כ סמטת הר ציון 18 - דף 2 - סקס אדיר

סמטת הר ציון 18

13
האמת שלפני כ3 חודשים באתי לשם בסביבות השעה שתיים בצהריים(כמובן לאחר תיאום מראש).
הגעתי לשם מזיע וחרמן בצורה קשה.
מכניסים אותך לחדר פינתי וכל בחורה מציעה את מרכולתה (אגב המחיר שווה לכולם 150/130-תלוי באסרטיביות..)
שאלתי אם יש אפשרות לשלב 2 בנות ביחד, משום מה היה לי "דודה" ל2 הרוסיות המבוגרות. אחת שמנה ונמוכה עם פזילה קטנה אך סקסית בעיניים והשנייה בלונדה גבוהה אך גם מלאה.(לחובבי המילפיות).
אמרו שתמורת 250 זוזים אני יכול לשלב אורגיה.
כמובן שמדובר ב2 גמירות, לא דובר על הגבלת זמן.
מבחינת האקט עצמו הרוסיה הקטנה יזמה ושאלה את מי אני רוצה ראשונה ונידבתי אותה, שמיד התהפכה לתנוחה המסיונרית וקיבלה אותו באהבה, תוך שהשניה מלטפת לי את הגב, ומצמידה את השדיים שלה אליי בתשוקה.
הגמירה הראשונה באה מהר, ואז התחלפו הבנות. במשך כעשרים דקות של מסיונרית עם הבלונדה לא הייתה התקדמות עד שהיא קמה ואמרה שכואב לה (מצד אחד התבאסתי ומצד שני גאווה על העמידה הממושכת בסיטואציה)
היא ניסתה עם היד במשך עוד כ10 דקות ללא הצלחה, ופשוט אמרה שנגמר הזמן ושאני אלך הביתה לגמור.
לסיכום:
דיסקרטיות-5 אומנם סימטה אבל יש המון מוסכניקים שמסתכלים ויודעים בדיוק לאן אתה נכנס.
מחיר-8 ל2 פעמים עם 2 בחורות לדעתי משתלם.
סקס-7 הייתי נותן יותר אבל עצם העובדה שלא סיימתי את המלאכה העיבה.
מראה - 7 גם לחובבי הזאנר לא מדובר במלכות יופי, אבל הגוף העגול ונמלט עושה את שלו.
שירות- 8 סה"כ נחמדות ונותנות שירות, המחיר כולל מקלחת למעוניינים ולמזיעים (כמוני)

לדעתי אחזור בעתיד, תלוי ברמת החרמנות והמזומנים, בעבר הגעתי אליהם לדגימה של 1 על 1 ופחות נהניתי.
:) בהצלחה

סמטת הר ציון 18

16
שמע אני מתנצל מראש בנוגע לשמות, אני באמת לא זוכר.
בנוגע למראה אז ככה:
הרוסיה הפוזלת- שיער בלונדיני קצוץ, עיניים בהירות (ירוק או כחול)., גוף שמנמן כמו שנכתב פה הבטן בעלת קמטים, חזה יפה וסקסי בגודל בינוני. ישבן עגול ומפנק שיודע את העבודה.
הרוסיה השניה - גבוהה בערך בראש מהרוסיה הקודמת. נראית גם יותר צעירה ממנה לפחות ב8 שנים. עור יותר חלק, מבחינת מבנה גוף גם היא מלאה אבל בהחלט יש במה לאחוז. חזה וישבן טובים מאוד.פנים יפות יחסית, לא מהממת אבל גם ממש לא מגעילה. לדעתי החיסרון שהיא פחות שירותית.
ישראלית נוספת- מבנה גוף צנום, נראית מבוגרת מידי לטעמי. גם מבחינת הפנים אין משהו מושך. צבע עור שחום ליייט. הייתי מהמר על טוניסאית/מרוקאית.
:) בהצלחה

סמטת הר ציון 18

18
[QUOTE=דרייבר] הפוזלת היחידה שאני מכיר שם נקראת מדונה, אמנם פזילה קלה ובטן קצת מקומטת
אבל יודעת לעשות ת'עבודה.

מדונה, מן הסתן הוותיקים יודעים, עבדה מזמן מזמן בדירה בשלכת 9 שנסגרה.
[/QUOTE]

הייתי עם מדונה לפני 5 שנים ברחוב שלכת 9... לא היה משהו בכלל והיא גם יותר מזכירה את אמא של מדונה מאשר את מדונה.

היא גם לא הורידה את סנדלי העקב שלה לכל אורך האקט... מוזר.הפרופסור2013-08-02 00:32:30
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

סמטת הר ציון 18

19
פרופ' , מה קורה ?

כן, מדובר לפני כמה שנים טובות, שבית הקרקע בשלכת 9 עבד די טוב.
מדונה הזו (לא כל כך מזכירה את הזמרתקריצה) היתה שם שחקנית מפתח
עד שהמקום נסגר.
אבל סמטת הר ציון 18 זה חור לא מי יודע מה מוצלח. עבר כל מיני שיפוצים, הוספת קירות
גבס, מן הסתם איזה סרסור רוסי/בוכרי וכו' שרצה למקסם רווחים עם מדונה וחברותיה הזקנות.
צעירות קוסיות לא זכור לי שמככבות שם.

סמטת הר ציון 18

20
הייתי, אפשר לוותר.

חיפשתי לפרוק קצת היום, עברתי בכל המקומות החשודים, חיזקיהו המלך (מאשה לא הייתה) הר ציון 38, הר ציון 59, ידיעה הפניני, אף אחת לא רצתה למצוץ בלי קונדום. נגעתי לסמטת הר ציון 18. פתחה לי דודה גוצה, שאלתי כמה, אמרה 130, שאלתי אם היא מוצצת בלי, אמרה שכן, הלכתי להתקלח, התחילה למצוץ, לא משהו בכלל, 2 דקות מציצה, פינקי שלי עומד, חליפה ואיך אתה רוצה? בוא תזיין אותי מאחורה, אמרתי לה שלא ובואי תרכבי עלי ונמשיך משם, עולה, בלי חשק, עוצם עיניים ודמיין את האקסית, הופך אותה למיסיונרית, היא נוזפת בי שאני לא רוצה דוגי, האנרגיות משתנות, מתחילות להיות מגעיל, יוצא, מוריד את הקונדים, אומר לה למצוץ, מוצצת קצת, בלי נשמה, מתחילה להביא לי ביד בצורה מכנית, הפסקתי אותה והלכתי לאונן בבית.
בעההה על כל החוויה
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”