כ תקתוקיה חדשה-צלנוב 43 - סקס אדיר

תקתוקיה חדשה-צלנוב 43

1
חבר שהוא לא נימנה על הקוראים כאן ובטח לא על הכותבים מסר לי שנפתחה תקתוקיה חדשה בצ'לנוב 43

הנייד שלהם 054-2974918

התקשרתי לוודא ואכן כן הם פתוחים עד 03:00 כל יום ויש שם שתי בחורות בגילאים 27-26
אני גם לא נמשך למקומות כאלה וגם הם צעירות לטעמי-אני אוהב אותם 40+
מי שהמידע הזה מתאים לו סבבה...

שב"ש

ואם המקום הזה לא חדש והבחורות כבר מוכרות אל תכעסו ואל תתנו לי מכות צחוק תודה!
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

תקתוקיה חדשה-צלנוב 43

3
[QUOTE=קישקשתא]אותו חבר? קריצה[/QUOTE]

לא... חחחח... הבחור ההוא מה"שמאלה" כבר לא עובד יותר במרכז הוא עובד באיזור אלפי מנשה והקשר בינינו התנתק.

דווקא חבל לי עליו הוא חבר טוב לפני 14 שנה היה גם שותף שלי בדירה שזה היה גדול היינו עושים שלישיות מביאים זונות רחוב או סתם שרלילות בחינם.
הייתי מקשיב לסיפורים שלו בשקיקה הוא היה הרבה יותר מופרע ממני הוא אהב הכול זונות רחוב תקתוקיות מלכות סאדו קוקסינלים בגללו הלכתי פעם אחת לדומיניק קריצה
עכשיו אני מאמין שחצי פורום מרים גבה צחוק.
אותו בחור גר איתי לאחר גירושין מכוערים והכיר לי את העולם הזה שלא ידעתי אודותיו מכול הכיוונים,הוא היה המורה המדריך האח והחבר.
חברות שהלכה והתמוססה בעיקבות הנישואין שלי,ועכשיו התמוססה לגמרי כי הוא עבר לפיריפריה וזהו... כשעוד היינו עובדים יחד הייתה אינטרקציה המעבר שלו מגוש דן החוצה סתם את הגולל.

ועכשיו שיר אהבה לחברי הטוב ארז הגבר...

תקתוקיה חדשה-צלנוב 43

4
[QUOTE=הפרופסור]בגללו הלכתי פעם אחת לדומיניק קריצה
[/QUOTE]
תמיד הדיווחים שלך גדולים מהחיים, קורעים מצחוק - למה להתקמצן? קדימה אח - מחכים לדיווח! קריצה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

תקתוקיה חדשה-צלנוב 43

5
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=הפרופסור]בגללו הלכתי פעם אחת לדומיניק קריצה
[/QUOTE]
תמיד הדיווחים שלך גדולים מהחיים, קורעים מצחוק - למה להתקמצן? קדימה אח - מחכים לדיווח! קריצה

[/QUOTE]

פי.... לך תזכור מה עשינו ב 67....

כשאני הייתי אצל דומיניק שילמתי 150 שקל זה היה ברחוב העליה תל אביב במיספרים האי זוגיים קומה 2 אם אני לא טועה.
בזמנו לא היו לה חתולים היא הייתה רזה מקל והבהילה אותי עם המקל סנוקר שלה.
היא גם לא דיברה טוב עיברית היא אמרה לי שהיא בכלל תיירת והיא פה לתקופה קצרה.האנגלית שלה הייתה קלוקלת וגם שלי והיה קטע במיטה שאמרתי לה "I want an envelope" היא קמה והביא לי מעטפה אני התרגזתי וצעקתי לה "כרית,אני רוצה כרית" והצבעתי על אחת הכריות בחדר, היא חייכה ואמרה "You want a pillow" אמרתי לה פילו שמילו תביאי משהו לשים עליו את הראש.
הלכתי אליה מכמה סיבות.
1.לעשות "V" ברזומה
2.לעשות אנאלי (היא הייתה הראשונה שחדרתי אליה באנאלי).
3.לקבל מציצה.

לסיכומו של יום המציצה שלה הייתה פראית אני אוהב חלש עדין איטי ולאט לאט מתגבר עד הגמירה,דומיניק מוצצת בטירוף כמו השפן המתופף של דורסל כאילו היא התחילה עכשיו ריצת 100 מטר והיא חייבת להשיג מדליית זהב.
האנאלי איתה גם היה סתמי יש לה חור גדול והיא הביאה לי קונדום שחור עבה נראה לי שהיא סרגה אותו בעצמה כי לא הרגשתי כלום.
אחרי כמה שנים הלכתי לאילנה בקונגרס 2 בתקופה שהייתה שם מארחת גמדה-דומיניק נכנסה לקחת קפה וסוכר כניראה שהיא הייתה ביחסים טובים איתם והיא ישר זיהתה אותי ואמרה לי שלום.
התברר שהיא משכירה דירה קומה אחת מעל אילנה... לא הלכתי אליה למרות שעשתה לי עיניים.
זהו... זה מה שאני זוכר בכל זאת עברו איזה 12 שנה.

שב"ש

תקתוקיה חדשה-צלנוב 43

6
[QUOTE=הפרופסור]
היא גם לא דיברה טוב עיברית היא אמרה לי שהיא בכלל תיירת והיא פה לתקופה קצרה.האנגלית שלה הייתה קלוקלת וגם שלי והיה קטע במיטה שאמרתי לה "I want an envelope" היא קמה והביא לי מעטפה אני התרגזתי וצעקתי לה "כרית,אני רוצה כרית" והצבעתי על אחת הכריות בחדר, היא חייכה ואמרה "You want a pillow" אמרתי לה פילו שמילו תביאי משהו לשים עליו את הראש.
[/QUOTE]
היסטרי אחינו! צחוק
אני מדמיין לעצמי את הסיטואציה בראש ואת המבט שלך ברגע שהיא הביאה את המעטפה... צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

תקתוקיה חדשה-צלנוב 43

10
[QUOTE=ארנב לילה] פרופסור יקירי

״גבר שלא קיבל בתחת הוא לא גבר אמיתי״

מדונה(אסתר)[/QUOTE]

אני בחור מאוד ליברלי ואין לי בעיה שיהיה לי חבר הומו... אבל אני אישית לא פתוח לנושא החדירה.

גם רימיניג קשה לי לקבל לפי מה שזכור לי היחידה שעשתה לי רימינג עד היום זו מריה מפובלו אספניול.
וגם מין אוראלי לא הכי מלהיב אותי ומעטות הבחורות שפרקתי להן מטען לפה וזה לא בגלל שלא נהנתי פשוט לא השתחררתי מספיק.

הפטיש שלי זה מסאג' עם בודי גמירה בין הרגלים או כוס צר ואנאלי מידי פעם.

ובקשר למדונה לא צריך להתייחס ברצינות לכל משפט שהיא אומרת...
גם משה דין זה שנראה כמו גוני' דפ מהאיים הקרביים אמר "חייל שלא ישב בכלא הוא לא חייל".

אז אמר אז מה???

ובגלל שדיברנו על האיים הקרבים ובגלל שאני מת על היצירות של HANZ ZIMMER אז קצת מוסיקה בבקשה...

הפרופסור2013-08-04 20:01:44

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”