כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 9 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

81

עידכון דגימה קטיה

-----------------

שלום חברים...

ביום רביעי לשעבר קפצתי לדרום ת''א,הביקור הזה היה שונה מכל הביקורים,לא עשיתי אותו סיבוב על דירות שהייתי עושה,הייתה מטרה ברורה אצלי,היעד היה קטיה מראשית חוכמה 16 לשעבר.

הייתי איתה פעם לפני שבעה חודשים,את האמת נהניתי איתה,יש לה גוף יפה,חזה בינוני,תחת עסיסי,נקיה ומריחה טוב,ליבראלית,מוצצת בלי גומי,שירות טוב.

אחרי חיפושים ומאמצים גדולים מצאתי אותה,התקשרתי אליה בשעה 19:00,אמרה לי שהיא עסוקה תיתקשר אליי עוד רבע,אחרי 20 דקות התקשרתי שוב,ענתה והדריכה אותי לדירה שלה,רציתי לכתוב לכם הטלפון שלה,אבל הנהלת הפורום לא מסכימה לכך,לפרסם מספר טלפון ללא אסמכתא.

מדובר בדירת פרטית,בבניין מגורים ברחוב ליונסקי,קומה ראשונה,דלת עם קוד סודי,אי אפשר לעבור את הדלת החשמלית בלי להכניס את הקוד המבוקש,נתנה לי את הקוד והדלת ניפתחה,הדירה נמצאת בקומה ראשונה,פתחה את הדלת והכניסה אותי לדירה,ביקשה שאנמיך את הקול שלי במדרגות,מחשש שישמעו אותה האנשים שגרים בבניין,מדובר בבנייו 4 קומות שגרים בו משפחות וילדים,עדיף לכנס בשקט ולצאת גם בשקט,לא להשתולל או לעשות בלגאן בבניין,כי השכנים לא יודעים שהיא זונה פרטית,וגם בעל הבניין לא יודע שהיא זונה פרטית,קטיה אמרה לי את זה,שאף אחד לא יודע מה היא עובדת!.ואם היו יודעים מה היא עובדת,לא היו נותנים לה להשכיר את הדירה הזאת.

המחיר שלה גם הישתנה ממחיר ישן 120 ש''ח ל 150 ללקוחות וותיקים שהיא מכירה,ומבקשת 200 ש''ח לקלינטיים חדשים כך אמרה לי.

אבל השירות הניפלא שלה לא השתנה בכלל,ליבראלית,זורמת,חרמנית,מוצצת טוב בלי,אבל בעיה אחת אצלה שהיא לא מסכימה לשני אקטים!!,רק אקט אחד וזהו לא מסכימה 2!!,היצעתי לה כסף תוספת וגם לא הסכימה,לא יודע למה לא היסכימה?

אמרתי לה בסדר אקט אחד לא נורא מה שיש יש בסדר אין לי בעיה,התפשטנו,באה אליי מלמעלה,מיזמוזים לחזה,אחרי זה ירדה לזין מציצה בלי גומי,התחרמנתי מיד,הירמתי אותה וזיינתי אותה בדוגי עד שגמרתי,צעקה צעקות אמיתיות,אוהבת שמזיינים אותה בדוגי חזק,וגם אוהבת בלי גומי,לא שמה את הגומי עד שאני ביקשתי ממנה להלביש את הגומי.

חסרון יחיד בדירה הזאת שהטלפון שלה לעזאזאל לא מפסיק לצלצל,הרבה אנשים מתקשרים אליה ורוצים לקבוע איתה,אני ביקשתי ממנה בהתחלה שתשים אותו שקט בלי אף צלצול,אמרה לי בסדר,אין בעיה,בזמן המציצה שהייתה מעניקה לי,הטלפון מצלצל,וענתה לו מיד,אמרה לו שהיא עסוקה,את האמת זה הפריע לי מאוד,כי אני משלם לה שנהיה לבד,בלי טלפונים ושיחות בזמן הסקס,זה מפריע.

החתיך הרומנטי2010-10-29 18:34:35
תמיד בשטח למען כולם.

82

[QUOTE=החתיך הרומנטי]

עידכון על דירה חדשה שניפתחה ברחוב סלמה88.

הייתי מסתכל במגין ,עובר בין הדפים,פתאום אני רואה פירסום על דירה חדשה בדרום ת''א.

התקשרתי כמה פעמים עד שענו לי,מדובר בדירה חדשה בסלמה88.

הטלפונים: 054-6444424

לפעמים לא עונים לטלפונים,יש 3 בחורות שם עובדים עד שעה 23:00 רק. קומה 2.

זה העידכון בינתיים,אבקר שוב ואתן לכם דיווח מפורט יותר על הדירה הזו.

[/QUOTE]

לא דירה חדשה ולא נעליים !!!!!!!!!!!

הייתי שם הערב - מדובר בראשית חכמה 16 דירה 2 (כאמור כפל דיון , ויש לנעול את הפוסט) [תודה התגובות אוחדו לכאן]

אלינה הרוסיה האסיאתית המלוכסנת ניצפתה עובדת שם
ועוד רוסיה מבוגרת בעלת גוף מרובע בשם אנה .

19LOLx82010-10-29 23:45:54
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

83
[QUOTE=חולה כוס]

הייתי שם הערב - מדובר בראשית חכמה 16 דירה 2

[/QUOTE]
חיי ד"ר

האם הבנתי ממך שקטיה חזרה לראשית חוכמה?

אני יודע שהיא חפשה דירה אחרת והיה גם דיווח שהיא נמצאת בדירה פרטית.

תסביר בבקשה

84
[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=חולה כוס]

הייתי שם הערב - מדובר בראשית חכמה 16 דירה 2

[/QUOTE]
חיי ד"ר

האם הבנתי ממך שקטיה חזרה לראשית חוכמה?

אני יודע שהיא חפשה דירה אחרת והיה גם דיווח שהיא נמצאת בדירה פרטית.

תסביר בבקשה
[/QUOTE]

בשום אופן לא חזרה לראשית חכמה 16 !!

אך לפי דבריו של החתיך הרומנטי .. היא התחילה לקבל באופן פרטי בדירה דיסקרטית בבניין מגורים ברח' לוינסקי..

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

86
קטיה התחילה לקבל באופן פרטי בדירה דיסקרטית בבניין מגורים ברח' לוינסקי.. זה ברור,כי אני הייתי בדירה הפרטית החדשה שלה ביום רביעי לשעבר,זה בדוק!. {קטיה עזבה ראשית חוכמה16..זהו לא עובדת שם יותר}.

בקשר לדירה החדשה שמפרסמים במגזין סקסימו ובננה,ראיתי מודעה החדשה,התקשרתי ענו לי,הדריכו אותי לסלמה88מדובר בדירה פרטית ברחוב סלמה88,לא ידעתי שזה מדובר בראשית חוכמה16 דירה מספר 2 הידועה,אולי עשו את זה בכוונה,כי בזמן האחרון הרבה בלגאן בדרום ת''א והרבה דירות ניסגרות.

קרה לי קודם התרגיל הזה,שמדריכים אותך למקום ורחוב מסוים,אחרי זה אומרים לך שתגיע תתקשר אלינו,וברגע שאתה מגיע ומתקשר אליהם שוב,נותנים לך כתובות אחרת קרובה למקום שאתה נמצא בו כרגע,זה קרה לי אישית כמה פעמים,סוג של תרגיל ידוע.

תמיד בשטח למען כולם.

89
אני נעזר הרבה בחברי הפורום ורציתי גם לשתף אותכם,

הייתי השבוע בראשית חכמה 16 אחה"צ,

בהתחלה פתחה לי מישהי מבוגרת ~45 גבוהה עם חזה משופץ, אמרה שהמחיר 220 ש"ח,

שאלתי עם יש עוד מישהי, אמרה שכן וקראה ל"חן",

מגיעה בחורה בלונדינית יפהפיה בערך בת 25-30, חזה גדול, שיער ארוך חלק, עור לבן חלק וקעקוע מעל הישבן ובעורף.

בקיצור נראית סוף הדרך לטעמי....

אני לא טוב בתיאורים ארוכים, אז בקצרה המציצה היתה טובה וקצרה, אין נשיקות ולא הסכימה שארד לה (נראה שמנסה לשמור על עצמה),

אבל היה סקס במספר תנוחות ללא התנגדות עם קצת דיבור מלוכלך באמצע שהדליק אותי עוד יותר.

בקיצור לא GFE אבל כמו שאמרתי בחורה יפהפיה לטעמי, כזאת שאתה מעלה בדמיונך כמה פעמים ורוצה לראות שוב...

90

קטיה בחורה מדליקה, לפעמים היא קצת קריזיונרית כמו שאמרו פה אבל למרות זאת היא אחת מהבחורות הזורמות שיש

יש לה קטע כזה שבזמן שהיא מוצצת היא מוציאה אותו מהפה ומסתכלת על הזין במבט שובב כזה ואתה מרגיש כמו כוכב פורנו

מצאתי תמונות שלה ברשת... הייתי אצלה לפני שנה וזאת היא.

גוף יפה, ציצים בינוניים מוצקים, פיטמות זקורות וכרס קטנטנה סקסית.. דרך אגב זה סיליקון ?

19LOLx82010-12-23 20:04:56

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”