כ
גבר,
מה זה אומר "כל מה שאתה רק חולם תקבל" ?
יש חדירה? או רק בודי בעירום + הרפיה?
בוקר טוב לכולם
ביום שישי הייתי באילת במלון עם כל המשפחה והחלטתי ללכת על מסג' שוודי במלון אורכידאה ללא ידיעה שיש שם גם תוספות
קיבלה אותי בחורה בשם קטיה לאחר שעבדה אליי כחצי שעה על הגב וכל החלק האחורי ביקשה שאסתובב ותוך כדי מסג' שואלת אותי אם אני אקסטרה האקסטרה שלה כוללת רק עבודת יד ולא שום דבר אחר לטענתה
האמת שגם לא ניסתי לממש דברים אחרים
האקסטרה עולה 70 למרות שאמרתי שיש לי רק 50 והיא הסכימה ואם היא מתפשטת זה 100
שלום לכל החברים,
הייתי באילת השבוע. ובעקבות דיווחים קודמים על אקסטרות שמתבצעות באותו מלון הייתי חייב לבדוק את אמיתות הדבר.
ברמת העקרון אני דיי בדרגת מתחיל בכל העניין (לא הייתי בהרבה מכוני עיסוי) ואקסטרא דרך מלון היה נשמע לי מעניין.
כשבאתי לספא בדיוק נכנסתי אחרי מי שנראתה לי כמו מעסה אז שאלתי אותה היכן זה. היא היתה ממוצא רוסי, מכנסי ספא דקות ולבנות שכן.. התחתון חצי חוטיני השחור נראה יפה מבעדן.. היא לבשה חולצה דקה לבנה שהייתי מוכן להתערב שאין שם חזיה (מה שהסתבר כנכון אח"כ). טוב, הבנתי שאם היא לבושה ככה בספא של בית מלון, אז יש בהחלט מצב מעניין לעיסוי מעניין. היא חייכה אלי ואמרה לי שהספא הוא פה, וחייכתי אליה חיוך מזמין ששמור למקרים האלו.. לדעתי היא הבינה יפה את הרמז.. כבר כשנכנסתי לשם היא ישבה עם הפקידת קבלה והחליפה איתה מילים ברוסית.. והפלא ופלא, המתינו שם כחמישה גברים חוץ ממני ודווקא אני קיבלתי אותה. אני חייב לציין למזלי.. כי היא נראתה טוב (מרינה, סביבות גיל 30).
לשם הדיווח חוץ ממנה ראיתי עוד בחורה ממוצא רוסי, בסביבות גיל 20-25 שנראתה דיי בקטע. שאר המעסים והמעסות נראו מעסים רגילים והיה דיי מבעס "ליפול" אצל כאלו.
אז היא הראתה לי את החדר ואמרה להכנס אליו תוך כדי המילה " חמודי " מה שגרם לי כבר לחיוך והרגשה של משהו כיפי הולך לקרות. השארתי עלי את התחתונים כי לא הייתי ממש בטוח שזה זה. ועוד היה לי החשש שתבוא לעשות אותי מישהי אחרת...
מיטה ענקית וכיפית..
ואז היא הגיעה... אמרה לי....... גם את התחתונים חמודי.... ונשארה........ זה אישר לי שמשהו נעים הולך לקרות..
היא ג'ינגי'ת, ונחמדה לאללה.... התפשטתי לגמרי ושכבתי על הגב...
אמרתי לה תוך תחילת העיסוי שאני ממש שמח שזה יצא שהיא מעסה אותי..
היתה כימיה טובה והמגע שלה היה מושלם ועדין (זה הטעם שלי) ותוך עיסוי הטוסיק שלי היא שאלה אותי אם אני רוצה אקסטרא..
אמרתי לה שכן, ומה יש בתפריט.
70 ידני 100 ידני בעירום
שאלתי אותה אם אפשר... לקבל מציצה וכמובן שהיא אמרה שלא (הייתי מוכן לזה מהדיווח הקודם שקראתי אצלכם).
אבל מרוב התרגשות ( מזה שהרבה זמן לא ביקרתי במקום כזה) , לא שיכנעתי אותה, ואני בטוח אשם הייתי אומר לה 150 או 200 ש"ח למציצה היא היתה שוקלת את זה ועושה. וזה אולי היה שווה עם אחת שלא עושה את זה כברירת מחדל.
אז הלכתי על ה-100 ש"ח.
היא אמרה לי אם אפשר בסוף המסאז.... אמרתי לה בטח , אני נהנה מהעיסוי לאללה..
האמת היה ממש כיף,
ואז הגיע החלק שהיא התפשטה בו....
גוף יפה, לא מהסרטים כלומר לא רזה עם קוביות אלא רזה יחסית עם ציצים שווים ועומדים יפה...
ביקשתי בעדינות לגעת בהם והיא הרשתה....... עיסיתי אותם בעדינות ואף ירדתי לאט לאט עם היד למטה.
מסתבר שהכל עניין של עדינות ורגש... ראיתי שהיא נהנית ולא ממהרת לגרום לי לגמור... היה ממש כיף...
בסופו של דבר ביקשתי ממנה לעסות לי את הביצים ושאני אשפשף כי או שאני הייתי לחוץ מידי, או אוהב צורה מסויימת של עבודה ידנית , לא נראה לי בגלל שהיא לא יודעת את העבודה טוב.
היה ממש טוב, הבחורה חייכנית וכיפית, אהבתי איך שהיא הביטה עלי ועל הגוף שלי. נתן הרגשה טובה.
דברים לשיפור: היא ניקתה את העסק עם היד שלה ואמרה לי ללכת להתרחץ. היה עוזר אם היה לה איזה טישו או לא יודע מה.
המקום נקי יחסית עם מקלחת בחדר.
מקווה שהדיווח היה מפורט ומעניין, אשמח לענות לשאלות נוספות.
UNICORN - מסתבר שיש לך מתחרים בכתיבה... אולי תעביר בסוף סדנאות בכתיבה אירוטית?
חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”