לכול החרמנים שרוצים להיתפרק בך בכיף אין יותר איפה הכול נסגר הרבה בנות נטשו את מקצוע ואם נשארו כמה אז הם מבזות את מקצוע שלהם אבל כפי שכולם יודעים זונה תמיד תשאר זונה נקודה.
סקס המכונים מידרדר מיום ליום !!!!;
2לכן חשוב לשים לב לדיווחיו של המיקרוב המהווים נוה מדבר בישימון הגדול....
המיקרוב
3מיקרוב,
הכתיבה שלך אומנם קולחת אך - איך אומר זאת יפה - אתה אוכל רק במסעדות גורמה ומשלם בהתאם.
איך אומר לך את זה בעדינות, אם לסקר התשלום עבור שירותי מין יש משמעות אחת היא שרובינו מחפשים לאכול באופן שיגרתי משהו קרוב יותר לפלאפל , חומוס, או איזה סטייק טוב מקסימום. אתה אולי נהנת בכחול עמוק , אך אני נהנתי במלון אופטימה שם קיבלתי שירות מעולה , בנות יפיפיות ובמחיר השווה לכל כיס - 200 ש"ח לשעה מלאה שכללו מקום נקי ומסודר ,אקטים ללא הגבלה ואורלי ללא גומי - לפעמים גם קיבלתי קצת יותר. לא אגדה רעי לא אגדה ומי שחווה זאת יודע שאני לא מגזים. בקיצור, אכלתי ארוחות עסקיות מעולות ולכן אני מחפש דילים דומים. מה לעשות שהמציאות טופחת בפני והניסיון הזה נהיה קשה יותר מיום ליום, אבל עדיין, אני לא מוכן לשלם מחיר של מסעדת גורמה עבור זיון לפחות לא בשיגרה אז אני מחפש את אותן טובות ממש בנרות. בקיצור - הסיפורים שלך אולי מעניינים אך מבחינה כלכלית לפחות לגבי לא רלוונטיים.
4מלון אופטימה היה אחד משיאי הרוע בסחר בנשים בישראל והבנות שם היו בפועל כלואות במלון.
לצערינו גילינו זאת בדיעבד אחרי שהמשטרה סגרה את המקום ולאחר שהיינו שם מספר פעמים דבר בו אנחנו לא גאים ולכן אנו ממליצים לא להיתגעגע למקום.
המשטרה כיום כדי לפצות על השנים שתעשיית עבדות שיגשגה בישראל עושה הכל כדי לצמצם את מימדי הזנות בישראל ומה שנפגע הם המקומות הזולים, הזנות הפרטית והיקרה טרם נפגעה וימים יגידו אם היא תשרוד.
וגם לגבינו סיפורי המיקרוב לא רלוונטיים בסכומים האלה כבר עדיף לזיין כמו מלך בבנגקוק.
5שלום יקיר,
אם תקרא את דיווחי באופן מעמיק תיווכח שניתן להשיג גם את הדברים הטובים והמיוחדים לא בהשקעה גדולה (ראה: בראל, קארין לעניים וכן...גם בסטודיו "כחול עמוק").
כמו כן, אל תשכח, וכתבתי על כך רבות, שאני רק בעניין צבריות שמחירן בשוק עולה מידי יום.
בכל אופן - לקחתי את הערתך לתשומת ליבי.
העניין יטופל בהקדם.
מבטיח לך, בקרוב, דיווח שווה לכל נפש.
המיקרוב
6מגיע לכם! אתם משמנים את המערכת המגעילה הזאת כל פעם שאתם הולכים למכון. כמו שאומרים שהזין עומד השכל בתחת. תלמדו לשלם רק לאיכות ואז תראו איך המכונים ירדו מנכסיהם.
7כן אתה צודק... בשנים האחרונות בגלל ההידוק של מחלקת המוסר, הרבה בנות איכותיות מפחדות ועוזבות את התחום,מקומות נסגרים והרוב מה שנישאר אלו כנפות מכוערות עם מוסר שירות ירוד.בכול מיקרה תמיד ימצא איזה פריאר שיתקתקו אותו כמו אחד שדווח כאן בפורום שהוציא 1000 ש"ח על נערת ליווי ואחרי 20 דקות נעלמה .
אז תמשיכו לצאת פראיריים.
8סקס המכונים מידרדר מיום ליום !!!!;
9
אני התייאשתי, הפסקתי ללכת. אין לי כח "להלחם" על זכותי לקבל שירות טוב ותמורה לכספי מול תקתקנית רמאית שנחושה להבטיח הרבה מראש ולעשות 180 מעלות ברגע שקיבלה את הכסף.
איפה הימים של הבננה ו 101 ?
למעשה העצבים של הויכוח איתן שלא יתקתקו מוציאים אותי מהחרמנות ולא עומד לי....