כ אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה - דף 2 - סקס אדיר

אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה

11

רק בשביל לראות את המבטShocked של הדון דג- דה- ג'אן , ולשמוע את "ההתבכינויותבכי" שלו , בא לשכנע אותו (זה לא קל) לבא איתי ............

ולהמתין לי בפנים (לשמוע הכלDead) בזמן שאדגום / אמרחב את אילנה.......
הוא טיפוס "טמפוניס"כועס , וזה ינער אותומבולבל .
איי אייך שאני דואג לחברים שליצחוק,,,,,חחחחחחחמוחא כפייה
אבל שוב , מנסיון ועם אייך שהוא בנויStar זה לא יהיה פשוט .
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

12
[QUOTE=מר-חיב]

רק בשביל לראות את המבטShocked של הדון דג- דה- ג'אן , ולשמוע את "ההתבכינויותבכי" שלו , בא לשכנע אותו (זה לא קל) לבא איתי ............

ולהמתין לי בפנים (לשמוע הכלDead) בזמן שאדגום / אמרחב את אילנה.......
הוא טיפוס "טמפוניס"כועס , וזה ינער אותומבולבל .
איי אייך שאני דואג לחברים שליצחוק,,,,,חחחחחחחמוחא כפייה
אבל שוב , מנסיון ועם אייך שהוא בנויStar זה לא יהיה פשוט .[/QUOTE]

צחוק נוו מירחבת אותה כי היא מספיק רחבה <--> למטה

SEXHUNTER2011-02-21 00:07:06
Follow your instincts, not your horniness

13
'סקסהאנטר', התכוונתי לשאול אותך משהו, אבל עכשיו הקדמת אותי והסברת וענית מראש למה שרציתי לשאול : איך זה שאתה לא גומר לפעמים עם אילנה ? ואתה לגמרי צודק ואני מבין אותך, חוסר פרטיות ודיבורים ורעשים מאנשים בסביבה זה מאד מאד מפריע ומסביר מה שקרה לך.

לכן אני דואג לבוא בשעה מאוחרת, שהיא לבד, או שאין כבר לקוחות נוספים, אבל הבעיה שאין על זה שליטה, ותמיד יכולים להגיע עוד אנשים, אפילו ב 10 לפני הסגירה ממש.

הקירות גבס ממש אסון, ראיתי כשהרכיבו אותם, ובתלונות אפשר לבוא רק לאדריכלית אילנה, העבודה בסדר, אבל התכנון חסכני וקמצני. אפשר היה הרי לשים "תקרה" מלמעלה, וזה היה אוטם יותר את החדרונים מבחינה אקוסטית. אם כולנו נתלונן באוזניה, אולי זה יעזור וזה יסודר, הוספת כיסוי או תקרה מלמעלה.

קרה לי משהו מאד דומה למה שאתה מספר, פעם הגעתי לשם ובדיוק היו ביציאה 3 או 4 אנשים שיצאו ביחד (נו, כמו שנאמר - דיסקרטיות שואפת לאפס). נשארנו רק אילנה ואני ואז שאלתי אם עשתה איתם אורגיה, והיא ענתה שלא, רק עם כ"א לחוד (ממש בחורה טובה וחסודה, שלא עושה אורגיות חיוך ). ומסתבר שאלה היו החברה שעבדו על חדרוני קירות הגבס, בידור.

ואכן שמעתי את אילנה מקללת בצרורות ברוסית בשקט בשקט מתחת לשפם, אבל לא אותי, היא סיפרה שמישהו שהיא מכירה טלפן ונשבע שהוא כבר מגיע תוך 2 דקות, והיא דחתה כך בשבילו לקוחות במשך יותר משעה, והבחור לא הגיע בכלל. לא חסר בידור עם אילנה הזאת.

ואל תיקח ללב את העקיצות של 'מרחיב', רוב האנשים הם כמוך, וכמוני, לסקס מהנה בהחלט ובפרוש דרושה אווירה שקטה רגועה ודיסקרטית, ואם זה לא כך זה מאד מפריע ומוריד מהכייף או מבטל אותו לגמרי עצוב

14
זה לא הייתה עקיצה ,,, זה פשוט אני וה"ג'וקים" שלי.
וכן מרחבתי את אילנה כבר פעמיים ,,, (לא בגאולה) ,
וכל הקטע שזה מסקרן אותי , זה ל"עקוץ" את הדון דג -דה -ג'אן.

אבל בשהיל זה אני צריך "לתפוס אותו ביום-טוב".

*לדגום לא בשביל הסקס , אלא בשביל מה שמסביב.....ובשביל זה אני צריך שהוא יהיה בדירה בהמתנה.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

15
[QUOTE=yigal_dv]'סקסהאנטר', התכוונתי לשאול אותך משהו, אבל עכשיו הקדמת אותי והסברת וענית מראש למה שרציתי לשאול : איך זה שאתה לא גומר לפעמים עם אילנה ? ואתה לגמרי צודק ואני מבין אותך, חוסר פרטיות ודיבורים ורעשים מאנשים בסביבה זה מאד מאד מפריע ומסביר מה שקרה לך.

לכן אני דואג לבוא בשעה מאוחרת, שהיא לבד, או שאין כבר לקוחות נוספים, אבל הבעיה שאין על זה שליטה, ותמיד יכולים להגיע עוד אנשים, אפילו ב 10 לפני הסגירה ממש.

הקירות גבס ממש אסון, ראיתי כשהרכיבו אותם, ובתלונות אפשר לבוא רק לאדריכלית אילנה, העבודה בסדר, אבל התכנון חסכני וקמצני. אפשר היה הרי לשים "תקרה" מלמעלה, וזה היה אוטם יותר את החדרונים מבחינה אקוסטית. אם כולנו נתלונן באוזניה, אולי זה יעזור וזה יסודר, הוספת כיסוי או תקרה מלמעלה.

קרה לי משהו מאד דומה למה שאתה מספר, פעם הגעתי לשם ובדיוק היו ביציאה 3 או 4 אנשים שיצאו ביחד (נו, כמו שנאמר - דיסקרטיות שואפת לאפס). נשארנו רק אילנה ואני ואז שאלתי אם עשתה איתם אורגיה, והיא ענתה שלא, רק עם כ"א לחוד (ממש בחורה טובה וחסודה, שלא עושה אורגיות חיוך ). ומסתבר שאלה היו החברה שעבדו על חדרוני קירות הגבס, בידור.

ואכן שמעתי את אילנה מקללת בצרורות ברוסית בשקט בשקט מתחת לשפם, אבל לא אותי, היא סיפרה שמישהו שהיא מכירה טלפן ונשבע שהוא כבר מגיע תוך 2 דקות, והיא דחתה כך בשבילו לקוחות במשך יותר משעה, והבחור לא הגיע בכלל. לא חסר בידור עם אילנה הזאת.

ואל תיקח ללב את העקיצות של 'מרחיב', רוב האנשים הם כמוך, וכמוני, לסקס מהנה בהחלט ובפרוש דרושה אווירה שקטה רגועה ודיסקרטית, ואם זה לא כך זה מאד מפריע ומוריד מהכייף או מבטל אותו לגמרי עצוב

[/QUOTE]

יגאל,
אין לי בעיה שאילנה מקללת (דווקא מחרמן חח) אבל כשחצי מטר ממני ישנם לקוחות מדברים וכל כמה דק ניכנס לקוח אחר זה מחרפן,מפריע בהתמקדות במטרה.

כנראה רצתה לחסוך..כי במילא בצדק היא חושבת קדימה שיבואו המשטרה ויעיפו אותה משם..אז למה להשקיע.
אם הייתי שיפוצניק הייתי בא ועוזר להשלים את העבודה (בלי אינטרסנטיות-תמורה מינית בשביל זה!).
היא אשכרה בחורה מתוקה נשמה טובה..אעזור לה במה שאוכל.

אגב זה בסדר..
ידעתי שמר<-->חיב דיבר על משהו בנוגע אליו צחוק קריצה

[TUBE]uidn7ipRbt4[/TUBE]

SEXHUNTER2011-02-22 23:27:24

17
[QUOTE=ערבה אנושית]בחייך, ידידי
אתה לא מסוגל לבנות קיר גבס?

תכנס לאינטרנט, תוך רבע שעה תדע איך עושים.

אם לא תסתדר: אני אדריך אותך.
[/QUOTE]

אני מעדיף להחזיק ואתה תדפוק צחוק
יש תאורטית ויש במעשי..זה נישמע קל אבל לא נראה כך.
בכיף אעשה את הפיניש וזה לצבוע.

SEXHUNTER2011-02-22 23:46:44

19
[QUOTE=מר-חיב]כפי שהבנתי מה שהיא צריכה זו תיקרה (ורצוי אקוסטית - לא אחוכוסיתClown) וזה הרבה יותר מורכב מקירות גבס.[/QUOTE]

צחוק אצבע למעלה

ומי יבדוק את האחוכוסטיקה בסופו של עניין ? אתה לא...
תרחיב את אילנה בכדי שנוכל לבדוק את טיב (חיב) האקוסטיקה קריצה

20
גם לי יש הרגשה שהמיקום שם בעייתי ובסוף המקום יסגר, אם בגלל לקוחות (למשל כמוני) שלא רוצים לבוא בשעות היום (גם בערב בחושך זה לא נעים להסתובב ולחכות שם בחוץ) או בגלל שיהיו מי שיתלוננו או יתנכלו או לא יודע מה.

לפחות אם דלת הכניסה היתה בצד, ולא בחזית, זה כבר היה משפר משמעותית את המצב. לדעתי הקיר של השירותים והמקלחת זה הקיר החיצוני, שפונה לכיוון הים, ואולי אפשר לפתוח שם דלת, אבל אי אפשר הרי שכל הלקוחות יכנסו דרך השירותים, אלא אם כן מסדרים שם מעבר או מעין מסדרון צר 60 ס"מ רק לצורך הכניסה.

ואווו, איך נהיינו כולנו אדריכלים מרוב שהמקום שם הוא בעייתי קריצה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”