[QUOTE=yigal_dv]'סקסהאנטר', התכוונתי לשאול אותך משהו, אבל עכשיו הקדמת אותי והסברת וענית מראש למה שרציתי לשאול : איך זה שאתה לא גומר לפעמים עם אילנה ? ואתה לגמרי צודק ואני מבין אותך, חוסר פרטיות ודיבורים ורעשים מאנשים בסביבה זה מאד מאד מפריע ומסביר מה שקרה לך.
לכן אני דואג לבוא בשעה מאוחרת, שהיא לבד, או שאין כבר לקוחות נוספים, אבל הבעיה שאין על זה שליטה, ותמיד יכולים להגיע עוד אנשים, אפילו ב 10 לפני הסגירה ממש.
הקירות גבס ממש אסון, ראיתי כשהרכיבו אותם, ובתלונות אפשר לבוא רק לאדריכלית אילנה, העבודה בסדר, אבל התכנון חסכני וקמצני. אפשר היה הרי לשים "תקרה" מלמעלה, וזה היה אוטם יותר את החדרונים מבחינה אקוסטית. אם כולנו נתלונן באוזניה, אולי זה יעזור וזה יסודר, הוספת כיסוי או תקרה מלמעלה.
קרה לי משהו מאד דומה למה שאתה מספר, פעם הגעתי לשם ובדיוק היו ביציאה 3 או 4 אנשים שיצאו ביחד (נו, כמו שנאמר - דיסקרטיות שואפת לאפס). נשארנו רק אילנה ואני ואז שאלתי אם עשתה איתם אורגיה, והיא ענתה שלא, רק עם כ"א לחוד (ממש בחורה טובה וחסודה, שלא עושה אורגיות

). ומסתבר שאלה היו החברה שעבדו על חדרוני קירות הגבס, בידור.
ואכן שמעתי את אילנה מקללת בצרורות ברוסית בשקט בשקט מתחת לשפם, אבל לא אותי, היא סיפרה שמישהו שהיא מכירה טלפן ונשבע שהוא כבר מגיע תוך 2 דקות, והיא דחתה כך בשבילו לקוחות במשך יותר משעה, והבחור לא הגיע בכלל. לא חסר בידור עם אילנה הזאת.
ואל תיקח ללב את העקיצות של 'מרחיב', רוב האנשים הם כמוך, וכמוני, לסקס מהנה בהחלט ובפרוש דרושה אווירה שקטה רגועה ודיסקרטית, ואם זה לא כך זה מאד מפריע ומוריד מהכייף או מבטל אותו לגמרי
[/QUOTE]
יגאל,
אין לי בעיה שאילנה מקללת (דווקא מחרמן חח) אבל כשחצי מטר ממני ישנם לקוחות מדברים וכל כמה דק ניכנס לקוח אחר זה מחרפן,מפריע בהתמקדות במטרה.
כנראה רצתה לחסוך..כי במילא בצדק היא חושבת קדימה שיבואו המשטרה ויעיפו אותה משם..אז למה להשקיע.
אם הייתי שיפוצניק הייתי בא ועוזר להשלים את העבודה (בלי אינטרסנטיות-תמורה מינית בשביל זה!).
היא אשכרה בחורה מתוקה נשמה טובה..אעזור לה במה שאוכל.
אגב זה בסדר..
ידעתי שמר<-->חיב דיבר על משהו בנוגע אליו

[TUBE]uidn7ipRbt4[/TUBE]
SEXHUNTER2011-02-22 23:27:24