כ איך להציע לחד הורית עם חזה ענק לצאת איתי - סקס אדיר

איך להציע לחד הורית עם חזה ענק לצאת איתי

1

לחופש?

אני אמור לצאת בעד כמה שבועות לחופש, ומלון לחדר זוגי / יחיד עולה אותו דבר

איך להציע לה,?

עבדנו יחד לפני כשנתיים כמה שבועות , ויש לה חזה מפלצתי , (פנים לא משהו) , אני מעריך שהפיטמות שלה גם ענקיות, עכשיו כשאני נזכר בה עומד לי.

עד שהיעפו את שנינו .

פעם אחת בטעות (נשבע) הייתי במטבחון הקטן שלנו והיא נכנסה ובטעות נגעתי בה - איזה קשה היה החזה ווו'ו !!

מה להגיד לה?

מה נשמע?

אני נוסע לאילת , בא לך לבוא?

יש לה ילדה בבית ספר לא נראה לי דהיא תסכים

אם כן - אני .. וואו אתרוקן , ואהיה תשוש, אני אביא עוד כמה בנות ואני אעשה אורגיה...

3

לפני שננסה לייעץ לך אולי תתן קצת רקע לגבי סוג הקשר ביניכם, כמה תקשורת הייתה ביניכם בזמן העבודה ? ואיזה סוג תקשורת, על מה הייתם מדברים - קורקטי בעינייני עבודה או גם שיחות אישיות ?

תן טיפה יותר רקע אם אתה רוצה שמוחות הפורום יביאו אותה באיזה "הברקה משפטית" תרתי משמע .

פליליסט ובעייתי

4

תזמין אותה לקפה/סרט

תצאו כמה פעמים ואם זה ילך היא תשמח לצאת איתך לסופ"ש הזה.

ולהזמין כמה בנות ולעשות אורגיה באילת יתברר לך כלא פשוט עד כדי בלתי אפשרי סצינת הזנות שם היא על הפנים אפילו יותר מבתל אביב.

6

אם יש לך איך להציע לה ז"א שיש לך גם את הטלפון שלה, ואם היא כבר נתנה לך את הטלפון שלה בזמנו שעבדתם ביחד, אז זה לא היה סתם !

צלצל, תזכיר לה מי אתה (אלא אם כן אתה בקשר איתה ולא סיפרת לנו ! נו, נו , נו )
תשאל ת'ה מה קורה ? ותציין אחרי הטררם של מה קורה איתה או יותר נכון, תקבע לה עובדה:

את צריכה חופש, גברת !!!
תשאל, אם היית יכולה לצאת לחופש נניח לאילת ... איך היית מסתדרת עם הילדה ? ...

תחכה לתגובה שלה ומשם O-O תראה ותמשיך .

בהצלחמודחובבז'ז' - ענק.

7

עו"ד תודה, ותולעת אתה םטיש!!! פטיש ולא תולעת

מצטער על האיחור - אבל באמת אני חייב תשובה עוד כשבוע אני עף..

אני אפרט

היא הגיעה אלינו לעבודה (זה היה לפני כשנתיים) - במקום בחור שעבד שם, והיא עשתה חפיפה , על ידי מנהלת הצוות,

הייתי איתה ביחד בעבודה כשבועיים שלושה, שבוע ראשון, שלום שלום, ואז לאחר שבוע החפפתי אותה , ודיברנו כללית.

לצערנו מנהלת הצוות הייתה זבל של בן אדם, (היא פיטרה את הבחור הקודם) ואז היא התייחסה אלי לא בכבוד וגם לא אליה, דיברנו עליה ביחד..

אותי היא פיטרה , ואחרי פיטורי היא המשיכה - ושבועיים אחר כך פיטרה אותה.

למעשה היא התקשרה אלי אחרי פיטוריה , וממש בכתה לי , אני בגלל שהייתי בדיכאון אטומי לא הייתה לי תאווה , ולא יכולתי להתרכז , היינו בקשר עוד כמה םעמים שהיא התקשרה, ולא הזמנתי אותה לכלום... (איזו טיפשות)

איך היא נראית?

מהרגע שראיתי אותה הייתה לי זקפה , היא כבת 45 - מלאה , עם חזה ענק , שרק מהמחשוף אתה יכול להבין מה עוד יש בפנים, אני חושב שהפיטמות שלה גם ענקיות (אני מקווה) , החזה כבד ומוצק (אני מקווה)

למנהלת צוות היה חזה גדול / בינוני (לא ענק ) משהו בסגנון של יעל בר זוהר , וכשהןישבו זו ליד זו, החזה של הענקית בלע אותה..

לא נגעתי בה~~! ולא שלחתי ידיים , (לא ניסיתי אני לא מטריד מינית) , לא הייתי לחוץ כי ידעתי שיש לנו כמה חודשים טובים להיות ביחד,

ואז בום....

הפיטורים (תבינו למה הייתי מתוסכל...)

פעם אחת (באמת בטעות) הייתי במטבחון והיה שם מי עדן, נגשתי לשתות עם הכוס, ואז היא הגיע ובטעות נגעתי , תשמעו זה משהו לא נורמלי (התנצלתי) היד שלי הייתה קטנה מול הציצי שלה , והרגשתי כמה הוא כבד....

10

חובב יקר, אני מצטט אותך:

"ויש לה חזה מפלצתי , (פנים לא משהו)"

"למעשה היא התקשרה אלי אחרי פיטוריה , וממש בכתה לי , אני בגלל שהייתי בדיכאון אטומי לא הייתה לי תאווה , ולא יכולתי להתרכז , היינו בקשר עוד כמה םעמים שהיא התקשרה, ולא הזמנתי אותה לכלום... (איזו טיפשות)"

"אני בן 35 והיא בת 45"

הדברים האלה אומרים רק דבר אחד: היא מעוניינת בך יותר ממה שאתה מעוניין בה. יותר מזה, (בניגוד למה שאתה אולי חושב) רוב הנשים עם ציצים ענקיים רואות בזה חיסרון. תעשה לה טובה ופשוט תתקשר אליה. אל תפיל עליה בהתחלה חופשה באילת אלא סרט או ישיבה בבית קפה. היא תקפוץ על המציאה. היא גם לא יודעת שיש לך רגישות יתרה לציצי-ענק, והיא לא אמורה לדעת את זה עד שהציצים הענקים והמפלצתיים שלה יהיו מונחים במלוא כובדם על פניך. הילדה לא אמורה להוות בעיה: היא תהיה אצל הסבתא / האקס / חברה מבית הספר.

Fixing_a_hole2008-9-7 9:49:6
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”