כ ליהי/ אור/ קרן/שירי/בראל - סקס אדיר

ליהי/ אור/ קרן/שירי/בראל

1

שלום לכל החברים,

כמו שהבטחתי אתמול אתחיל להעביר חוויות, מידע היסטורי ושימושי יקר מפז על שוק הסקס התל- אביבי ממהלך 20 השנים האחרונות.

פעם ביומיים- שלושה (לא רוצה להתחייב) אצא בהודעה ובה פרטים מהעבר וההווה של שוק הסקס התל- אביבי.

ברצוני להדגיש כי כל החוויות הינן מניסיון אישי ומתמשך בלבד.

דבר חשוב נוסף שברצוני לציין כי מרבית הדיווחים יהיו על בחורות ישראליות צבריות בלבד. אין לי ולא היה לי אף פעם עניין בבחורות רוסיות/ אירופאיות.

הדיווח/ החוויה הראשונה תעסוק בבחורה ישראלית צברית בעל וותק של כ-10שנים (עם הפסקות ארוכות) בשוק.

מדובר בבחורה הנושקת לגיל 30.

היא החלה את דרכה כסטודנטית צעירה לעיצוב, לפני כ-10 שנים, בדירה ברח' אסתר המלכה בת"א. היא הזדהתה בשם ליהי והייתה מקבלת בעיקר בערבים. להלן התיאור: גובה 1.70, רזה מאד ושרירית, חזה קטן, יפה מאד בפנים. נפגשתי איתה מס' פעמים ויצאתי מרוצה תמיד. הבחורה בעלת חיוך, שירות אדיב, נקייה ואסתטית. ברמה המקצועית היא העניקה לי את המציצות הטובות ביותר שקבלתי בחיי. גם הסקס איתה היה טוב מאד- עדין מרגיע ולא מלחיץ. במהלך הפגישות התיידדנו מאד והיא ספרה לי מעט על חייה הפרטיים.

לאחר מס' חודשים היא עברה לעבוד עם אותו שם בדירה ברח' ז'בוטינסקי 100 המיתולוגית. נפגשתי איתה גם בדירה זו. השירות שלה הלך והשתפר עם הזמן בעיקר המציצות האלוהיות שלה. במחיר של 200 ש"ח הייתי יוצא תמיד עם חיוך רחב על הפנים.

כאן המקום להדגיש שהבחורה אינה תקתקנית אולם היא העניקה את היחס הנ"ל רק לאנשים שמצאו חן בעינייה- בעיקר בחורים נאים ואינטליגנטיים.

בדירה הנ"ל היא עבדה כמה חודשים עם הפסקות באמצע.

בשלב מסוים היא החליטה לפרוש מהמקצוע ולהתמקד בלימודיה. במקביל לעיסוקה הנ"ל היא השלימה קורס מדריכי ספורט במכון וינגייט והחלה לעבוד כמדריכה במכון כושר בתל אביב. לזמן קצר היא גם מלצרה בנמל ת"א.

לאחר תק' ארוכה בה נעלמו עקבותייה חזרה לעבוד בדירה המפורסמת ברח' בן יהודה 72. כאן התחילה תק' האושר הגדולה שלי עם..............אור.

הייתי מגיע אליה לדירה אחת לשבוע למפגשים מדהימים. הקשר המחודש עימה סיפק לשנינו חוויות מין נדירות שקצרה היריעה מלספר עליהן כל זאת בשילוב סוכריות ה"מנטוס", שהפכו לסמלה המסחרי.

........

בגלל סיבות רבות, שלא כאן המקום לפרטן, החלטתי להפסיק את הקשר והפגישות איתה. בפגישתנו האחרונה, לפני כשלוש שנים, היא ספרה לי על רצונה לעזוב סופית את המקצוע ולהתחיל בדרך חיים חדשה. הסקס בפגישה זו היה הטוב ביותר שהיה לי מאודי........

אור, המשיכה לעבוד בדירה בבן יהודה עוד כשנתיים (עם הפסקות באמצע) עד שפרשה. אני המשכתי לעקוב אחריה מרחוק ולחייך....

לאחר שהתייאשה מקריירת הספורט ומעסק אותו ניסתה לפתוח חזרה אלינו אור בגלגולה השלישי והפעם כנערת ליווי פרטית בשני שמות: קרן ושירי.

היא פרסמה את תמונותייה באתר- תמונות אמיתיות שצולמו בחוף פלמחים. היא החלה בתעריף של 500 ש"ח ועלתה עד ל-800 ש"ח למפגש. למרות שמאד רציתי התאפקתי ולא הזמנתי אותה בשל אותן סיבות ישנות.

שוק הליווי הינו מאד בעייתי ולא מתאים לכל אחת. זאת הסיבה שהגברת התייאשה די מהר ופרשה שוב.

אבל נערה עובדת תישאר נערה עובדת....ביום א' הקרוב 25.5 היא חוזרת שוב כנערת ליווי בשם בראל. תוכלו למצוא את תמונתה העדכנית ומס הטלפון החדש שלה כאן באתר.

למי שהפרוטה מצויה בכיסו הצעתי לכם לכו על זה. תהיו נחמדים, הזמינו אותה ואולי תזכו להנות מחוויה סוערת.

עד כאן להיום.

הדיווח הבא יעסוק במופעים האקסלוסיביים של סטודיו "כחול עמוק"- יש למה לצפות.

צונזר מעט ע"י ההנהלה ! אין לחשוף פרטים אישיים בפורום ציבורי זה !!!

19LOLx82008-5-26 14:56:55
רונן

ליהי/ אור/ קרן/שירי/בראל

5

וואלה התגעגעתי

האמת שאני מכיר אותה רק מבן יהודה נראה לי שקצת התבאסה עליי באיזה שלב שרציתי קצת לגוון ונכנסתי אם מישהי אחרת אבל אין מה להשוות אור תמיד הייתה מספר אחד

בחורה לעניין

רק מה הדולר היום קצת יותר נמוך מבתקופה של בן יהודה כך ש800 שח של היום זה לא ה800 שקל של אז אבל זה כבר סיפור אחר

מומלצת בחום צודק הבחור מציצה הכי טובה שהייתה לי גם !!!!!!!!

ליהי/ אור/ קרן/שירי/בראל

7

שלום לטוחן,

הפרטים הכרנולוגיים מדויקים לחלוטין.

אם תקרא הכל ועד הסוף תוכל להבין שצדקתי. אני פגשתי אותה לאחרונה לפני שלוש שנים בדירה בבן יהודה...אבל הוספתי וכתבתי בהמשך שהיא המשיכה לעבוד שם עוד כשנתיים- מה שמסתדר עם הכרונולוגיה שלך....

לא אפרט לגבי אותן סיבות אישיות, רק אומר לך שאתה בכלל לא בכיוון.

רונן

ליהי/ אור/ קרן/שירי/בראל

9
חברים תכלס עכשיו!!!! מישהו היה איתה לאחרונה??? זאת אומרת בגלגול הנוכחי?? יומיים שבוע חודש? לא לפני 40 שנה!!!! ויודע איך היא נראית היום? איך השרות שלה? כמה זה עולה הפעם?300?500?800? קצת מידע יועיל........ תודה לטוחן וכן למיקרוב על זה שבכלל העלתם אותה לדיון כאן והמלצתם!
רוני גולן , אתה חסר חבר ...
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”