כ סתיו המזוייפת - דף 3 - סקס אדיר

סתיו המזוייפת

21

ל rubi123

אתה קצת מגזים , אבל יש חלקים נכונים בתיאוריה שלך! גם אני מעוניין לשמוע מה הבחורות העובדות אומרות.

הטענה הבסיסית שלי מנסיון חיים ואני כבר לא צעיר שכל יחסי המינים מושתת בסופו של דבר על כסף! אישה שמתחתנת עם גבר בודקת את חשבון הבנק שלו ו/או את פוטנציאל ההשתכרות שלו ואם הוא לא יעמוד בקרטריונים שלה והיא תוכל היא תעזוב אותו. התאהבות היא עניין לצעירים וזה תהליך כימי שקורה בראש אבל אהבה כזאת היא קיצרת ימים. (ישנה אהבה אחרת והיא שנוצרת במשך השנים ואיננה בדיוק אהבה אלא חברות והערכה הדדית בן בני הזוג)

לדעתי מעט מאוד גברים עומדים בפיתוי שלא לזיין כמה שיותר נשים או במקרה של נשואים לזיין מהצד, תפסיקו לגלות רגשות אשם , זה הטבע שלנו ככה אנחנו בנויים עם ייצרים פרימיטיבים של פיזור הזרע... לגבי עניין המוסר לנצל לדעתי יש לחלק לשניים : הבחורות העובדות שעושות זאת , אולי לא מבחירה ראשונית , אבל הם מתפרנסות מכך לא רע(חלקן מרויחות סכומים שחלק גדול מכמחברי הפורום יכול לחלום להרויח סכומים כאלה) ואין בכך שום רע ובעיני שום דבר לא מוסרי בתנאי שאינם מכורות לסמים.לא תמיד אנחנו יודעים אנחנו נדע שהם מכורות לסמים אבל אם אנחנו יודעים- יש מצב של ניצול . אם אנחנו נזהה מצב כזה כדאי שלא לזיין את הבחורה מכוון שזה כמעט אונס ובצורה כזאת אנחנו בעצם עוזרים להדרדרותה של הבחורה.נתקלתי גם במצב של בחורה בנורדאו ששכבה וכאשר זיינתי אותה הרגשתי כאילו אני אונס אותה והרגשתי רע מאוד אחרי זה .

לשעבר גלגל עמוק

סתיו המזוייפת

22

תראו חברים, חשבתי המון אם להגיב כאן.

דבר ראשון - אני מודה שכל הנושא הזה של סתיו נראה לי קצת מוזר בהתחלה, אך נתתי צ'אנס והתכתבתי איתה קצת בהודעות פרטיות. רק אתמול בלילה חזרתי וראיתי את כל הבלאגן שהתפתח כאן. כתבתי לה שתי הודעות אך היא לא הגיבה למרות שקראה אותן. בגדול - אני לא אוהב לשפוט אנשים(וכתבתי לך את זה סתיו) ולכן לא אשפוט אותה גם. לכל אדם יש דעה משלו וזהו. זאת דעתי. אי אפשר לומר לאנשים מה לחשוב, אבל אפשר להעמיד אותם על טעותם(במידה ואתם מאמינים/חושבים/יודעים שהם טעו). וזה מביא אותי לעניין הבא:

אני רוצה לזרוק כאן איזו כפפה: סתיו, אני מוכן להיפגש איתך בבית קפה או מסעדה או כל מקום שתרצי, פנים אל פנים, ולנהל שיחה תרבותית שבה אסביר לך(וגם את תסבירי לי) את טענותיי. תיווכחי לראות ולדעת שאני לא איזה בריון אלים/מפלצת/רוצח סדרתי/אנס מפחיד או כל דבר שבא לך בראש כשאת חושבת על גבר שעוסק במין בתשלום.

אני מוכן לקחת על עצמי את הריזיקה שבחשיפה בפנייך. חשוב לי להדגיש שאין לי שום כוונה להיכנס לקשר כלשהו איתך, ובטח שלא לעשות סקס. אני פשוט לא אוהב לנהל שיחות כאלה בטלפון או להתכתב בנושא. מעדיף להיות פנים אל פנים מול האדם שאני מדבר איתו!

זרקתי לך כפפה... אם תרצי, אני מאמין שאת כבר תדעי איך ליצור קשר איתי. ואם לא, אולי תיפגשי עם א.א., הוא נראה לי בחור רהוט וחכם ולבטח יפתח קצת את עינייך בכל מה שקשור לחשיבתך בנושא סקס בתשלום בפרט, וגברים בכלל.

אוקיי. עכשיו בואי נראה כמה את אמיצה באמת!!!

לקסר2009-6-15 16:17:52
zooz

סתיו המזוייפת

23

עזוב לקסר,

נראה לי שהבחורה צריכה להתבגר ולהפסיק לחשוב בצורה כל כך סטיגמתית. אני גם רחוק מלהיות בריון אלים אך אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאנו הולכים לנערות עובדות ממניעים שונים . יוניקורן זרק שאלה לגבי התלבטיות אילו ואחרות ואני שוב מניח שהן שונות , כל אחד לפי מצבו , השקפתו ומיקומו בחיים. אם זה מנחם אותך , עם עצמי אין לי בעיה מוסרית . יחד עם זאת, בחברה כה צבועה ובעלת סטנדרטים כפולים וחוסר סובלנות למעשים האילו כבר הרבה יותר קל לצאת מהארון בתור הומו מאשר לדבר על מה שאנו עושים. נראה לי אבל שאם כל גבר ש אי פעם בילה עם נערה עובדת היה צריך להתוודות לא בטוח שהיו מוצאים "לו צדיקים בסדום."

רימינג מעשי2009-6-15 17:26:30

סתיו המזוייפת

24

ואולי יש מן הצדק ממה שסתיו טוענת ולראיה אנחנו הגברים מגיבים בשמנו ובשם נערות הליווי - המשך של הגישה הפטריאכלית המתנשאת .

יש מספר רב של נערות עובדות החברות בפורום והידועות להתנסח ברמה לא פחותה . למה דעתן לא נשמעת .

מענין לקבל מאן תגובה

סתיו המזוייפת

25
[QUOTE=קופידון00]

ואולי יש מן הצדק ממה שסתיו טוענת ולראיה אנחנו הגברים מגיבים בשמנו ובשם נערות הליווי - המשך של הגישה הפטריאכלית המתנשאת .

יש מספר רב של נערות עובדות החברות בפורום והידועות להתנסח ברמה לא פחותה . למה דעתן לא נשמעת .

מענין לקבל מאן תגובה

[/QUOTE]

הבהרה לקופידון ולמי שתוהה ...

הבנות של הפורום הפרסומי לא יכולות מבחינה טכנית לכתוב אפילו פסיק בפורומים המרכזיים וזאת עקב הגבלות מנהלים על קבוצת משתמשים זו. הבנות (שמפרסמות את עצמן כאן) מוגבלות לכתיבה בפורום הפרסומי ובמספר פורומים מועט (פורום קשקשת, פורום חצי צ'אט הזוי וכד' ...)

אני מקווה שהסיבה להגבלות אלו ברורה לך .... נכון ?

אולי נעביר את הדיון לקשקשת ... ושם הן יתרצו ויכתבו ???

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

סתיו המזוייפת

27

הי חבר'ה.

הדיון הזה גזל ממני שעות שינה רבות, אבל היה שווה.

אני רואה שהדיון הזה רחוק מלהגיע לידי מיצוי.

הייתי עסוק במשך היום, אבל אני מתכוון להגיב ולהמשיך להשתתף בדיון.

גילוי נאות:

למרות שאני כרגע במצב של תיעוב וזלזול כנגד הבחורה, בכל זאת אני מעוניין לתת לה צ'אנס לנסות ולהסביר את עצמה בצורה יותר מסודרת.

היא פנתה אלי בהודעות פרטיות וסיפרה שהיא מילאה '3 דפי פוליו' כתגובה לדבריי בלבד [מאז נוספו תגובות רבות ומגוונות - אז כדי שתקנה עוד דפדפת של דפתר...].

היא ביקשה שאפרסם את תגובתה בפורום [כיוון שהיא מנועה מלהגיב בעקבות ההשעייה] אבל אני לא עושה צעדים ללא אישור ההנהלה ולכן אני מחכה לתשובה מעמית או מישהו משם.

כמו"כ שאלתי אותה מה דעתה על ההצעה של לקסר להיפגש בשיחה פנים אל פנים.

היא קצת חוששת והסבירה שבעבר כבר עברה חוויה מסוג כזה עם גברים מהזן המיוחד שלנו וטוענת שזה נגמר באלימות פיזית.

בקיצור, כמו שחשבתי - יש לנו כאן סיפור עם מקרה קשה במיוחד...

עם בחורה שכנראה החליטה להקדיש את חייה למלחמה בנו...

אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא:

האם יש סיבה לתת לה במה שוב כאן בפוסט.

האם כדי לתת לה צ'אנס ולהיפגש עימה [ולא כדי לפוצץ אותה מכות... אלא כדי 'לפוצץ לה את התאוריה'...]?

אשמח לשמוע את דיעותיכם

ו...

חולה עליכם!

לקסר - אשמח אם נשוחח בפרטי.

דרשו חז"ל: 'מצצו, מצצו עמי'

'כי כל המוצצת לנפש אחת מישראל - כאילו מצצה עולם ומלואו'...

סתיו המזוייפת

28

למה לכם לבזבז מזמנכם על בחורה כזו

לכולנו יש בעיות לכולנו יש שריטות

אז עשתה עלינו תזה? חשבה שהיא צודקת שיהיה לה לבריאות

ימים יגידו אם היא צודקת או לא( והיא לא)

זה שעשתה על גבינו צחוק זה דבר מגעיל שפל ודוחה ללא ספק

אבל זה שאתם נותנים לעבודתה במה רק מוכיחה את הטענה שהיא צודקת

אז עזבו אותכם לא חסרים אנשים עם שריטות בעולם

שכול אחד ואחד יעשה את החשבון שלו אם מוסרי לו ללכת לנערות עובדות או לא

וזהו

אני לא חושב שאתם צריכים להיפגש עימה ולשכנע אותה

עשתה מה שעשתה שיהיה לה לבריאות

בניניו היא לא הוכיחה דבר וחצי דבר

סתיו המזוייפת

29

א.א.כתב:

"אם נעצור שניה ונחשוב מה בעצם הביא ל'התפרצות המוסרית' הזו, נבין שבעצם התרגיל המבריק של סתיו הוא לא זה שהיא תקבל את התואר שלה על גבינו וזה לא שהיא בנתה עבודת גמר שלימה לפי שיחותיה עמנו.

כמו שכבר כתבתי, שום פרופסור לא יעניק לה תואר על 'חרטה' עלובה כזו.

וגם אם כן, אז זה בגלל שהיא אלופה בחירטוט כך שגם ללא הגיחה הקצרה שלה לפורום היא הייתה בונה עלינו תילי תילים של תאוריות בכדי לקבל תואר."

____________________________________________________________ ____

השקרים המניפולטיבים שלך סתיו לחברי הפורום ,היו לצורך תואר פסיכומטרי?! כך את לוקחת מידע חינמי?.....
את "מתפלחת" לפורום סקס בשביל לקבלאת ה תוארמה את פסיכית?!! לפחות אם היית צופה פאסיבית....

אבל להתעלל כאן בחברים?!?!?

עכשיו את חייבת כסף על שידול והונאה! טוב שההנהלה נקראה לסדר......

לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”