ל rubi123
אתה קצת מגזים , אבל יש חלקים נכונים בתיאוריה שלך! גם אני מעוניין לשמוע מה הבחורות העובדות אומרות.
הטענה הבסיסית שלי מנסיון חיים ואני כבר לא צעיר שכל יחסי המינים מושתת בסופו של דבר על כסף! אישה שמתחתנת עם גבר בודקת את חשבון הבנק שלו ו/או את פוטנציאל ההשתכרות שלו ואם הוא לא יעמוד בקרטריונים שלה והיא תוכל היא תעזוב אותו. התאהבות היא עניין לצעירים וזה תהליך כימי שקורה בראש אבל אהבה כזאת היא קיצרת ימים. (ישנה אהבה אחרת והיא שנוצרת במשך השנים ואיננה בדיוק אהבה אלא חברות והערכה הדדית בן בני הזוג)
לדעתי מעט מאוד גברים עומדים בפיתוי שלא לזיין כמה שיותר נשים או במקרה של נשואים לזיין מהצד, תפסיקו לגלות רגשות אשם , זה הטבע שלנו ככה אנחנו בנויים עם ייצרים פרימיטיבים של פיזור הזרע... לגבי עניין המוסר לנצל לדעתי יש לחלק לשניים : הבחורות העובדות שעושות זאת , אולי לא מבחירה ראשונית , אבל הם מתפרנסות מכך לא רע(חלקן מרויחות סכומים שחלק גדול מכמחברי הפורום יכול לחלום להרויח סכומים כאלה) ואין בכך שום רע ובעיני שום דבר לא מוסרי בתנאי שאינם מכורות לסמים.לא תמיד אנחנו יודעים אנחנו נדע שהם מכורות לסמים אבל אם אנחנו יודעים- יש מצב של ניצול . אם אנחנו נזהה מצב כזה כדאי שלא לזיין את הבחורה מכוון שזה כמעט אונס ובצורה כזאת אנחנו בעצם עוזרים להדרדרותה של הבחורה.נתקלתי גם במצב של בחורה בנורדאו ששכבה וכאשר זיינתי אותה הרגשתי כאילו אני אונס אותה והרגשתי רע מאוד אחרי זה .