[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=הפרופסור]
בגללו הלכתי פעם אחת לדומיניק 
עכשיו אני מאמין שחצי פורום מרים גבה

.
[/QUOTE]
תמיד הדיווחים שלך גדולים מהחיים, קורעים מצחוק - למה להתקמצן? קדימה אח - מחכים לדיווח!

[/QUOTE]
פי.... לך תזכור מה עשינו ב 67....
כשאני הייתי אצל דומיניק שילמתי 150 שקל זה היה ברחוב העליה תל אביב במיספרים האי זוגיים קומה 2 אם אני לא טועה.
בזמנו לא היו לה חתולים היא הייתה רזה מקל והבהילה אותי עם המקל סנוקר שלה.
היא גם לא דיברה טוב עיברית היא אמרה לי שהיא בכלל תיירת והיא פה לתקופה קצרה.האנגלית שלה הייתה קלוקלת וגם שלי והיה קטע במיטה שאמרתי לה "I want an envelope" היא קמה והביא לי מעטפה אני התרגזתי וצעקתי לה "כרית,אני רוצה כרית" והצבעתי על אחת הכריות בחדר, היא חייכה ואמרה "You want a pillow" אמרתי לה פילו שמילו תביאי משהו לשים עליו את הראש.
הלכתי אליה מכמה סיבות.
1.לעשות "V" ברזומה
2.לעשות אנאלי (היא הייתה הראשונה שחדרתי אליה באנאלי).
3.לקבל מציצה.
לסיכומו של יום המציצה שלה הייתה פראית אני אוהב חלש עדין איטי ולאט לאט מתגבר עד הגמירה,דומיניק מוצצת בטירוף כמו השפן המתופף של דורסל כאילו היא התחילה עכשיו ריצת 100 מטר והיא חייבת להשיג מדליית זהב.
האנאלי איתה גם היה סתמי יש לה חור גדול והיא הביאה לי קונדום שחור עבה נראה לי שהיא סרגה אותו בעצמה כי לא הרגשתי כלום.
אחרי כמה שנים הלכתי לאילנה בקונגרס 2 בתקופה שהייתה שם מארחת גמדה-דומיניק נכנסה לקחת קפה וסוכר כניראה שהיא הייתה ביחסים טובים איתם והיא ישר זיהתה אותי ואמרה לי שלום.
התברר שהיא משכירה דירה קומה אחת מעל אילנה... לא הלכתי אליה למרות שעשתה לי עיניים.
זהו... זה מה שאני זוכר בכל זאת עברו איזה 12 שנה.
שב"ש