החלטתי שאין לי כוח למישהי חדשה שהסיכוי איתה הוא 50% להצלחה ו-50% לנפילה והחלטתי לחזור לאליס מטברסקי 15 עליה כבר דיווחתי דיווחים טובים.
הגעתי לשם, היה ריק מגברים (לשמחתי), כרגיל ניגשה אליי תחילה יסמין (עליה גם כבר דיווחתי ודווקא לרעה), נפנפתי את המגעילה הזו, ניגשה אליי עוד אחת בשם ולרייה או משהו כזה, נראית דווקא לא רע, אבל ביקשתי את אליס והיא מייד קראה לה.
אליס הגיעה, היא צבעה את השיער מברונטי לגוון בהיר יותר (פחות יפה לטעמי), הודיעה לי שהמחיר כיום הועלה ל-280 ש"ח (גם יסמין נקבה בסכום הזה), ושאלה לאן נעלמתי (סיפרתי לה שהייתי עם מישהי אחרת והיתה נפילה).
עלינו לחדר, אחרי מקלחת, היא עלתה עליי בעודי שוכב על הגב והרביצה מציצה לא רעה, אחר כך אני ירדתי לה במשך זמן ארוך, היא הגיעה לאורגזמה או לפחות זייפה כמו שצריך, ואז עליתי עליה במיסיונרית, הייתי כל כך חרמן שפחדתי לגמור מהר, היא הרגישה אותי מצוין, ובכל פעם שהייתי על סף לגמור ורציתי לעצור, היא עצרה גם, וזאת בניגוד למניאקיות שמרגישות את זה ואז מתחילות לזוז מהר כדי שתגמור מהר, באיזו שלב שאני עליה הרגשתי שהשליטה על הגמירה חזרה אליי והתחלתי לפמפם אותה במהירות, היא היתה עוד מגורה מהירידה והשמיעה קולות של אורגזמה (עוד פעם, מקווה שלא זייפה, אבל גם אם לא - לא נורא
), במהלך הפמפום שאלתי אותה כמה פעמים אם אפשר להמשיך או שצריך לגמור והיא אמרה לי שיש לנו עוד זמן. בסוף החלטתי לגמור וכרגיל איתה הרגשתי ברקים בכל הגוף ואפילו טוב יותר מהפעמיים הקודמות (והמצוינות) שהייתי איתה.

אני עדיין מתלבט אם זה היה הזיון הכי טוב שהיה לי בחיים.
מומלץ מאד למי שלא אוהב קומפקטיות (היא לפחות 1.75).
[/QUOTE]אבויה אחד הזיונים הכי טובים שהיו לך היה עם קונדום? באמת?