כ שירותי מין בתשלום צרכנות עם כבוד לזונות - דף 2 - סקס אדיר

שירותי מין בתשלום צרכנות עם כבוד לזונות

11
[QUOTE=אוסקר ווילד]
סופרלטיב ידידי,

סינדי ולינה הן נשים נורמטיביות, חכמות, עם משפחה אוהבת - בני זוג, ילדים, הורים, שנקלעו שלא באשמתן למצוקה כלכלית נוראית וכדי שלא ליפול לנטל על החברה בחרו להרוויח את לחמן ביושר בעיסוק שדורש מהן כוח נפשי קשה לאין נשוא.

חברנו ערבה מנסה להסביר לנו ולבקש חזור ובקש להתייחס בכבוד לנשים אלה שמוכנות תמורת סכום פעוט להעניק לנו את החוויה האינטימית ביותר, לסבול בשקט כדי שכולנו נהנה.

אז מדוע להשתמש שוב ושוב במילים לא נאותות ? תאמין לי שזה רק יכבד אותנו אם נבטא את עצמנו גם בלי מילים פוגעות.

אנא קבל זאת בהבנה, תודה.
[/QUOTE]

[QUOTE=סופר לה טיב]לא הכרתי את השרשור על שלי מן העבר, ועם התווספותה הידיעה האחרונה עליתי עליו.
קראתי מההתחלה ואני חייב לציין את הרגישות הרבה מאד של ערבה - המצפון של הפורום. הוא רגיש ועדין נפש בצורה יוצאת דופן, ונראה שגם במצב בלתי אפשרי מצא את הרומנטיות עם שלי - זה לזכותו.

אגב, אני מניח שיש קו משותף ביחס שהוא מגלה כלפי שלי וגם כלפי אלינה ועכשו כלפי לינה - פסיכולוג יגדיר זאת טוב ממני .

עם זאת אני לא שותף לדעתו ולדעת חלק ממי שהתכתב אתו והביע דעה - לדעתי מותר לכתוב גם בצורה שאינה מלאה הערצה לבנות העובדות - המציאות היא שהן מקבלות תמורה לשירות מסוג מאד מסוים, וגם כתיבה קצת מתירנית לגיטימית בהחלט. כמו שלבחורה מותר לנבל את הפה בעת הזיון וזה אפילו מתקבל לפעמים בברכה ובצורה מגרה, גם לנו מותר להתבטא ללא צנזורה וללא נזיפות או הטפות מוסר מחברי פורום כאלה או אחרים.

כל אחד שכותב אמור לכתוב באופן שוטף מלבו וממחשבתו ללא צורך בעיגול פינות ומילות נימוס מלאכותיות- וכל מי שקורא צריך לקרוא ברוח הנכונה ולא לחפש את הנקודות בהן נכשל הכותב, ולחנך אותו בהמשך.

ובנימה אופטימית זו, וברוח חיובית ונכונה, בוודאי לכבוד יום האהבה הבא עלינו לטובה - נרים כוסית (ורק אם תרצו אז תרתי משמע) לכבוד יום הולדתה של שלי ולכל מי שחוגג או חוגגת יום הולדת בימים אלה.
[/QUOTE]

החלטתי לענות פה, כי מעטים קוראים בפורום סיפורים אמיתיים ולדעתי דברי סופר לה טיב חשובים וראוים להתייחסות. יש לי ערכה לידידי סופר לה טיב מהכירות בהתכתבות שלנו. יחד עם זאת הופתעתי כמה פעמים מביטוים ציניים שלו. אבל תמיד הוא מחזיר את מלאו ערכתי בתגובות חדשות.

קודם כול חשוב לי לנסות לתקן חד צדדיות במחמאות כלפי. אין ערך גבוהה לרגישות ועדינות נפש אם זה לא מתאזן עם כוח. אני לא מדבר אפילו אל שנים בלבנון או על עבודה שלי שהייתה סופר גברית, שרק בשנים אחרונות עזבתי את הדג'יף עבודה שלי והתיישבתי מול מחשב. אישה כמו שלי לא הייתה שמה לב לאיש רגיש ועדין נפש אם לא הרגישה את הכוח שלו. היא הייתה לא רק מאושרת איתי, היא הייתה צייתנית מאוד. בקשה אישור כמעט על הכול למרות שמאות פעמים אמרתי לה שתעשה כול מה שבאה לה. ואתה יודע שאם אני בגלל הרגישות נכנס לאיוש, מהר מאוד מתגייס וממשיך מאבק. לי יש סיבולת.

הקו המשותף של יחס שלי לשלושת נשים (שלי, אלינה ולינה) מאוד כללי. היחס לאלינה לא שונה מרוב הלקוחות שלה: הערצה ענקית לנשיותה וכאב שהיא צריכה למכור שירותי מין. שלי ולינה שתיהן יקרות לי לאין קץ אבל בדרך כמעט הפוכה. לא אפרט פה.

אבל היקר מה שחשוב לי לענות: אין לי שום הערצה לבנות עובדות. הייתה לי הערצה לשלי ואלינה ויש לי המון כבוד ללינה וסינדי – אבל כנשים, לא בתור זונות.

אף אחד לא יודע לכתוב כמו אצטגין עם פירוט אבל עם רגש ועדינות. אבל אני לא מצפה לזה. כמעט אין לי ביקורת על כתיבה של אף אחד. נהניתי מכתבות על כריסטינה או על אישה מרח' פרץ. אני מבדיל תיאורים הכי גסים מבחינה ארוטית שאני אוהב לקרוא, בין גסות לגבי אישיות של אישה. הסכמתי בגדול עם בודיוונטד בדברים לא מחמיאים ללינה דברים חיצוניים: כמה שהנפש שלה יפה זה עניין פרטי שלי), אבל התקוממתי נגד ביטוי מזלזל: היא תעשה הכול תמורת כמה שקלים, היא לא תעשה לו כלום גם תמורת אלפי שקלים אם זה לא עבודה שלה. אין לי בעיה עם שום תיור זיונים רק שזה לא גולש לאישיות של בחורה.

אתה צודק שכול אחד יכתוב ללא עיגול פינות. הבעיה שחלק מכותבים לא מבדילים בין עבודה של זונה לאישה שעובדת. ובמקרים אלה אני לא אותר וכן אנסה לחנך אותו.

ערבה אנושית2010-07-26 19:42:50

13
[QUOTE=Einstein]רק למען הסר ספק..

לא יודע אם יש ללינה גבול מבחינת כאב - אבל מה שבטוח שיש לי כלי גדול מעל הממוצע ועבה פי 1.5 מהממוצע. אם את זה היא מוכנה לקבל באנאלי?? אז לא יודע אם יש לה גבול..

סתם הארה/הערה
[/QUOTE]

ההערה שלך במקום לגמרה.
זה שיש ללינה גבול מבחינת כאב אני יודע. ואני יודע שסף כאב שלה מאוד נמוך, דברים בקלות מכאיבים לה. אבל אתה צודק שהיא מוכנה תמורת תשלום לסבול הרבה הרבה מאוד.

וגם שהכאב עובר מבחינתה את גבול היא מסננת לפעמים רק לתקופה מסוימת ונותנת צנס נוסף ואם המסר הוקלט ממשיכה לקבל.

אני גם לא התוכחתי עם בודיוונטד שתמורת 70 שקל לינה מוכנה לעשות המון דברים משפילים ולפי ערכתי רק "התקדמה" בכיוון זה.

האם אני מעריץ את זה כמו שחושבים שטוענים שאני מעריץ זונות? בכלל לא. גם לא שופט כי לא הייתי במקומן אבל גם לא מעריץ.

אני אומר לך בכנות מלאה: דעתי שזכותך להנות מזיון אנאלי או רגיל שיהיה חזק כמה שיהיה. לינה יש לה כבוד עצמי לא להראות סבל ולקלקל ללקוח הנאה. ככה היא גם שומרת על לקוחות

אני מספר לך את זה לא כדי להקשות על מצפונך. אני מקבל לגמרה את עמדתך שבאתה לזיין וללכת.

אבל יש אבל: היא לא נהנית מזה בכלל. להפך. כמו שלינה אמרה לי: ממש מטורפים. לא מספיק להם שמזיינים אותי איך שרוצים עוד דורשים שאני אהנה.

יש לי המון אהבה ללינה כאישה כבחורה. ויש לי סיבות מוצדקות לרגשות אלה. הן לא קשורות להתנהגותה עם לקוחות. אני יודע איזה אישה נהדרת היא על ניסיוני עם עשרות נשים יפות משכבות גבוהות של חברה.
ערבה אנושית2010-07-26 23:42:15

14
חבל שכל דבר סקסיסטי לכיוונה של לינה שלא נמצא בזווית מצפונך גורם לך להתרומם על רגליך האחוריות ולספר לי ולנו חברי הפורום כמה הגישה היא אינה נכונה או כמה לינה היא אמא למופת, אישה בעלת רגשות, כמה כואב לה, כמה היא סובלת, כמה רע לה, כמה היא שונאת אותנו, שונאת את העבודה שלה (ואמרת דברים אלו לא רק על לינה.. אז מה הנקודה שלך? ולמה היא צריכה להתנוסס בכל פינה בפורום).

טיפ ממני:
סיפרת את זה פעם אחת..
כתבת על זה פעם נוספת..
המשכת לכתוב על זה פעמים רבות נוספות..

אתה באמת חושב שקוראי הפורום נהנים לשמוע את הקיטורים הללו אודות לינה ושאר הנערות כל כך הרבה פעמים?

אנא תחסוך את זה מאיתנו או לפחות ממני (הודעות שנכתבו על ידי).

15
למה אתה כול כך רגיש?
לא מתחתי שום ביקורת אלך לא סטרתי אותך בשום דבר. לא התוכחתי איתך בשום דבר.

זה אתה שמתעצבן שאני ס"כ מספר דברים הכי טריויאליים.

שאחרי כול זונה יש אישה.

לא קראתי למצפון שלך. מקבל את גישתך שבאת, זיינת והלכת.

אולי תראה פעם נוספת את הסוחר מוינציה של שיקספיר.

פעם חשבו שליהודים אין נפש.

איפה קראת על אימהות, באיזה זכות הפכתה דברי על כאב לשינא.

למה אתה מסית? אין שינא לעבודה ואין שינא ללקוחות. המצאת דברים אלה כדי לנגח אותי.

מחזיקות את העבודה, נלחמות על לקוחות, משדלות לספק כול הגחמות.

מה עוד אתה רוצה?

שירותי מין זאת עיסקה הדדית. החלטת שלך יש זכות להפוך אותה לפנטזיה?

זכותך. אבל באיזה אטימות אתה מונע מצד שיני אפילו לא פנטזיה (שחושבות על דברים אחרים בזמן הזיון) אפילא זכות לכאב פיזי.

לא נסחפת?
ערבה אנושית2010-07-27 00:24:00

17

[QUOTE=Einstein][QUOTE=zz10]

תאמת אני לא גומר מהר אך רק מלראות את התחת הקטן ואת הפתח הצר גמרתי האקט התחיל בכניסות אטיות ועמוקות כן עד הסוף ולא אמרה אי או כואב .(..לא עדינה כמו שמתארים כאן )והסתיים בדפיקות חזקות עד שגמרתי

[/QUOTE]

וואוו.. איך פתחת לי את התיאבון!!

התיאורים שלך מחזירים אותי חזרה לתענוג "האנאלי החזק" עם לינה.
כמו שאמרת - "דפיקות חזקות".. אנאלי עם לינה יכול להיות מענג בטירוף

רק למען הסר ספק..

לא יודע אם יש ללינה גבול מבחינת כאב - אבל מה שבטוח שיש לי כלי גדול מעל הממוצע ועבה פי 1.5 מהממוצע. אם את זה היא מוכנה לקבל באנאלי?? אז לא יודע אם יש לה גבול..

[/QUOTE]

בפוסט שננעל "התרשמות לונסקי 134" אינשטיין כתב לי, שה" אין לי בעיה עם כבוד לנערה עובדת. אבל יש לי בעיה עם העובדה שאתה מטפטף את זה ללא הפסקה.. אין צורך – קלטנו". נשאר רק פוסט עם השם המכובד: אנאלי עם לינה צעירה כוסית עם חזה מדהים
זה הפוסט שבגללו בנוסף לרצוני להגן אל כבודה של שלי מלוינסקי 134 הצטרפתי לפורום. סה"כ מאוד נהניתי, קבלתי המון תמיכה מהנהלה וחברים רבים. הפוסט התחיל הכתבה של אינשטיין שהיא הראשונה שלו ומלאה גסויות דוחות. הוא לא חזר על דברים אלה מעולם. היה בינינו קשר פרטי טוב ומכובד. אינשאטין אדם חכם ורגיש. אחרי ויכוח חריף בינינו בקשר לכתבה שעל שמה נקרא הפוסט, הוא מצא דרך חכמה לחזור להבנה איתי. נבהל שהצגתי אותו כאיש רגיש (כי אני יודע שהוא כזה) חזר לגסות וצונזר על ידי ההנחלה. חשבתי שבאה השלום.

ופתאום ללא התגרות או הזכור אליו בכלל מצידי, אינשאטין חזר על מנטרה שלו שהזיין הארוך והעבה שלו בתחת של לינה. ושבטח זה בסדר מצידה. למרות שהוא יודע את האמת בדיוק כמוני, עניתי לו בצורה מכובדת, שיש הבדל גדול למה זונות מוכנות לסבול תמורת הכסף לבסדר מצידן. להפתעתי אינשטיין ענה בזעם. ומייד ניצל את התיאור הגס אבל לגיטימי של zz10 כדי פעם נוספת לדבר על "האנאלי החזק" ו"דפיקות חזקות" הפעם לפחות ללא הזכור של אורך ועובי של זיינו והבטחה לקרוע ללינה את הטוסיק. כבר טוב.

כנראה אינשטיין חושב (הוא אדם חכם) שבגלל שהוא פונה לרובד הכי נמוך של גולשי הפורום, הם לא מסוגלים לקלוט שהזיין שלו ארוך ועבה ושהוא דופק אנאלי חזק. הוא חייב להזכיר עוד ועוד. ברור שלא תחת של לינה מעניינת אותו אלה אני, ערבה אנושית המצפון אנושי של הפורום. רק בגללי הוא מתאמץ כול כך להזכיר זיון בתחת של לינה. הוא חושב שאני אפחד. אז לא. לא פחדתי 15 שנה בלבנון, לא אפחד מזיין ארוך ועבה בתחת של בחורה עדינה ואמיצה ומאוד יקרה לי.

שואלים אותי: ערבה, מה יש לאינשטיין עם הזיין שלו? הוא רוצה להראות לחברה שהוא דופק חזק? הוא ילד מתבגר שעוד לא זיין אז משתבח באורך זיינו?

התשובה היא לא. אינשטיין הרבה יותר מורכב ממה שנראה. הוא יותר רגיש לסבל ממני ומאוסקר ווילד, שעברנו הרבה דברים קשים וגם לסבל של זונות מסתכלים בפרספקטיבה של סבל אנושי. וזה מתקשר לתגובתי לידידי ספרלהטיב. הרגישות ללא אומץ – היא חולשה. ואינשטיין אדם חלש. והוא בורח מלראות את הסבל של אחרים למה שנקראה בדיונים אל איסור הזנות: החפצה – הפיכה אישה לחפץ. הוא חייב להיות גס וציני כי לא יכול לזיין בלי זה. הוא חייב לראות באישה חפץ. ואני מרגיז אותו שמספר לו אמת פשוטה, מה שאינגה מהר ציון אמרה בגילוי לב: לא באתי ליהנות. באתי לעבוד.

ויש לי עצה טובה לאינשטיין: תמצא לך "חתיכה רומנטית" תהנה איתה מסקס (זה פורום סקס לא זיונים שהבחורה היא חור לאוננות) תלמדו לעשות סקס מאצטגין. ש

ערבה אנושית2010-07-28 19:41:13

18

ערבה יקר !!!
כל אחד אמר כבר את דברו בעיניין זה בצורה שחוזרת ונשנית ....
האם יהיה מוגזם לבקש משני חברים שמכובדים ומקובלים בעיני ההנהלה לחדול מההתנצחות הפומבית הזו ?

אולי אני אוכל לעזור....
באיזה 2 טלפונים בצמוד לתמונות של 2 חיילות מתוקות שפתוחות לרעיון של אורגיה .... (תירגעו זה היה בצחוק)

בינתיים הנה משהו על החשבון .... מלווה במילים לשיר

אני מעדיף את הגרסה הישנה:

[TUBE]PKtNG9HYHI4[/TUBE]

כשאביב נרדם יעור בחוורון
בשדות האש ייתם הקרב האחרון
ובוקר נהדר מן הבקעה להר
אז יעלה בזמר, ברון.

השמש ידם בין עזה לרפיח,
ירח ילבין על פסגת החרמון
פרחים בקנה ובנות בצריח
ישובו לעיר חיילים בהמון.

ילדה אחת קטנה ובידה זרים,
לעיר הלבנה תצא אז בשירים,
ולחייל נרגש תשים סביון בדש,
והשמיים כה בהירים.

השמש ידם בין עזה לרפיח...

החיילים לעיר יגיעו בעם רב,
עם נערות ושיר ועם פרחי זהב,
וכל אשר אתמול ידע מכאוב ושכול
לא עוד ידע שלכת וקרב.

השמש ידם בין עזה לרפיח...

וגם למי שמעדיף את הגירסה המחודשת

[TUBE]cFZjnp5UHu0[/TUBE]

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

20

הנהלה יקרה,

האם אני מבין מתגובתכם שאתם תומכים בדרישותיו ואיומיו של ערבה אנושית שהוא רוצה שאגביל את תיאורי הזיונים שלי?

חבל שכך.

[QUOTE=ערבה אנושית]
אם אינשטיין תפסיק לאיים אלי עם הזיין העבה וארוך שלו בתחת של לינה - מבטיח לא לגיד מילה נגדו
[/QUOTE]

האם "המצפון של הפורום" שידרג עצמו לברומוטר/משקיף/צנזור הפורום?
לא נראה לי שירדתם לסוף דעתו של הבחור.
אין שום סיבה שאתנצל וגם אין לי כל עניין להגיב להודעתו שאמנם מכילה הרבה תוכן, אבל היא כלל לא קשורה לפורום הזה.

לא חושב שהתנהלות הפורום, תגובות הגולשים, תיאורי סצינות הסקס אמורות לעבור את אישורו של ערבה אנושית. אף אחד בפורום הזה לא צריך לחשוב פעמיים לפני שהוא כותב איך היה לו הסקס עם מישהי שמר "ערבה אנושית" מרגיש אליה רגשות מיוחדים.
שלא יכפה
עלינו את רגשותיו. זה עניינו הפרטי ותו לא.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”