האם קיים חוק רשמי ברור במדינה ישראל שאומר אסור ללכת לזונות?!...והאם הליכה לשם ניחשבת כעבירה פלילית?!
שאלתי כמה עורכי דין וכול אחד נתן לי תשובה אחרת,אחד אומר לי לא אחד אומר לי לפעמים כן.
אפשר בבקשה תשובה חד משמעית על העניין הזה,כי זה חשוב לכולם! וחלק גדול מחפש תשובה ברורה לשאלה הזאת!!.
לפי מה שאני יודע הזנות קיימת אלפי שנים מאז קיום האדמה,וזה המקצוע הכי וותיק בעולם.
באירופה ושאר מדינות העולם ''הזנות'' מיוסדת ויש לה את החוקים שלה ולכל עובדת בתחום יש לה רישון מיוחד,ועושות בדיקות מקפידות,הכל תקין ועובדות בצורה מסודרת.
בארץ כאן,לא מבין מה קורה אם אסור שיסגרו כל הדירות וכל במכונים ולגמור כל העניין וזהו,למה הזנות לא מיוסדת בארץ!
אין תשובה חד משמעית בעניין הזנות בארץ !.
אני פונה לארגוני הנשים ובמיוחד לחברות הכנסת שכל כמה ימים עושות רעש סביב עניין הזונות,וזכויות הנשים,סחר בנשים וכל החארטה הזאת,שואל אותם שאלה אחת אם אין בארץ זונה אחת מה יהיה בסוף? כל יום יהיה עשרות מקרים של אונס ואני בטוח בזה.,זונות זה מפלט לגברים חרמנים רווקים שאין להם אישה,או חברה או יזיזה.
מישהו צריך לשים לב לנקודה הזאת,כי זאת נקודה חשובה מאוד שחברות הכנסת לצעריי לא שמות לב לה.
אם אתה צמא =אתה שותה.
אם אתה רעב = אתה אוכל.
אם אתה חרמ ן= אתה מזיין.
אני מקווה שהנקודה הגיעה.
[/QUOTE]למיטב ידעתי אין שום עבירה על החוק מצד הלקוח בהנחה שהעובדת אינה קטינה.
לאותם "ארגוני נשים" וחברות כנסת לא אכפת מנשים העובדת, הן פשוט מקנאות בלקוחות ושונאות גברים.
אם באמת היה אכפת להן, אז הן לא היו מנוסות למסד את הזנות ובטח לא היו מציעות הצעת חוק כזאת שרק תפגע קשה באותן נשים עובדות.
אני לא מאמין שיימסדו אי-פעם את הזנות בישראל: בנוסף ללובי של אותם "ארגוני נשים" יש כאן חרדים, דתיים ומוסלמים.