76
על ידי מבקר המדינה
בוצעה ביקורת פנימית לגברת הנ"ל.
מדובר באישה מבוגרת אשר גילה ניכר. יחסית גבוהה, לא שמנה אך בחוגים מסויימים היא תכונה "צמיגית", בלונדינית עם שיער... לא לפה ולא לפה. כמו שאמרו וצדקו – קוזינה בנצי. אחרי הריטואל שבו היא בוחנת אותך ממרפסת השמש אתה עולה לחדר מלונית שלא יבייש הוסטל במדינת עולם שלישי. סרטים כחולים ברקע ו"לעסק".
הטוב: משחקי האורופיליה (שתן, או בשמו העממי – פיפי). חוויה מיוחדת ונדירה במחוזותינו לחובבי הז'אנר. כן, אתה נכנס למקלחת, כן, היא מקלחת אותך, כן, היא יושבת על האסלה וכן, אתה מרוקן את השלפוחית לתוך פיה. ו... כן, יש כאלה שאוהבים את זה (פרויד בטח היה מקשר את זה לפיקסציה מסויימת בשלב הצרכים, אני פשוט קיוויתי לסמן וי). כמו שקודמיי אמרו – היא עושה נראה לי הכל. ליברלית? לא ידידיי, ניאו-ליברלית (נראה לי שפירקתי 3 ליטר מים רק באוטו בדרך אליה). התפריט כלל מציצות עמוקות חשופות למכביר עד להישמע הגונג (גאג), רימינג פולשני והפינאלה – מגה צונאמי היישר לפנים.
הרע: קודם כל בעיית הזמינות, המבקר ניסה להשיג את קריסטל מספר ימים טרם הפגישה. אל תבואו עם ציפיות לפגוש צעירה נוטפת סקס, מדובר בנפקנית נימפומנית עם ציצים באזור הבינוני-גדול ותו לא. המיקום מזעזע וסבירות גבוהה שתפגוש את יוסי מהמילואים עושה סיבוב בשדרה או שתתקל באקסית שלך מרכיבה סודני מחמד על ה"ראמה" וצועקת "קרח, קרח" (או שזה רק אני?). גם המציצה עם קצת שיניים.
המכוער: המחשבה על הרפס באזור החלציים. אה כן, ומיתרי הקול של הגברת כנראה לקחו קריסטל אז באמת תכינו את האטמים (גם האופציה האוראלית תופסת).
דין וחשבון:
מחיר: 300 זוזים
סיכום ב-3 מילים: תפריט רחב ומגוון
ציון: 6
אבקר שנית או אפיזודה חולפת? אפיזודה חולפת (מה זה חולפת, כמו אופנוען על היאבוסה ששכח את הגז דולק בבית).
שלכם ולמענכם,
מבקר המדינה.