[QUOTE=סופר לה טיב]לא הכרתי את השרשור על שלי מן העבר, ועם התווספותה הידיעה האחרונה עליתי עליו.
קראתי מההתחלה ואני חייב לציין את הרגישות הרבה מאד של ערבה - המצפון של הפורום. הוא רגיש ועדין נפש בצורה יוצאת דופן, ונראה שגם במצב בלתי אפשרי מצא את הרומנטיות עם שלי - זה לזכותו.
אגב, אני מניח שיש קו משותף ביחס שהוא מגלה כלפי שלי וגם כלפי אלינה ועכשו כלפי לינה - פסיכולוג יגדיר זאת טוב ממני .
עם זאת אני לא שותף לדעתו ולדעת חלק ממי שהתכתב אתו והביע דעה - לדעתי מותר לכתוב גם בצורה שאינה מלאה הערצה לבנות העובדות - המציאות היא שהן מקבלות תמורה לשירות מסוג מאד מסוים, וגם כתיבה קצת מתירנית לגיטימית בהחלט. כמו שלבחורה מותר לנבל את הפה בעת הזיון וזה אפילו מתקבל לפעמים בברכה ובצורה מגרה, גם לנו מותר להתבטא ללא צנזורה וללא נזיפות או הטפות מוסר מחברי פורום כאלה או אחרים.
כל אחד שכותב אמור לכתוב באופן שוטף מלבו וממחשבתו ללא צורך בעיגול פינות ומילות נימוס מלאכותיות- וכל מי שקורא צריך לקרוא ברוח הנכונה ולא לחפש את הנקודות בהן נכשל הכותב, ולחנך אותו בהמשך.
ובנימה אופטימית זו, וברוח חיובית ונכונה, בוודאי לכבוד יום האהבה הבא עלינו לטובה - נרים כוסית (ורק אם תרצו אז תרתי משמע) לכבוד יום הולדתה של שלי ולכל מי שחוגג או חוגגת יום הולדת בימים אלה.
[/QUOTE]
החלטתי לענות פה, כי מעטים קוראים בפורום סיפורים אמיתיים ולדעתי דברי סופר לה טיב חשובים וראוים להתייחסות. יש לי ערכה לידידי סופר לה טיב מהכירות בהתכתבות שלנו. יחד עם זאת הופתעתי כמה פעמים מביטוים ציניים שלו. אבל תמיד הוא מחזיר את מלאו ערכתי בתגובות חדשות.
קודם כול חשוב לי לנסות לתקן חד צדדיות במחמאות כלפי. אין ערך גבוהה לרגישות ועדינות נפש אם זה לא מתאזן עם כוח. אני לא מדבר אפילו אל שנים בלבנון או על עבודה שלי שהייתה סופר גברית, שרק בשנים אחרונות עזבתי את הדג'יף עבודה שלי והתיישבתי מול מחשב. אישה כמו שלי לא הייתה שמה לב לאיש רגיש ועדין נפש אם לא הרגישה את הכוח שלו. היא הייתה לא רק מאושרת איתי, היא הייתה צייתנית מאוד. בקשה אישור כמעט על הכול למרות שמאות פעמים אמרתי לה שתעשה כול מה שבאה לה. ואתה יודע שאם אני בגלל הרגישות נכנס לאיוש, מהר מאוד מתגייס וממשיך מאבק. לי יש סיבולת.
הקו המשותף של יחס שלי לשלושת נשים (שלי, אלינה ולינה) מאוד כללי. היחס לאלינה לא שונה מרוב הלקוחות שלה: הערצה ענקית לנשיותה וכאב שהיא צריכה למכור שירותי מין. שלי ולינה שתיהן יקרות לי לאין קץ אבל בדרך כמעט הפוכה. לא אפרט פה.
אבל היקר מה שחשוב לי לענות: אין לי שום הערצה לבנות עובדות. הייתה לי הערצה לשלי ואלינה ויש לי המון כבוד ללינה וסינדי – אבל כנשים, לא בתור זונות.
אתה צודק שכול אחד יכתוב ללא עיגול פינות. הבעיה שחלק מכותבים לא מבדילים בין עבודה של זונה לאישה שעובדת. ובמקרים אלה אני לא אותר וכן אנסה לחנך אותו.