ביקרתי בזמן אחרון מספק פעמים את הדירה ודווקא הופתעתי לטובה.
קודם כל למי זה לא מתאים : כל מי שדיסקרטיות חשובה לו לפחות במידה מינימלית - זה ממש לא המקום!!!
לפעמים החדרים תפוסים ואתה ממתין בחדר כניסה, ואנשים יוצאים מחדרים ורואים אותךל ואתה רואה אותם. אנשים שנכנסים להתעניין גם כן רואים אותך, בקיצור אין שום דיסקרטיות!
למי זה כן מתאים - מי שלא אובססי לגבי דיסקרטיות ורוצה זיון ולהמשיך הלאה.... הבחורות לא מסכימות לסיבוב נוסף - גמרת תתלב וסע.
לגבי המקום - יחסית לכמה מקומות של ביקרתי בדרום תל אביב, דווקא זה המקום הסביר יותר, ואם אני משווה אותו לשדרות הר ציון 38, אז זה בגלל בית מלון 4 כוכבים :)
לגבי הבנות - יש שם איזה 4-5 בנות. אני נכנסתי עם אינגה ואירנה.
אינגה - מאוד נחמדה, הפנים נחמדות - לא מעבר לכך, גוף שמור אך לא מוצק (השנים עושות את שלהן), חזה קטן (אבל לא שטוחה) קצת חיבוקים בהתחלה, מציצה מקונדמת די נחמדה, וזיון היה ממש אחלה, בשונה מרוב הבנות בתחום לא מרחה שום משחה לפני הסקס, כך שההרגשה הייתה הרבה יותר נעימה - ולא תחושה שאתה דוחף לתוך משהו ג'לי.
אירנה - בחורה שזופה, קצת עצבנית (או שתפסתי אותה ביום לא טוב), באזור גיל 26-28 לפי דעתי, גוף יפה, חזה בינוני עד כדי קטן, מוצצת טוב, לפני הסקס מרחה את המשחה שהן תמיד מורחות, לכן זה קצת הרס את ההנאה, אבל נותנת קונטרות נחמדות ומלטפת את הביצים תוך כדי האקט.
המחיר הוא 100 ש"ח - לפי דעתי , שווה את המחיר לגמרי.