כ טברסקי 15 תל-אביב, המלצה והזהרה - דף 2 - סקס אדיר

טברסקי 15 תל-אביב, המלצה והזהרה

11
[QUOTE=אבויה]הלילה הרגשתי חרמן בצורה מפחידה.
החלטתי שאין לי כוח למישהי חדשה שהסיכוי איתה הוא 50% להצלחה ו-50% לנפילה והחלטתי לחזור לאליס מטברסקי 15 עליה כבר דיווחתי דיווחים טובים.
הגעתי לשם, היה ריק מגברים (לשמחתי), כרגיל ניגשה אליי תחילה יסמין (עליה גם כבר דיווחתי ודווקא לרעה), נפנפתי את המגעילה הזו, ניגשה אליי עוד אחת בשם ולרייה או משהו כזה, נראית דווקא לא רע, אבל ביקשתי את אליס והיא מייד קראה לה.
אליס הגיעה, היא צבעה את השיער מברונטי לגוון בהיר יותר (פחות יפה לטעמי), הודיעה לי שהמחיר כיום הועלה ל-280 ש"ח (גם יסמין נקבה בסכום הזה), ושאלה לאן נעלמתי (סיפרתי לה שהייתי עם מישהי אחרת והיתה נפילה).
עלינו לחדר, אחרי מקלחת, היא עלתה עליי בעודי שוכב על הגב והרביצה מציצה לא רעה, אחר כך אני ירדתי לה במשך זמן ארוך, היא הגיעה לאורגזמה או לפחות זייפה כמו שצריך, ואז עליתי עליה במיסיונרית, הייתי כל כך חרמן שפחדתי לגמור מהר, היא הרגישה אותי מצוין, ובכל פעם שהייתי על סף לגמור ורציתי לעצור, היא עצרה גם, וזאת בניגוד למניאקיות שמרגישות את זה ואז מתחילות לזוז מהר כדי שתגמור מהר, באיזו שלב שאני עליה הרגשתי שהשליטה על הגמירה חזרה אליי והתחלתי לפמפם אותה במהירות, היא היתה עוד מגורה מהירידה והשמיעה קולות של אורגזמה (עוד פעם, מקווה שלא זייפה, אבל גם אם לא - לא נורא קריצה), במהלך הפמפום שאלתי אותה כמה פעמים אם אפשר להמשיך או שצריך לגמור והיא אמרה לי שיש לנו עוד זמן. בסוף החלטתי לגמור וכרגיל איתה הרגשתי ברקים בכל הגוף ואפילו טוב יותר מהפעמיים הקודמות (והמצוינות) שהייתי איתה.
אני עדיין מתלבט אם זה היה הזיון הכי טוב שהיה לי בחיים.
מומלץ מאד למי שלא אוהב קומפקטיות (היא לפחות 1.75).
[/QUOTE]

אבויה אחד הזיונים הכי טובים שהיו לך היה עם קונדום? באמת?

12
הלילה הרגשתי חרמן והחלטתי לבקר בפעם החמישית בטברסקי 15.

נכנסתי, כרגיל, יסמין ניגשה אליי ראשונה, נפנפתי אותה, אחר כך באה אליי ניקול (שהזכירה לי את ולריה מביקורים קודמים) שלחתי גם אותה, ניגשה אליי בחורה בלונדינית גבוהה מאד, עם גוף מדהים, אבל לא הרגשתי שיהיה משהו טוב איתה, ניגשה אליי מישהי שלא נראתה כמו אחת מה"נערות העובדות" ואמרה לי שהלילה זה מה שיש יסמין/ניקול/הבלונדינית.
התבאסתי, אמרו לי שאליס אהובתי לא נמצאת. החלטתי לקחת את ניקול, סגרנו את כל הפרטים (280 ש"ח), הרגשתי קצת קרירות ממנה.
התקלחתי בחדר וחיכיתי לה, נכנסה היתה מאד קרירה ניסיתי לפתח שיחה, כדי לחמם קצת את השיחה, הצלחתי קצת בהתחלה, סיפרה לי שהיא בת 37 ושיש לה בן בן 20 (היא נראית צעירה בהרבה, גוף מדהים), סיפרה לי שבאמת היא קראה לעצמה בעבר ולריה, אחר כך עלתה עליי, וכל הזמן אמרה לי לא לגעת פה ולא לעשות את זה והתחילה לבאס, חזרה להיות קרירה, התחילה במציצה לא רעה, אחרי כמה דקות הרגשתי שאני עלול לגמור, אז הזזתי אותה בעדינות, כנראה שזה הביא לה את הסעיף, התחלתי לזיין אותה מהצד, אמרה לא מתאים, עברנו למיסיונרית, התחלתי לפמפם אותה, אחרי 2 דקות של מיסיורית היא פתאום קפצה והתחילה לצעוק עליי שנגמר ושאם אני רוצה שאגמור לבד ביד. הייתי בשוק, היא קפצה מהמיטה נכנסה למקלחת שנראתה לי ארוכה מאד, יצאה ממנה והתחילה לקלל ברוסית ולרדת עליי בעברית, נכנסתי אחריה לטוש, יצאתי ממנו מהר, שאלתי אותה למה היא מדברת אליי ככה, והיא המשיכה עד שגם לי התחיל לעלות הסעיף, ולאט לאט רציתי להרים לה סטירה (בכניסה לא היה השומר הרוסי הבריון שתמיד נמצא, אלא צבר חביב שאם היה מנסה היה חוטף ממני - אני מעל 1.90, גוף ספורטיבי), אבל (לצערי) אני לא מסוגל להרים יד על אישה גם אם היא זונה בת זונה. אמרתי לה שאני רוצה את העודף שהיא לא החזירה לי, היא החזירה לי הוסיפה קללה ואז צרחתי עליה קללות שכל הלקוחות/זונות/מאבטח ראו ושמעו.
בביקור הקודם שלי היה לי הזיון אולי הכי טוב בחיים (כמובן עם אליס האלוהית), הפעם היה הזיון הגרוע ביותר בחיים (אפילו יסמין היתה יותר טובה).
כנראה שבמקום הזה, אסור להתפתות, אם אליס לא שם חייבים לברוח משם ועדיף להגיד להם ששמעתם עליהם דברים גרועים חוץ מאליס כמובן

13
צר לי לשמוע על החוויה שלך. הייתי בשני תקתוקיות טברסקי וקרליבך. קרליבך מבחינת מקום ותחזוק ברמה טובה יותר. המקומות האלה אותי אישית מגעילים, ראשית תמיד ראיתי עובדים זרים וערבים נוהרים לשם מה שיוצר בעיות היגיינה חמורות. בנוסף על כל פנינה, יש כל כך הרבה נפילות. ומעל הכל ההרגשה של מפעל לזיונים, נכנסים יוצאים כמו דבורים בכוורת אותי זה מגעיל.

אגב למרות שזה לא מצדיק יחס דוחה ללקוחות, אני יכול להבין בחורה שמפתחת יחס שלישי ללקוחות לאחר הזיון ה-3,000. הם כמו בובות שנכנסים ויוצאים, ושוכבות עם עשרות לקוחות ביום.
הבעיה העיקרית שפעם 150 נוספים היו מקנים בחורה איכותית ודיסקרטית, היום המחירים עלו מה שאפילו מעלה את כוח המשיכה של המקומות הללו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”