לפני מספר ימים כשהחרמנות תקפה וטרזן החל לאותת שהוא רוצה תשומת לב, נכנסתי כהרגלי לפורום וחיפשתי המלצות על דירות מומלצות.
את עיני צדו מספר דיווחים על דירה ברחוב העליה 47 והחלטתי לשים פעמיי לכיוון.
חניה אין ממש בנמצא, ניתן לחנות ב-25 ש"ח בחניון שנמצא בפינת הרחוב מעל רחוב העלייה, או לחכות שאראלה מעיריית תל אביב תתקשר ותבשר שנמצא מקום פנוי לחנות
.

התברברויות קלות בהגעה (יש לשים לב שנמצא בצד של האי-זוגיים קצת יותר דרומה), הכוונות לא מועילות מפקידה/עובדת לא נחמדה במיוחד ולבסוף הגענו ליעד.
ניצב בסמוך לבניין כאשר שער הכניסה בצבע אפור ורשום עליו בגדול "47".
החזית נראית מלוכלכת ומבחילה באופן כללי.
טלפון חוזר לפקידה והיא מגיעה לדלת לקבל את פניי, מדובר בבחורה מלאונת עם שיער לא ארוך במיוחד, חזה בינוני ופנים לא משהו.
לשאלתי, השיבה שיש עוד 2 בנות שכרגע עובדות ואם אני רוצה עלי להמתין בחדר מיוחד שהוקצה לי (נקודה חיובית לדיסקרטיות
)

כעבור כ-10 דק' עלו הבנות לחלות את פניי (ממש סיפור מלוכה), כאשר הראשונה, בחורה בגיל 45+ לערך, בלונדינית עם מעט נמשים וחזה די גדול העונה לשם נטאשה ולאחריה בחורה "חמודה" הדומה למיס פיגי עם חזה ענק וגוף עוד יותר ענק, העדפתי לוותר וקראתי לנטאשה (ההיא הבלונדינית המבוגרת)...
אקט:
נטאשה לא יודעת ממש טוב עברית, אולם נראית ילדה טובה (אם נכון בגילה לקרוא לה ילדה), הפנתה אותי לחדרה שהיה מסודר ונקי, שלחה אותי להתקלח תוך שאומרת שאחר כך תעניק לי מציצה חשופה.
הביאה מגבות נקיות, פרסה סביב המקלחת מגבות (שלא יירטב) ואפילו למרגלות המיטה פרסה מגבת נקייה שיהיה לה נקי כשהיא על הברכיים
.

למרות שהתקלחתי טרם צאתי, החלטתי להקריב את גופי למען הפורום
ונכנסתי למקלחת, בתחילה המים היו חמים אולם לאחר מספר שניות הפכו לקרים (לא כזה נורא בחום הזה של תל אביב).

כשסיימתי להתקלח נטאשה חזרה לחדר, סמול טוק קצר והיא כבר על הברכיים מוצצת לי את טרזן המאושר 
, מציצה נעימה עם סיבובי לשון סביב הזין והביצים תוך מעברים לרקטום שגם הוא מצידו קיבל ליקוקים יסודיים.

לאחר כ-7 דקות של מציצה יסודית, החלה לדחוף לי אצבע לתחת (כאשר על האצבע יש מעט נוזל מבקבוקון סמוך) תוך שהיא מלקקת את הזין והביצים.
אני שציפיתי בכלל לתקתוק מאיזה פרח'ולה, הייתי באותם רגעים בעננים, אמרתי לה לרדת לי למספר רגעים מהזין, הלכתי לארנק והבאתי לה עוד 70 ש"ח. היא קצת בתדהמה שאלה אם אני רוצה בתחת עניתי שלא וזה רק על כך שהסבה לי עונג.
הפכתי אותה על גבה בתנוחת 69 (למעט זה שאני לא יורד לה, מעיקרון:) והתחלתי לזיין אותה בפה תוך שאני חורג ממנהגי ומחדיר לה אצבעות לכוס (שהיה נקי ונעים באופן יוצא דופן)
מהון להון באותו און, עברנו כמה וריאציות שונות שהמשותף לכולם שהזין שלי בפה שלה ואני ממשיך לשחק לה בכוס (תוך שהיא מאוננת לעצמה במקביל!!!) והיא עוד אומרת לי - "לאט לאט בלי לחץ"...
ירדתי ממנה מעט על מנת להירגע ולא לגמור מהר והיא ממשיכה לשחק לעצמה בכוס (יש לי ניסיון רב עם נערות עובדות אבל זה בהחלט היה נראה כאילו היא רוצה לגמור)
לאחר מנוחה קצרה היא נשכבה על גבה, פמפום קצר בשעה שהיא ממשיכה לאונן לעצמה והשפרצה אדירה כשהיא מכווצת את שרירי הכוס להגברת ההנאה.
לאחר האקט:
ניקתה אותי, החלנו לשוחח מעט, לא ממש יודעת טוב עברית והרגשה של ממש אחת שנדלקה עליך (ברור לי שזה משחק, אבל זה כל המשחק:) נתנה חיבוק חזק ונשיקה ונפרדנו לשלום.
כשיצאתי ליוותה אותי לדלת שוב חיבקה אותי, מחמאה קטנה מצידה, נשיקה אחרונה והלכתי.
לסיכום:
יכול להיות שהיה בנינו כימיה ולכן התנהל כך (לא קשור לכסף, כי לפני מתן הטיפ פינקה מאד), יכול להיות שעדיין חדשה ולא שחוקה וכן יכול להיות שגם בתיקתוקיות יש לפעמים מציאות.
נראית מצויין (לאוהבי מבוגרות), שירות מדהים ללא לחץ, בוודאי שאחזור.
מקווה שעזרתי.
נ.ב
שתלתי רמז כל שהוא בטקסט, מעניין מי יגלה (סיכויים קלושים ביותר...)