האמת שלפני כ3 חודשים באתי לשם בסביבות השעה שתיים בצהריים(כמובן לאחר תיאום מראש).
הגעתי לשם מזיע וחרמן בצורה קשה.
מכניסים אותך לחדר פינתי וכל בחורה מציעה את מרכולתה (אגב המחיר שווה לכולם 150/130-תלוי באסרטיביות..)
שאלתי אם יש אפשרות לשלב 2 בנות ביחד, משום מה היה לי "דודה" ל2 הרוסיות המבוגרות. אחת שמנה ונמוכה עם פזילה קטנה אך סקסית בעיניים והשנייה בלונדה גבוהה אך גם מלאה.(לחובבי המילפיות).
אמרו שתמורת 250 זוזים אני יכול לשלב אורגיה.
כמובן שמדובר ב2 גמירות, לא דובר על הגבלת זמן.
מבחינת האקט עצמו הרוסיה הקטנה יזמה ושאלה את מי אני רוצה ראשונה ונידבתי אותה, שמיד התהפכה לתנוחה המסיונרית וקיבלה אותו באהבה, תוך שהשניה מלטפת לי את הגב, ומצמידה את השדיים שלה אליי בתשוקה.
הגמירה הראשונה באה מהר, ואז התחלפו הבנות. במשך כעשרים דקות של מסיונרית עם הבלונדה לא הייתה התקדמות עד שהיא קמה ואמרה שכואב לה (מצד אחד התבאסתי ומצד שני גאווה על העמידה הממושכת בסיטואציה)
היא ניסתה עם היד במשך עוד כ10 דקות ללא הצלחה, ופשוט אמרה שנגמר הזמן ושאני אלך הביתה לגמור.
לסיכום:
דיסקרטיות-5 אומנם סימטה אבל יש המון מוסכניקים שמסתכלים ויודעים בדיוק לאן אתה נכנס.
מחיר-8 ל2 פעמים עם 2 בחורות לדעתי משתלם.
סקס-7 הייתי נותן יותר אבל עצם העובדה שלא סיימתי את המלאכה העיבה.
מראה - 7 גם לחובבי הזאנר לא מדובר במלכות יופי, אבל הגוף העגול ונמלט עושה את שלו.
שירות- 8 סה"כ נחמדות ונותנות שירות, המחיר כולל מקלחת למעוניינים ולמזיעים (כמוני)
לדעתי אחזור בעתיד, תלוי ברמת החרמנות והמזומנים, בעבר הגעתי אליהם לדגימה של 1 על 1 ופחות נהניתי.