בחורצ'יק , אספר לך רקע בקצרה...
אני התחלתי לפני כמעט שלושים שנה, כנער בן 17, ביום שהוצאנו רשיון נסענו כמה חברים לחולות תל ברוך..זה היה מדהים..כל מה שראינו עד אז רק בסרטים לראות בפעם הראשונה...זונות חצי ערומות מנסות לשדל אותך לסקס תמורת 30-50 ש"ח ...ועשינו את זה בכל ערב שישי כמעט כריטואל של חזרה מהדיסקוטק ברכב מאחורה..חייב לציין שזה התחיל כמשהו מרגש והפך לרוטינה עם מוצלחות יותר ומוצלחות פחות...
בצבא זה המשיך כי היינו חוזרים פעם ב..מהבסיס ולא תמיד היתה חברה..
ימי הסטודנטים היו קשים...הפרוטה אינה מצויה בכיס, החברה גורמת לך הרבה הוצאות..הזיונים מהצד מדי פעם גם כן..ואלו היו ימי הפצצות שהגיעו מרוסיה וכל שבועיים הייתי מתאהב בבורסה במכונים המפוארים במישהי אחרת...היה מדהים..
היום בגיל 45 פלוס אני יודע שלמדתי דברים בסקס שלעולם לא הייתי מצליח ללמוד בבית עם האשה או עם חברה..
חייב לציין שגם בימים שהיה לי סקס מצוין עם חברות ויזיזות וידידות תמיד שילמתי על סקס נוסף - זו התמכרות ללא ספק..
זה יישמע קצת שחצן עכשיו מה שהולך להגיד אבל יש לי היום אשה בבית , שתי מאהבות שלא יודעות כמובן אחת על השניה, אני נמצא בעמדה בכירה כך שגם כסף יש אז צעירות מפלרטטות ומדי פעם יש סקס גם מזה...אני גם ניסיתי הכל מהכל כבר בארץ וגם בחו"ל..ובכל זאת , אני יכול לסיים זיון ולנסוע לקבל עיסוי מיני בתשלום או משהו חפוז ברחוב או במכון.
למה? ללא ספק התמכרות !
היו תקופות שניסיתי להתמקד ולהפסיק אבל זה לא נמשך יותר ממספר שבועות מצומצם...היום כשהכסף זמין אני אפילו לא מנסה.
להתגרש מאשתי יעלה לי כ-15 אלף ש"ח נטו בחודש, ואז אוכל לעשות מה שאני רוצה (אבל גם היום יש מאהבות) אז המסקנה היא שלא את החופש אנחנו מחפשים אלא את הריגושים...אז זה עולה כמה מאות או אלף אלפיים ש"ח בחודש (המחירים קפצו מתחילת שנות התשעים).
ממליץ לך לסיום, אם אתה מרגיש שגדול עליך להיגמל, תקציב לעצמך פעמיים בחודש מישהי זולה מדרום תל אביב או רחוב, ופעם בחודש או פעמיים מישהי של 200 ש"ח, כך שתגיע ל - 600 ש"ח בחודש ולאט לאט תוריד מינון לפי רמת ההכנסה.
בהצלחה