ביום רביעי לשעבר קפצתי לדרום ת''א,הביקור הזה היה שונה מכל הביקורים,לא עשיתי אותו סיבוב על דירות שהייתי עושה,הייתה מטרה ברורה אצלי,היעד היה קטיה מראשית חוכמה 16 לשעבר.
הייתי איתה פעם לפני שבעה חודשים,את האמת נהניתי איתה,יש לה גוף יפה,חזה בינוני,תחת עסיסי,נקיה ומריחה טוב,ליבראלית,מוצצת בלי גומי,שירות טוב.
אחרי חיפושים ומאמצים גדולים מצאתי אותה,התקשרתי אליה בשעה 19:00,אמרה לי שהיא עסוקה תיתקשר אליי עוד רבע,אחרי 20 דקות התקשרתי שוב,ענתה והדריכה אותי לדירה שלה,רציתי לכתוב לכם הטלפון שלה,אבל הנהלת הפורום לא מסכימה לכך,לפרסם מספר טלפון ללא אסמכתא.
מדובר בדירת פרטית,בבניין מגורים ברחוב ליונסקי,קומה ראשונה,דלת עם קוד סודי,אי אפשר לעבור את הדלת החשמלית בלי להכניס את הקוד המבוקש,נתנה לי את הקוד והדלת ניפתחה,הדירה נמצאת בקומה ראשונה,פתחה את הדלת והכניסה אותי לדירה,ביקשה שאנמיך את הקול שלי במדרגות,מחשש שישמעו אותה האנשים שגרים בבניין,מדובר בבנייו 4 קומות שגרים בו משפחות וילדים,עדיף לכנס בשקט ולצאת גם בשקט,לא להשתולל או לעשות בלגאן בבניין,כי השכנים לא יודעים שהיא זונה פרטית,וגם בעל הבניין לא יודע שהיא זונה פרטית,קטיה אמרה לי את זה,שאף אחד לא יודע מה היא עובדת!.ואם היו יודעים מה היא עובדת,לא היו נותנים לה להשכיר את הדירה הזאת.
המחיר שלה גם הישתנה ממחיר ישן 120 ש''ח ל 150 ללקוחות וותיקים שהיא מכירה,ומבקשת 200 ש''ח לקלינטיים חדשים כך אמרה לי.
אבל השירות הניפלא שלה לא השתנה בכלל,ליבראלית,זורמת,חרמנית,מוצצת טוב בלי,אבל בעיה אחת אצלה שהיא לא מסכימה לשני אקטים!!,רק אקט אחד וזהו לא מסכימה 2!!,היצעתי לה כסף תוספת וגם לא הסכימה,לא יודע למה לא היסכימה?
אמרתי לה בסדר אקט אחד לא נורא מה שיש יש בסדר אין לי בעיה,התפשטנו,באה אליי מלמעלה,מיזמוזים לחזה,אחרי זה ירדה לזין מציצה בלי גומי,התחרמנתי מיד,הירמתי אותה וזיינתי אותה בדוגי עד שגמרתי,צעקה צעקות אמיתיות,אוהבת שמזיינים אותה בדוגי חזק,וגם אוהבת בלי גומי,לא שמה את הגומי עד שאני ביקשתי ממנה להלביש את הגומי.
חסרון יחיד בדירה הזאת שהטלפון שלה לעזאזאל לא מפסיק לצלצל,הרבה אנשים מתקשרים אליה ורוצים לקבוע איתה,אני ביקשתי ממנה בהתחלה שתשים אותו שקט בלי אף צלצול,אמרה לי בסדר,אין בעיה,בזמן המציצה שהייתה מעניקה לי,הטלפון מצלצל,וענתה לו מיד,אמרה לו שהיא עסוקה,את האמת זה הפריע לי מאוד,כי אני משלם לה שנהיה לבד,בלי טלפונים ושיחות בזמן הסקס,זה מפריע.