כ סקס זונות ושחיקה נפשית - דף 2 - סקס אדיר

סקס זונות ושחיקה נפשית

12
לא יודע,
אני מנסה לחיות בשני העולמות,
פשוט לא בתדירות גבוהה
ולא מגיע להוצאה של 1500 בחודש,
כי גם אין לי זמן פנוי,
או חלון אפשרויות שמספיק.
אני בעד פעם פעמיים בחודש.
לי זה מספיק.
גם כלכלית וגם מבחינת הסיפוק.
מה יקרה בעוד 5 שנים... אז אני לא יכול לדעת.
אבל אני בעד שני העולמות.
כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר

סקס זונות ושחיקה נפשית

13
בחורצ'יק , אספר לך רקע בקצרה...
אני התחלתי לפני כמעט שלושים שנה, כנער בן 17, ביום שהוצאנו רשיון נסענו כמה חברים לחולות תל ברוך..זה היה מדהים..כל מה שראינו עד אז רק בסרטים לראות בפעם הראשונה...זונות חצי ערומות מנסות לשדל אותך לסקס תמורת 30-50 ש"ח ...ועשינו את זה בכל ערב שישי כמעט כריטואל של חזרה מהדיסקוטק ברכב מאחורה..חייב לציין שזה התחיל כמשהו מרגש והפך לרוטינה עם מוצלחות יותר ומוצלחות פחות...
בצבא זה המשיך כי היינו חוזרים פעם ב..מהבסיס ולא תמיד היתה חברה..
ימי הסטודנטים היו קשים...הפרוטה אינה מצויה בכיס, החברה גורמת לך הרבה הוצאות..הזיונים מהצד מדי פעם גם כן..ואלו היו ימי הפצצות שהגיעו מרוסיה וכל שבועיים הייתי מתאהב בבורסה במכונים המפוארים במישהי אחרת...היה מדהים..
היום בגיל 45 פלוס אני יודע שלמדתי דברים בסקס שלעולם לא הייתי מצליח ללמוד בבית עם האשה או עם חברה..
חייב לציין שגם בימים שהיה לי סקס מצוין עם חברות ויזיזות וידידות תמיד שילמתי על סקס נוסף - זו התמכרות ללא ספק..
זה יישמע קצת שחצן עכשיו מה שהולך להגיד אבל יש לי היום אשה בבית , שתי מאהבות שלא יודעות כמובן אחת על השניה, אני נמצא בעמדה בכירה כך שגם כסף יש אז צעירות מפלרטטות ומדי פעם יש סקס גם מזה...אני גם ניסיתי הכל מהכל כבר בארץ וגם בחו"ל..ובכל זאת , אני יכול לסיים זיון ולנסוע לקבל עיסוי מיני בתשלום או משהו חפוז ברחוב או במכון.
למה? ללא ספק התמכרות !
היו תקופות שניסיתי להתמקד ולהפסיק אבל זה לא נמשך יותר ממספר שבועות מצומצם...היום כשהכסף זמין אני אפילו לא מנסה.
להתגרש מאשתי יעלה לי כ-15 אלף ש"ח נטו בחודש, ואז אוכל לעשות מה שאני רוצה (אבל גם היום יש מאהבות) אז המסקנה היא שלא את החופש אנחנו מחפשים אלא את הריגושים...אז זה עולה כמה מאות או אלף אלפיים ש"ח בחודש (המחירים קפצו מתחילת שנות התשעים).
ממליץ לך לסיום, אם אתה מרגיש שגדול עליך להיגמל, תקציב לעצמך פעמיים בחודש מישהי זולה מדרום תל אביב או רחוב, ופעם בחודש או פעמיים מישהי של 200 ש"ח, כך שתגיע ל - 600 ש"ח בחודש ולאט לאט תוריד מינון לפי רמת ההכנסה.
בהצלחה
אני מזיין משמע אני קיים

סקס זונות ושחיקה נפשית

14
גם אני, ממרומי גילי (47) עדיין חושב על הדילמה הזו שכנראה משותפת לכולנו...
מה בעצם אנחנו רוצים? מישהי שתהיה הכל: גם בת-זוג מדהימה שתאהב אותנו, גם נמרה במיטה, גם יפה וחתיכה, גם שתגרום לנו ריגושים אינסופיים וגם שלא תעלה לנו ממון רב :)
אבל - נדיר מאוד למצוא שילוב כזה בבת-זוג "מהוגנת", במישהי שאינה נערה עובדת. מנסיון החיים שלי- כמעט וזה לא קיים. לא סתם אנחנו מחפשים בחוץ מה שאין בבית.
אני חושב שבשורה התחתונה אנחנו חיים רק פעם אחת ומגיע לנו ריגושים ופרפרים, גם אם זה עולה לנו קצת כסף. על בת-זוג מהוגנת תמיד, אבל תמיד, נוציא יותר... אז הטוב ביותר יהיה כדברי קודמי שילוב של שני העולמות, עם שליטה עצמית שלא להיסחף יותר מדי עם צריכה של סקס בתשלום אך מדי פעם כן לפנק את עצמך. ובמקביל לנסות למצוא לך גם בת-זוג קבועה וגם יזיזות/מאהבות ככל האפשר ורצוי שכמובן לא תדענה זו על קיומה של זו :) אחרי הכל - החיים קצרים ואנחנו חיים רק פעם אחת. צריך לחיות אותם!
כשאתה צריך לירות- תירה, אל תדבר!

סקס זונות ושחיקה נפשית

15
התמכרות לזנות היא בדיוק כמו כל התמכרות,
כמו הימורים
כמו סמים
ואפילו לפעמים כמו התמכרות למתוק

כל השאלה היא כמה זה חמור...
למלא לוטו ב 50 ש"ח בשבוע זה לא נורא
למלא לוטי ב 500 ש"ח בשבוע זאת התמכרות קשה

ולצאת מהתמכרות זה קשה
בכל התמכרות

החלק הראשון זה להכיר בבעיה
לאחר מכן זה כבר פשוט

הדבר הראשון והכי חשוב זה להוריד את המינון
ודחוף
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

סקס זונות ושחיקה נפשית

16

כל יפי הנפש כאן שצורכים סקס בתשלום בעצמם ומטיפים לחדשים (?) לצאת מזה, קוראים לזה 'התמכרות'.
זו לא התמכרות.
התמכרות הינה פיתוח תלות פיזיולוגית או פסיכולוגית בצריכה של חומר או פעילות. סימן ההיכר הבעיקרי של התמכרות - הפרעות פיזיות ופסיכולוגיות בזמן מחסור של החומר או הפעילות הממכרת (= קריז).
תחשבו לבד ותבינו שצריכת מין בתשלום איננה התמכרות.
מדוע צריכת מין בתשלום נקראת על ידכם 'התמכרות' וצריכת מין עם בת זוג קבועה אינה נחשבת התמכרות?
אם צריכת מין בתשלום היא התמכרות - אז כל דבר יהיה התמכרות, גם אכילת לחם...

צריכת מין בתשלום, בנורמות החברתיות השולטות היום בחברה המערבית, הינה מסלול אידיאלי לגבר שזקוק למין באופן פיזיולוגי - הוא קובע מתי לזיין, את מי לזיין, ובאיזו תדירות לזיין.
לא צריך לקבל את הסכמת הנקבה. רק להעביר אליה את השטרות.....
המגביה עוף - ירחיק ראות

סקס זונות ושחיקה נפשית

18
רק רציתי להגיד תודה לכולם ושהתגובות כאן שינו לי את הגישה לגמרי. אנשים טובים באמצע הדרך.
ובנושא אחר (או בעצם אותו נושא)
יום חמישי בלילה תל ברוך 03:00 בעליה לבסיס בסוג של קארמה שלילית לבעיה הכלכלית של העו'ש שהצגתי כאן
לאחר מציצה משובחת(כרגיל) של ויקה בדרך הבייתה שמתי לב שהארנק שהיה בתוך התא כפפות זרוק על הרצפה והמאה שהיו שם נעלמו כלא היו...תמיד צחקתי על הטמבלים שהיא מכייסת אז עכשיו חטפתי גם...אבל הכל לטובה זה רק נותן לי כח להוריד במינון....
שבוע טוב לכולם☺
חיה ותן לחיות

סקס זונות ושחיקה נפשית

19
זו לא התמכרות כי זה יצר מיני שמחפס סיפוק כמו יצר לאוכל למשל כשאתה רעב ומתפתה לשווארמה ואתה קונה ואוכל למרות שאתה צריך לשמור על המשקל שלך אז אתה מכור לאוכל?... לא! זה פשוט שאתה מתפתה לספק את היצר שקיים בך וזה הכל, יצר קיים בכל אחד ואני בטוח שאם סקס עם זונה היה בחינם אז כולם היו הולכים וכל הזמן, אז כולם מכורים? אבל! אם קוקאין או וודקה או סיגריות למשל היו בחינם? אז ממש לא נראה לי שכולם היו נרקומנים או אלכוהוליסטים או מכורים לסיגריות.קריצה

סקס זונות ושחיקה נפשית

20
[QUOTE=אחים שלו גברים]נו ברצינות איצטגנין התמכרות היא גם להימורים, לקניות ועוד היא גם הפרעה פסיכולוגית ולא רק פיזיולוגית.[/QUOTE]

[QUOTE=איצטגנין]
התמכרות הינה פיתוח תלות פיזיולוגית או פסיכולוגית בצריכה של חומר או פעילות.
[/QUOTE]

הבנת הנקרא!
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”