בסוף פראיירים לא מתים....

נכנסתי שילמתי התקלחתי נכנסנו לחדר והמשפט הראשון היה אני לא אוהבת לדבר בסקס ואין 69 כי אני ארוכה מדי....

אתם מבינים זה הבוקר טוב...

אז מציצה ממש ממש קצרה קונדום ויאללה היא אמרה זיין אותי חזק מול המראה אחרי שניה בדוגי היא אומרת אחח כואב אני לא רטובה אמרתי יאלהה אני אהיה מעליך פחות יכאב....

רגע שכחתי משפט ראשון שמצצה היה רוצה לגרום בפה או על הפרצוף בתוספת... והסיגריה שעישנת זה חלק מהזמן אני לא מאהבת אני זונה...

קיצר זיון מעליה של 5 דקות היא בוכה שכואב אני גומר והיא אומרת על זין כזה היו לוקחים לך 800

אתם מבינים...

אני מתחנן ממכם אחי היקרים תעבירו הלאה לא ללכת אליה כי בחורה ששניה לפני שהלכתי אמרה שלא מעניין אותה מה יכתבו עליה כי פראיירים לא מתים רק מתחלפים לא מגיע לה פרנסה...

נראה לי שאצא לפגרה היא ממש הוציאה לי את האויר מהמפרשים אתם מכירים את התסכול שיוצאים ממכון ב250 אז תארו לכם כפול...

תגיבו אם מישהו היה אצלה אני לא מאמין שאני הטיפש היחיד שניסה...

המסקנה מכל הערב הנוראי הזה היא.... לא משנה הסכום זונה היא זונה... לא ללכת לדירות שלהן שאתה בדירה היא תופסת אותך בביצים משחקת וזורקת מהר שמזמינים ליווי לפחות שעה היא שעה גם אם זה סתם לדבר ולא רק לזיין....

אם הגענו למצב שהזונת אומרות עלינו שפראיירים לא מתים רק מתחלפים צריך לבדוק את עצמנו... 500 שקל 10 דקות זיון לא מאמין אבל לפחות למדתי את השיעור שלי לחיים.

מראה 8

מציצה 5

זיון 3

יחס 0

כל מילה מיותרת צריך להפיץ לא יכול להיות שהיא תמשיך להיות מופצצת בטלפונים...

ולא אני לא יחצ"ן יחצ"ן לא היה יודע שיש לה כלבת פודל שקוראים לה שנל....

לילה טוב

המלאך רפאל2010-07-13 13:31:02
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”