[QUOTE=redhead] [QUOTE=]
ח"ר יקר,
שתי האמירות שלך, אלו שסימנתי באדום, כל-כך סותרות אחת את השנייה שזה פשוט צורם לעיניים.
אדם ליבראלי לא היה קורא לבני אדם אחרים "יצורים" רק בגלל שהם בעלי נטייה מינית שונה משלו.
ודרך אגב, אם תל-אביב כל-כך נוראית בעיניך והיא מרכז הבעיות במדינה, למה אתה מטריח את עצמך ומגיע אליה מלכתחילה?
אם היא כל-כך מזעזעת ומבחילה, למה אתה מבלה בה?
למה שלא תישאר בירושלים וכך לא תצטרך "לסבול" מהגועל של להיות בתל-אביב ולראות את "היצורים" שחיים בה.
מן הראוי שאדם הטוען שהוא סובל מגזענות ומחוסר סובלנות בגלל מוצאו, יסתכל קודם כל על עצמו ועל חוסר הסובלנות הקיים בו לפני שהוא מאשים אחרים בדברים כאלה.
[/QUOTE]
רותי יקרה,שוב אי הבנה מצידך,ואני הפעם בטוח שהיבנת אותי טעות,אני שוב מזכיר לך שעיברית היא לא שפת אם שלי,את חושבת שאני אשכנזי כמוך מדבר עיברית ספרותית ריהוטה

. אני לא! אני מעולם אחר !

.
עברית היא לא שפה קלה בכלל,אבל אני אוהב השפה הזאת מילדות ומנסה לשפר אותה כמה שאפשר,לשפר הרמה שלי בכתיבה ובדיבור,להשקיע בה,את לא יודעת שאני קונה ספרים מיוחדים בעברית ויושב שעות ארוכות מתרגם המילים.
רותי אני גם לא שוכח שהיו לך מלחמות על שגיאות כתיבה בעיברית עם כמה בחורות עובדות מפרסמות כאן! אני לא שוכח בכלל כמה את רגישה לשגיאות כתיבה בעברית,זה מעצבן אותך מאוד!!.
א. רותי יקרה,אם לא הייתי אוהב ת''א בדם שלי,לא הייתי בא כל שבוע אליה כל יום חמישי לעיר הגדולה,ומבלה שעות ארוכות ברחובות שלה,בחוף המדהים שלה עד אור הבקר,ברגע שהשמש זורחת אני מתחבא כמו ינשוף ונוסע חזרה לעיר שלי ירושלים!.
זאת הוכחה גדולה בשבילך,כמה שאני אוהב העיר הזאת!,הרי המון ירושלמים ראו אותי שם,שואלים אותי מה יש לך בת''א לעזאזאל כל הזמן אתה נוסע לשם!,מה מושך מחבב אותך בת''א!!. אפשר לדעת!!.
ב. המון תל אביבים שהכירו אותי,תמיד אמרו לי אתה מוזר מאוד,כל כמה ימים רואים אותך בת''א עדיף לך לגור בת''א ולחסוך כסף למוניות והסעות (תחבורה ציבורית)שאתה בא כל הזמן לשם!. מצאו שזה דבר מוזר שירושלמי קופץ כל כמה ימים לת''א ונישאר בה עד הבקר.
ג. שוב אני אומר רותי,אני לא נגד הומואים בכלל!,אני רק מתאר מה שראיתי באותו יום,תל אביבים רגילים לזה,אני לא! וזה היה שוק גדול בשבילי,לא עניין שאני שונא אותם חס וחלילה,הם נולדו כך! אין מה לעשות! ואין מה לשנות!.
ועל מה שאמרתי שת''א מרכז הבעיות שלא תביני אותי טעות!,אני רק מסביר שאחוז הפשע,הסמים,הומליסים,גניבות גבוה מאוד בקשר לערים אחרות,זאת עובדה קיימת!. רק לזה היתכוונתי.
סיפורו של הומו תל אביבי שכתב ספר ''בחרתי בחיים''. קראתי כל הפרקים שלו והיבנתי שכל בנאדם בוחר דרך החיים שלו כמו שאת בחרת ואי בחרתי ואחרים בחרו!.
לילה טוב ושקט מהעיר הגדולה.

החתיך הרומנטי2011-07-24 23:20:18
תמיד בשטח למען כולם.