כ אחריות פלילית על לקוחות זנות - דף 2 - סקס אדיר

אחריות פלילית על לקוחות זנות

11
[QUOTE=החתיך הרומנטי]ח'ברה נכבדים הראש שלי היתבלבל רוצה לשאול אותכם שאלה ברורה
האם קיים חוק רשמי ברור במדינה ישראל שאומר אסור ללכת לזונות?!...והאם הליכה לשם ניחשבת כעבירה פלילית?!

שאלתי כמה עורכי דין וכול אחד נתן לי תשובה אחרת,אחד אומר לי לא אחד אומר לי לפעמים כן.

אפשר בבקשה תשובה חד משמעית על העניין הזה,כי זה חשוב לכולם! וחלק גדול מחפש תשובה ברורה לשאלה הזאת!!.

לפי מה שאני יודע הזנות קיימת אלפי שנים מאז קיום האדמה,וזה המקצוע הכי וותיק בעולם.

באירופה ושאר מדינות העולם ''הזנות'' מיוסדת ויש לה את החוקים שלה ולכל עובדת בתחום יש לה רישון מיוחד,ועושות בדיקות מקפידות,הכל תקין ועובדות בצורה מסודרת.

בארץ כאן,לא מבין מה קורה אם אסור שיסגרו כל הדירות וכל במכונים ולגמור כל העניין וזהו,למה הזנות לא מיוסדת בארץ!

אין תשובה חד משמעית בעניין הזנות בארץ !.

אני פונה לארגוני הנשים ובמיוחד לחברות הכנסת שכל כמה ימים עושות רעש סביב עניין הזונות,וזכויות הנשים,סחר בנשים וכל החארטה הזאת,שואל אותם שאלה אחת אם אין בארץ זונה אחת מה יהיה בסוף? כל יום יהיה עשרות מקרים של אונס ואני בטוח בזה.,זונות זה מפלט לגברים חרמנים רווקים שאין להם אישה,או חברה או יזיזה.

מישהו צריך לשים לב לנקודה הזאת,כי זאת נקודה חשובה מאוד שחברות הכנסת לצעריי לא שמות לב לה.

אם אתה צמא =אתה שותה.

אם אתה רעב = אתה אוכל.

אם אתה חרמ ן= אתה מזיין.

אני מקווה שהנקודה הגיעה.
[/QUOTE]

למיטב ידעתי אין שום עבירה על החוק מצד הלקוח בהנחה שהעובדת אינה קטינה.

לאותם "ארגוני נשים" וחברות כנסת לא אכפת מנשים העובדת, הן פשוט מקנאות בלקוחות ושונאות גברים.
אם באמת היה אכפת להן, אז הן לא היו מנוסות למסד את הזנות ובטח לא היו מציעות הצעת חוק כזאת שרק תפגע קשה באותן נשים עובדות.

אני לא מאמין שיימסדו אי-פעם את הזנות בישראל: בנוסף ללובי של אותם "ארגוני נשים" יש כאן חרדים, דתיים ומוסלמים.

13
חתיך ידידי,
מאבק נגד שירותי זנות בישראל באה אחרי שנים של מאבק כזה במדינות מערב.

בהרבה מדינות בעולם כבר קיימת חקיקה נגד לקוחות זנות.

בישראל עדיין אין חקיקה כזאת.

ובפועל. ב1983 בפריז ללא הגזמה - אלפים רבים של לקוחות היו צדים מאות זונות יפות ברח' סן דניס.

כבר ב96 היה שם רייק. הכול סגור.

בניו יורק רחוב 42 נמפורסמת - ב1998 - כלום.

אמסטרדם 2006 - חלק קטן מחלונות עם בחורות. עכשיו גם זה נסגר.

בקיצור - זה התהליך.

אבל גם לך וגם לכול גבר אחר אני אומר: אם תהיו מוכנים לקחת אחראיות ליחסים רציניים תמצאו בקלות חברה שתהיה אישה בעתיד.

והזונות - הן רק לגיוון.

14
[QUOTE=ערבה אנושית]

אמסטרדם 2006 - חלק קטן מחלונות עם בחורות. עכשיו גם זה נסגר.

בקיצור - זה התהליך.[/QUOTE]

בינואר 2010 הייתי באמסטרדאם ויש שם זונות.
אם הייתי יכול,הייתי טס היום.

[QUOTE=ערבה אנושית]
אבל גם לך וגם לכול גבר אחר אני אומר: אם תהיו מוכנים לקחת אחראיות ליחסים רציניים תמצאו בקלות חברה שתהיה אישה בעתיד.

והזונות - הן רק לגיוון.
[/QUOTE]

כל מילה שווה זהב ידידי ערבה.
ואני מציע לרומנטי שיהיה רומנטיקן וימצא היום את אהבת חייו קריצה
שיפסיק "לחקור בחורות במכונים" ויתחיל לעשות משהו בנידון!
Follow your instincts, not your horniness

15
דיברנו על זה כבר... אבל זה מספיק חשוב לחזור על זה שוב:

אין חוק במדינת ישראל האוסר את העיסוק בזנות.

יש חוק נגד ניהול בית בושת, סרסרות, יען כי כל מי שלוקח לעצמו חלק מכספה של הזונה עובר על החוק.

אך למרות זאת בתי הזונות לא נסגרים לחלוטין...

יש חוק נגד שידול לזנות.

והצעת החוק ההזויה להפללת הלקוח עדיין לא עברה - למה הזויה? כי אין חוק האוסר את העיסוק בזנות...

זה כמו להגיד: משחקי כדורגל הם אינם אסורים ע"פ החוק - אבל בואו ונפתח תיק פלילי לכל מי שהולך למשחק.

קישור לאתר הפרטי שלי:

16
ידידי סקסחאנטר
יש החלטה של ראש העיר של אמסטרדם לסלק זנות מהשכונה, למרות שהן אטרקציה תיירותית.

ב2006 היה אולי 10% ממה שהיה ב1996

דוקא במערב אירופה שירותי מין הפכו לעשירים בלבד.

[QUOTE=זונה מאושרת]דיברנו על זה כבר... אבל זה מספיק חשוב לחזור על זה שוב:

והצעת החוק ההזויה להפללת הלקוח עדיין לא עברה - למה הזויה? כי אין חוק האוסר את העיסוק בזנות...

זה כמו להגיד: משחקי כדורגל הם אינם אסורים ע"פ החוק - אבל בואו ונפתח תיק פלילי לכל מי שהולך למשחק.

[/QUOTE]

מירב יקרה, את כמו תמיד צודקת, אבל אלה שמנסים לדחוף חוק נגד לקוחות אנשים (נשים) צבועים: ההגיון הוא כזה: הבחורות שעובדות בזנות הן קורבנות החברה, הלקוחות הם הפושעים. אני לא משפטן ואולי את צודקת שלא יהתכן חוק עם סטירה פנימית.
ערבה אנושית2011-02-14 12:26:10

17
[QUOTE=ערבה אנושית]ידידי סקסחאנטר
יש החלטה של ראש העיר של אמסטרדם לסלק זנות מהשכונה, למרות שהן אטרקציה תיירותית.

ב2006 היה אולי 10% ממה שהיה ב1996

דוקא במערב אירופה שירותי מין הפכו לעשירים בלבד.
[/QUOTE]

עד שההחלטה תתממש בשטח,ניחייה וניראה ..
למרות זאת תמיד יהיו פרטיות.
Follow your instincts, not your horniness

18

[QUOTE=SEXHUNTER]

ואני מציע לרומנטי שיהיה רומנטיקן וימצא היום את אהבת חייו קריצה

שיפסיק "לחקור בחורות במכונים" ויתחיל לעשות משהו בנידון!
[/QUOTE]

SEXHUNTER שלום רב לך ידידי היקר,אהבתי את המשפט הזה שלך!...

אתה דיברתה על המילה ''אהבת חייו'' זאת מילה נדירה בימים האילו,אני בטוח מאה אחוז שרוב הרשומים בפורום הזה לא מצאו אהבת חייהם,ואם היו מוצאים אותה לא היו נימצאים במקום הזה, ''אהבת חיים'',קל מאוד להגיד המילה הזאת,אבל קשה מאוד להשיג אותה בחיים.

טוב אני רוצה להסביר לך משהו בעניין הזה,אני בטוח 100% שמערכת יחסים רציניים יותר קשה כפול10 מעניין הליכה לזונות.

להיות בקשר עם בחורה רגילה יותר קשה מללכת לזונה עובדת.

כי אצל זונה אתה יודע בדיוק מה מחכה לך ואתה בוחר היום שאתה הולך אליה והזמן והכסף שאתה משלם וגם בוחר מה ההעדפות המיניות שלך,איזה פנטזיות אתה רוצה להגשים.

אבל בחורה רגילה יכולה לזיין לך השכל קודם לפני שאתה מזיין לה את החור שלה,הרבה בקשות,טלפונים ושיחות,משברים,מחזור,מתנות,הרבה הוצאות,מוניות,מועדונים,שתייה ואוכל,כל זה כמובן על חשבון הגבר!!.. אז לאן היגענו בסוף!.

גם שכחנו משהו חשוב מאוד,שאם היא איתך גבקשר איך תידע שהיא לא במיטה עם גבר אחר!!,הבגידה תמיד נמצאת בראש הנשים,והסיבה לא ידועה לי למה?! למה נשים אוהבות לבגוד יותר מגברים! אני לא אומר את זה כי אני גבר! אל תבינו אותי טעות שאני אויב נשים!!.

אני גם אישית קשה לי להיות בקשר עם בחורה רגילה כי אני בנאדם חשדני וחושד בכל דבר,קשה לי להיות במערכת יחסים,כי אני בטוח יום מהימים הבחורה תלך לבגוד אם לא היום אז מחר ואם לא מחר אז אחרי שנה!...עכשיו יבואו הח'ברה ויתחילו לתקוף אותי ולהאשים אותי בכל מיני האשמות,אני אומר לכם חד משמעית הדבר הזה לא מהדימיון שלי,אילו נובע ממה שראיתי בחיים,והסיפורים ששמעתי מאנשים על הדבר הניקרא בגידה וגם כנהג מונית לשעבר שכל הבגידות שהיו עושות הנשים היו מולי,שהולכות לפגוש את ה X שלה.

אני מקווה שקראתה את זה סקס האנטיר היטב.
19LOLx82011-02-14 19:16:26
תמיד בשטח למען כולם.

19
לחתיך הרומנטי
לפי הדברים שכתבת ולפי נימת הכתוב נשמע שלא היית מאוהב בחיים וחבל בשבילך.יש מעט מאוד סמים בעולם שיתנו לך תחושת היי כמו אהבה רומנטית
אני לא יכול לחשוב על התאהבות עם בחורה שאתה מרגיש שמזיינת לך את השכל, זמן איתה (לפחות בהתחלה) הוא תענוג צרוף.
שאתה מוציא כסף על בחורה שאתה מאוהב בה זה בא מרצון וגורם לך עונג. ובהערת אגב בשלושה מתןך ארבעת מערכות היחסים שהיו לי בחיים, בנות זוגתי הרויחו יותר ממני והוציאו עלי יותר כסף משאני עליהם כך שגם הקביעה הנחרצת הזאת לא מחויבת המציאות

לדעתי הלא מבוססת עם תכריח את חברי בפורום שנמצאים בזוגיות לבחור בין סקס בתשלום או הזוגיות אני מאמין שרובם יבחרו בזוגיות עם כל החסרונות שלה וזה לאחר שאהבה הרומנטית התפוגגה מזמן
לגבי הבגידות אי אפשר לחיות עם לא לוקחים סיכון פה ושם ברור שנשים בוגדות כל הזמן אבל לא הבת זוג שלך

LA BAMBA יוצא להגנת האהבה היום מכל הימים

20
[QUOTE=ערבה אנושית]חתיך ידידי,
מאבק נגד שירותי זנות בישראל באה אחרי שנים של מאבק כזה במדינות מערב.

בהרבה מדינות בעולם כבר קיימת חקיקה נגד לקוחות זנות.
[/QUOTE]

ממש לא.

המדינות היחידיות שבהן הזנות עצמה חוקית אבל צריכתה בלתי חוקית הן שבדיה, נורבגיה ואיסלנד.
באירופה המגמה היא דווקא מיסוד.
http://en.wikipedia.org/wiki/Prostitution_and_the_law

ברור שחוק כזה אם יתקיים יפגע קשה בזונות, בעיקר בכאלה שעובדות בבתי זונות מסחריים ("תיקתוקיות").
לא לכל אחת משתלם לעבוד כפרטית בדירה משלה או בליווי.
19LOLx82011-02-15 11:28:58
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”