כ אינגה ירוקת העין - באזור התחנה המרכזית - דף 8 - סקס אדיר

אינגה ירוקת העין - באזור התחנה המרכזית

71
[QUOTE=לומברוזו] שלום אוסקר ושאר חובבי הפייה

מקומה החדש של אינגה הוא בהר ציון 85, הידוע גם כידעיה הפניני , ומאופיין ביריעת יוטה ירוקה המכסה את המבוא.

אינגה עובדת במשמרת ערב, 17-23

פרטים נוספים אביא לכשאדע, אך המקום החדש בודאי אינו שונה כל כך מהקודם בתכני השרות ובעלותם.

בברכת שנה טובה, לומברוזו
[/QUOTE]

מידע נוסף:

הכתובת: ידעיה הפניני 5, פינת הר ציון 85.

טלפונים שמצאתי בפורום:

03-6881067

052-3957427
eliaho2012-09-14 02:59:30

72
[QUOTE=משתמש כבד]

משתמש כבד מדווח - אינגה ש"ד הר ציון 38 ת"א.

לסיכום :

אם אתם בדרום ת"א וחייבים להתרוקן במחיר לכל כיס 130 ש"ח , אינגה היא פיתרון טוב

הדירה מסריחה , האווירה כמו בית זונות בדרום ת"א , אבל אינגה נותנת את התמורה הכספית , לא הכי כוסית לא הכי מפנקת אבל MILF עם גוף פיצוץ... אז כמו שכתבתי זו לא ארוחת גורמה , זו מנת פלאפל שאוכלים בעמידה .....ו לא לשכוח ....

לא לשבת על הכסאאאאאאאאאאאא!!!!
[/QUOTE]

אחלה דיווח
שתבין בגללך ועוד 2 החלטתי להתחיל לרשום באתר.
שאפו!!

74
ביקרתי בזמן אחרון מספק פעמים את הדירה ודווקא הופתעתי לטובה.
קודם כל למי זה לא מתאים : כל מי שדיסקרטיות חשובה לו לפחות במידה מינימלית - זה ממש לא המקום!!!
לפעמים החדרים תפוסים ואתה ממתין בחדר כניסה, ואנשים יוצאים מחדרים ורואים אותךל ואתה רואה אותם. אנשים שנכנסים להתעניין גם כן רואים אותך, בקיצור אין שום דיסקרטיות!

למי זה כן מתאים - מי שלא אובססי לגבי דיסקרטיות ורוצה זיון ולהמשיך הלאה.... הבחורות לא מסכימות לסיבוב נוסף - גמרת תתלב וסע.

לגבי המקום - יחסית לכמה מקומות של ביקרתי בדרום תל אביב, דווקא זה המקום הסביר יותר, ואם אני משווה אותו לשדרות הר ציון 38, אז זה בגלל בית מלון 4 כוכבים :)

לגבי הבנות - יש שם איזה 4-5 בנות. אני נכנסתי עם אינגה ואירנה.

אינגה - מאוד נחמדה, הפנים נחמדות - לא מעבר לכך, גוף שמור אך לא מוצק (השנים עושות את שלהן), חזה קטן (אבל לא שטוחה) קצת חיבוקים בהתחלה, מציצה מקונדמת די נחמדה, וזיון היה ממש אחלה, בשונה מרוב הבנות בתחום לא מרחה שום משחה לפני הסקס, כך שההרגשה הייתה הרבה יותר נעימה - ולא תחושה שאתה דוחף לתוך משהו ג'לי.

אירנה - בחורה שזופה, קצת עצבנית (או שתפסתי אותה ביום לא טוב), באזור גיל 26-28 לפי דעתי, גוף יפה, חזה בינוני עד כדי קטן, מוצצת טוב, לפני הסקס מרחה את המשחה שהן תמיד מורחות, לכן זה קצת הרס את ההנאה, אבל נותנת קונטרות נחמדות ומלטפת את הביצים תוך כדי האקט.

המחיר הוא 100 ש"ח - לפי דעתי , שווה את המחיר לגמרי.

78
[QUOTE=קישקשתא]אותו הדבר קומיקס...

[/QUOTE]

הרבה חמור מזה. סופרמן משך חבר פורום טוב לב ( זה ברור שלא אני) בעשרות ה"פ על אינגה. ביקש השוות עם לינה מלוינסקי כאילו החלטה ללכת לבחורה דורשת שיקול דעת כמו ברכישת דירה וחייבים החלטה חד משמעית. וזה אדם שכבר שנים מסתובב בין המכונים.

לפני כמה שבועות שעניתי למישהו בפוסט שפתח: איפה אינגה מהר ציון (חשבתי שהיא עדיין לא עובדת בזנות) סופרמן מייד שאל מי זאת אינגה.

ולא שאין לו זכרון, פשוט הצורך להטריד כמה שיותר לא עוזב אותו.

UMA2013-07-26 08:24:18

79
אני מבין,ספ"ל

אך זה כבר דייוח שני של דייג אשר,חוסך במילים גם במידה ולא רוצה להשקיע בדיווח לפחות לרשום מספר רחוב וטלפון או משהו אשר יכול לעזור במציאת נותנת השירות

ורושם משהו כמו נדגמה ברחוב..וזהו בלי שום פירוט לגבי השעון

ימין וטלכרד,תודה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”