כ לכי תזדייני תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

לכי תזדייני תל אביב

11
[QUOTE=administrator] חחחחחחח.....
מוסלי אני נפלתי, נקראתי, כואבת לי הבטן.

אני יושב עם חברים ואני קורא את מה שכתבת כולם כאן נפלו.

תשמע אתה כישרוני ברמות גבוהות....

תודה על הדקות שהוציאו אותי קצת מהשגרה אצבע למעלה
[/QUOTE]

[QUOTE=מוסלי] למען הסר ספק, הכותב הוא היוצר המוכשר איציק שאשו ולא מוסלי הברוס לי ובכל זאת, כל עוד זה איכותי מצחיק וקשור - זה צריך להיות פה.
[/QUOTE]

הקרדיט לא שלי והיו בי חששות מאיך שתגיבו, אבל,

"איכות" לווא דוקא חייבת להסתכם בגמירה בפה ואני שמח שאהבתם

לכי תזדייני תל אביב

12
[QUOTE=החתיך הרומנטי]
... לכי תיזדיינו תל אביב כמה שאפשר תיזדיינו ותלכי רחוק!.
כי כל הבעיות שאנחנו נמצאים בה היום,התמכרות למין בתשלום,זונות,התחנה הישנה,דרום ת''א בגלל תל אביב.
לא היכרתי עיר בישראל כמו תל אביב עיר האבודים,ההומלסים,הסמים,הפשע,האלימות,הנורקומנים,הסוטים ווההומאים שמסתובבים בכל רחוב בת''א.

שניכנסתי לפני יומיים לשכונת פלורנטין ביום חמישי לשעבר,לא תאמינו שכל הרחוב היה מלא יצורים הומואים לובשים בכל מיני לבוש הומואי,עד שהיתקרבתי לאומן17 באברבנאל ליד מועדון הבייבי הדולס ואני רואה בעינייים שלי עשרות גברים הומואים עומדים,חלק גדול חצי ערום,עם משקאות אלכוהול בידיים שלהם מול האומן17 מחכים לכניסה בפנים!.

אני אדם ליבראלי,לא קיצוני,מכבד מעמדו של כל אחד,אבל לראות כמות הומואים עשרות עומדים מולך וכולם מיסתכלים עליך לעולם לא ציפיתי לדבר כזה!,כי אני ירושלמי,בירושלים בחיים לא ראינו דברים כאילו!.

מראה כזה לא ראיתי בשום עיר בארץ,בשום מקום!!.

תל אביב הייתה עיר הזונות וההומואים מאז החיילים הבריטים לפני 60 שנה,וההיסטוריה כתבה על זה הרבה מאמירים!!.
לכן,לכי תיזדייני תל אביב.מרכז הבעיות במדינה!!.

[/QUOTE]

ח"ר יקר,
שתי האמירות שלך, אלו שסימנתי באדום, כל-כך סותרות אחת את השנייה שזה פשוט צורם לעיניים.
אדם ליבראלי לא היה קורא לבני אדם אחרים "יצורים" רק בגלל שהם בעלי נטייה מינית שונה משלו.

ודרך אגב, אם תל-אביב כל-כך נוראית בעיניך והיא מרכז הבעיות במדינה, למה אתה מטריח את עצמך ומגיע אליה מלכתחילה?
אם היא כל-כך מזעזעת ומבחילה, למה אתה מבלה בה?
למה שלא תישאר בירושלים וכך לא תצטרך "לסבול" מהגועל של להיות בתל-אביב ולראות את "היצורים" שחיים בה.

מן הראוי שאדם הטוען שהוא סובל מגזענות ומחוסר סובלנות בגלל מוצאו, יסתכל קודם כל על עצמו ועל חוסר הסובלנות הקיים בו לפני שהוא מאשים אחרים בדברים כאלה.

בכבוד רב,
רותי התל-אביבית

לכי תזדייני תל אביב

13
אבשלום יקירי אני שמח בכל מה שכתבתה במיוחד לדעת שאתה תל אביבי מלידה.
אני אדם פתוח,חילוני ולא קיצוני,ולא נגד הומואים ולסביות!.
אל תבין אותי טעות מהכתיבה שלי,ואל תישכח שעיברית היא לא שפת אם שלי.כי לפעמים אנשים מבינים אותי הפוך!.
אני לא נגד הומואים בכלל!,הם נולדו כך!,אין מה לעשות! אין מה לשנות בנושא הזה!.
בנאדם גבר הומו אה תבוא לשכנע אותו להיות סטרייט לעולם לא תצליח במשימה הזאת!.
פשוט ההרמונים והנטיה המשיכה שלו היא לגברים ולא למין השני ''נשים''.

מה שכתבתי למעלה אבשלם היה תיאור על מה שעבר עלי ביום חמישי לשעבר בביקור לשכונת פלורנטין ומה שראיתי שם היה שוק גדול!,אולי אתה כתל אביבי בדם רגיל לך דברים כאילו,אבל אני כיליד ירושלים וחי בה עד היום הזה,לא היתרגלתי בכלל לראות דברים כאילו,שעשרות גברים הומואים עומדים מולך,כל אחד מחבק ומנשק השני מבולבל עם כוסות אלכוהול בידיים שלהם,ונותנים לך מבטים כאילו בוא תיצטרף אלינו צחוק. זה היה כמו שוק בשבילי לראות עולם הגייז פזורים בעשרות ברחוב הזה.

דרך אגב,מוסיקה הגייז האוסס יש להם מוסיקה חבל על הזמן,מוסיקה די גי יפה מאוד!.אני מודה שההומואים מומחים מקצוענים במוסיקה שלהם מוחא כפייה.

[QUOTE=אבשלום]
ןלך החתיך הרומנטי, עם כל הכבוד שלי אליך, יש גם הערה: הרי בוא נודה באמת, כל צרכני הסקס, ואתה ואני ביניהם נמשכים לתל אביב בגלל הסקס שבה, ויש בה גם פתיחות יחסית למקומות בארץ,

וגם ההומואים הם מיעוט בארץ ונרדפים ( בטח שמעת על מה שקרה ב"בר-נוער", שירו בבני נוער הומואים בלי שהם עשו משהו רע למישהו...), ובתל אביב מכל הארץ יש להם חופש יחסי,
[/QUOTE]

א. אני יודע ומודה אם לא היתה תל אביב קיימת היום,90% מהגברים במדינה היו במעצר על אונס והטרדה מינית!. זאת עובדה,כי מכוני הליווי והדירות הדיסקרטיות כמו שאומרים אמסטרדאם השניה היא תל אביב, '' החלונות האדומים'' של תל אביב.

ב. השאלה שאשמח לקבל ממך ומאחרים תשובה עליה,למה ההומואים מצאו תל אביב מרכז שלהם! ולא עיר אחרת!!,מרכז קהילת הגייז וההומואים! למה בחרו בעיר הזה! אולי כי היא מפותחת,מודרנית,אין בה דתים וקיצונים כמו ירושלים,הרי אתה זוכר מה עשו להם החרדים במצעד הגאווה שהיתקיים בירושלים לפני 3-4 שנים,התחילו לבעוט בהם,דקירות,מכות מכל פינה!.החרדים של שכונות מאה שערים,גאולה,הרב קוק מאוד קיצונים!.אפילו אם אתה עובר בשבת באוטו שלך בחלק מהשכונות האילו,גל של אבנים ירדו עליך מכל כיוון בלי שתידע מאיפה באים!.וכמה מקרים היו מעידים על זה!.

למה

תמיד בשטח למען כולם.

לכי תזדייני תל אביב

14
[QUOTE=redhead] [QUOTE=]

ח"ר יקר,
שתי האמירות שלך, אלו שסימנתי באדום, כל-כך סותרות אחת את השנייה שזה פשוט צורם לעיניים.
אדם ליבראלי לא היה קורא לבני אדם אחרים "יצורים" רק בגלל שהם בעלי נטייה מינית שונה משלו.

ודרך אגב, אם תל-אביב כל-כך נוראית בעיניך והיא מרכז הבעיות במדינה, למה אתה מטריח את עצמך ומגיע אליה מלכתחילה?
למה שלא תישאר בירושלים וכך לא תצטרך "לסבול" מהגועל של להיות בתל-אביב ולראות את "היצורים" שחיים בה.

מן הראוי שאדם הטוען שהוא סובל מגזענות ומחוסר סובלנות בגלל מוצאו, יסתכל קודם כל על עצמו ועל חוסר הסובלנות הקיים בו לפני שהוא מאשים אחרים בדברים כאלה.

[/QUOTE]

רותי יקרה,שוב אי הבנה מצידך,ואני הפעם בטוח שהיבנת אותי טעות,אני שוב מזכיר לך שעיברית היא לא שפת אם שלי,את חושבת שאני אשכנזי כמוך מדבר עיברית ספרותית ריהוטה Tongue. אני לא! אני מעולם אחר !קריצה.

עברית היא לא שפה קלה בכלל,אבל אני אוהב השפה הזאת מילדות ומנסה לשפר אותה כמה שאפשר,לשפר הרמה שלי בכתיבה ובדיבור,להשקיע בה,את לא יודעת שאני קונה ספרים מיוחדים בעברית ויושב שעות ארוכות מתרגם המילים.

רותי אני גם לא שוכח שהיו לך מלחמות על שגיאות כתיבה בעיברית עם כמה בחורות עובדות מפרסמות כאן! אני לא שוכח בכלל כמה את רגישה לשגיאות כתיבה בעברית,זה מעצבן אותך מאוד!!.

א. רותי יקרה,אם לא הייתי אוהב ת''א בדם שלי,לא הייתי בא כל שבוע אליה כל יום חמישי לעיר הגדולה,ומבלה שעות ארוכות ברחובות שלה,בחוף המדהים שלה עד אור הבקר,ברגע שהשמש זורחת אני מתחבא כמו ינשוף ונוסע חזרה לעיר שלי ירושלים!.

זאת הוכחה גדולה בשבילך,כמה שאני אוהב העיר הזאת!,הרי המון ירושלמים ראו אותי שם,שואלים אותי מה יש לך בת''א לעזאזאל כל הזמן אתה נוסע לשם!,מה מושך מחבב אותך בת''א!!. אפשר לדעת!!.

ב. המון תל אביבים שהכירו אותי,תמיד אמרו לי אתה מוזר מאוד,כל כמה ימים רואים אותך בת''א עדיף לך לגור בת''א ולחסוך כסף למוניות והסעות (תחבורה ציבורית)שאתה בא כל הזמן לשם!. מצאו שזה דבר מוזר שירושלמי קופץ כל כמה ימים לת''א ונישאר בה עד הבקר.

ג. שוב אני אומר רותי,אני לא נגד הומואים בכלל!,אני רק מתאר מה שראיתי באותו יום,תל אביבים רגילים לזה,אני לא! וזה היה שוק גדול בשבילי,לא עניין שאני שונא אותם חס וחלילה,הם נולדו כך! אין מה לעשות! ואין מה לשנות!.

ועל מה שאמרתי שת''א מרכז הבעיות שלא תביני אותי טעות!,אני רק מסביר שאחוז הפשע,הסמים,הומליסים,גניבות גבוה מאוד בקשר לערים אחרות,זאת עובדה קיימת!. רק לזה היתכוונתי.

סיפורו של הומו תל אביבי שכתב ספר ''בחרתי בחיים''. קראתי כל הפרקים שלו והיבנתי שכל בנאדם בוחר דרך החיים שלו כמו שאת בחרת ואי בחרתי ואחרים בחרו!.

לילה טוב ושקט מהעיר הגדולה.אצבע למעלה
החתיך הרומנטי2011-07-24 23:20:18
תמיד בשטח למען כולם.

לכי תזדייני תל אביב

15
ידידי החתיך הרומנטי,
שוב, לגבי מה שכתבת לי ולרותי, תל אביב היא עיר גדולה, אבל יחסית לגודלה, אני בכלל לא בטוח שאתה צודק לגבי כך שאחוז הפשע והגניבות הוא גבוה. אני כבר סיפרתי לך שאני תל אביבי מלידה, ועד היום ( טפו-טפו-טפו...) לא סבלתי בכלל מגניבות, פרט ללפני כמעט 20 שנה, כשגנבו לי את האוטו ביפו, ולקחו אותו לשטחים, ומאז כמובן לא ראיתי אותו יותר... גם פרצו לי פעמיים לדירה ולא לקחו כלום... :-)) אני די בטוח שיש יותר פשע בערים כו רמלה, לוד, נתניה, ו... ירושלים. האמת שאני שוכח תמיד דברים בבתי קפה ומסעדות, ותמיד שומרים לי אותם ואף פעם לא לוקחים ( טלפון נייד, כרטיסי אשראי, וכו' ).

לגבי שאלתך על ריבוי ההומואים בתל אביב: בגלל שזאת עיר גדולה עם הרבה אנשים משכילים, ופתוחים לריבוי דעות, זה טבעי, שההומואים יבואו לכאן מכל הארץ, והם גם מרגישים כאן יותר בנוח מכל מקום אחר בארץ ( גם הומואים ערבים כמובן...), אגב להיות הומו זה לא ב- 100% מלידה, יש מחקרים שמוכיחים שכל מיני גורמים חברתיים וסביבתיים גם יכולים להשפיע, אני יכול לספר לך שנתקלתי בלא מעט נערות ליווי שהן דו-מיניות וגם לסביות, והאמת היא שהעבודה הזאת מעוררת בבנות בחלק מן המקרים דחייה כלפי הגברים ( הלקוחות ), וכתוצאה מכך הן נהיות עוד יותר לסביות. אז צר לי שקישרתי את העניין אליך, אבל רציתי להוכיח לך שאולי אתה כלקוח של מכוני הליווי מגביר את כמות ההומואים והלסביות בתל אביב... ( כן, עשיתי לך תרגיל קטן... לילה טוב, ידידי :-))
אבשלום2011-07-24 23:41:21
מחפש את הדבר האמיתי!

לכי תזדייני תל אביב

17
[QUOTE=זונה מאושרת]הלכתי להזדיין! [/QUOTE]

Shocked Shocked Shocked מירב,זונה מאושרת חיוך גדול אני מקווה שתיהני מירב כמה שאפשר מוחא כפייהאצבע למעלה שיהיה לך בהצלחה.Tongue

אבשלום את האמת כל מילה בסלע 100%,אבל הנקודה האחרונה קרעתה אותי מצחוק שאני מגביר אחוז ההומואים והלסביות בת''א צחוק חחחחח כניראה יש לי השפעה גדולה ואני לא מודע לזה!. חיוך גדול

יש לי רעיון,להביא לך כל החרדים מירושלים לת''א לשדרות רוטשילד.

תמיד בשטח למען כולם.

לכי תזדייני תל אביב

18
בתור יליד ותושב עיר נפלאה, שהיא מבין הערים עם האיכות חיים הגבוה בישראל בכל התחומים שבה..

בעתיד הקרוב אעבור לגור בעיר הגדולה..עיר האורות.

אז עם כל הכבוד אין כמו העיר תל אביב..היא מקסימה ומפתיעה כל פעם מחדש.

יש בה מלא יתרונות בדיוק כמו החסרונות שבה.

עיר עם מגוון תרבויות שונות ומגוונות.
עיר תוססת nonstop.
עיר שבה אפשר למצוא הכל.
עיר מלאה בבחורות יפות.
עיר הזונות.
עיר עם חופים יפים.
עיר עם יותר מקומות עבודה.
עיר שבה תמצא בכל קירבה לביתך קיוסק פתוחה 24שע ביממה.
עיר מעניינת , מסקרנת.
עיר ססגונית, המיוחדות שבה שהיא מלאה באנשים מוזרים ,שרוטים ומצחיקים.
ועוד...

לי לדוגמא יש שני חברים הומואים בחו"ל, אחלה אנשים וחברים טובים.
הכרתי בעבר תיירת לסבית מחו"ל.
והייתה לי ידידה דו-מינית תושבת ישראל.

הומואים, לסביות, קוקסינלים, דו-מיניים ומה שלא יהיה.....
כולם בסופו של עניין יש להם נשמה.

קיצור לכו תזדיינו/תזיינו Evil Smile

SEXHUNTER2011-07-25 01:43:22
Follow your instincts, not your horniness

לכי תזדייני תל אביב

19
[QUOTE=החתיך הרומנטי][QUOTE=redhead] [QUOTE=]

ח"ר יקר,

[/QUOTE]

רותי יקרה,שוב אי הבנה מצידך,ואני הפעם בטוח שהיבנת אותי טעות,אני שוב מזכיר לך שעיברית היא לא שפת אם שלי,את חושבת שאני אשכנזי כמוך מדבר עיברית ספרותית ריהוטה Tongue. אני לא! אני מעולם אחר !קריצה.

עברית היא לא שפה קלה בכלל,אבל אני אוהב השפה הזאת מילדות ומנסה לשפר אותה כמה שאפשר,לשפר הרמה שלי בכתיבה ובדיבור,להשקיע בה,את לא יודעת שאני קונה ספרים מיוחדים בעברית ויושב שעות ארוכות מתרגם המילים.

רותי אני גם לא שוכח שהיו לך מלחמות על שגיאות כתיבה בעיברית עם כמה בחורות עובדות מפרסמות כאן! אני לא שוכח בכלל כמה את רגישה לשגיאות כתיבה בעברית,זה מעצבן אותך מאוד!!.

ח"ר ,
להזכירך, עברית היא שפה שמית ממש כמו ערבית. בני אשכנז חיו בארצות בהן שפת האם הייתה ברובה מבוססת על שפות גרקו/לטיניות או סלאביות בעלות חשיבה לשונית ומבנה דקדוקי שונה בתכלית. מבחינה זו אתה בייתרון. אצלך הבעיה היא פחות בשגיאות ויותר בכוונות. אתה זורק דברים על מנת למצא חן ולתפוס קהל ומשנה דעתך כמעט במאה ושמונים מעלות עם הביקורת הראשונה. זכור רק כי אנשים עם מעט יותר ניסיון יכולים לקרא אותך גם בין השורות. חלק מהבגרות הוא לדעת לעמוד על דעתך ולהגן עליה גם אם אינך נמצא בקבוצת המקובלים. באשר לכל לביקורת - רצוי מבחינתך לפרק אותה לגורמים ולקבוע מה מתוכה אקטואלי ונכון ודורש שינוי בהתייחסות אישית ומה לא.

רימינג מעשי2011-07-25 18:36:05

לכי תזדייני תל אביב

20
[QUOTE=החתיך הרומנטי]
רותי יקרה,שוב אי הבנה מצידך,ואני הפעם בטוח
שהיבנת אותי טעות,אני שוב מזכיר לך שעיברית היא לא שפת אם שלי,את חושבת
שאני אשכנזי כמוך מדבר עיברית ספרותית ריהוטה Tongue. אני לא! אני מעולם אחר !קריצה.

[/QUOTE]

ח"ר יקר,

מעולם לא היתה לי מלחמה על שגיאות בעברית עם אף אחת מהבחורות שמפרסמות כאן. מעולם לא!!!

הוויכוח מבחינתי היה על משהו אחר לגמרי ומישהו כאן החליט שאני התווכחתי איתה על העברית.

אני לא מתווכחת עם אנשים על טעויות בכתיבה כאן בפורום כי מה לעשות שיותר מ-60% מהאנשים כאן כותבים עם שגיאות.

גם איתך אני לא מתווכחת על שגיאות בעברית, אבל אני גם לא חושבת שצורת
ההתבטאות שלך היתה כזו בגלל חוסר היכולת שלך להתבטא בעברית או בגלל שעברית
אינה שפת האם שלך.

כמו שכתב לך רימינג מעשי, אתה כותב משהו, "מקבל על הראש" ואז חוזר בך.
זה לא לגיטימי להשתמש במושג "יצורים" לגבי אנשים שלא עשו לך כל רע גם אם יש לך קשיים בעברית.

מכיוון שחזרת בך והסברת את עצמך, בעצם סוג של התנצלת, אני מקבלת את דבריך ומאחלת לך יום נפלא.

רותי
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”