כ מציאה לא רעה בעלייה 47 - נטאשה - סקס אדיר

מציאה לא רעה בעלייה 47 - נטאשה

1
סיפור כללי:
לפני מספר ימים כשהחרמנות תקפה וטרזן החל לאותת שהוא רוצה תשומת לב, נכנסתי כהרגלי לפורום וחיפשתי המלצות על דירות מומלצות.
את עיני צדו מספר דיווחים על דירה ברחוב העליה 47 והחלטתי לשים פעמיי לכיוון.

חניה אין ממש בנמצא, ניתן לחנות ב-25 ש"ח בחניון שנמצא בפינת הרחוב מעל רחוב העלייה, או לחכות שאראלה מעיריית תל אביב תתקשר ותבשר שנמצא מקום פנוי לחנות קריצה.
התברברויות קלות בהגעה (יש לשים לב שנמצא בצד של האי-זוגיים קצת יותר דרומה), הכוונות לא מועילות מפקידה/עובדת לא נחמדה במיוחד ולבסוף הגענו ליעד.
ניצב בסמוך לבניין כאשר שער הכניסה בצבע אפור ורשום עליו בגדול "47".
החזית נראית מלוכלכת ומבחילה באופן כללי.
טלפון חוזר לפקידה והיא מגיעה לדלת לקבל את פניי, מדובר בבחורה מלאונת עם שיער לא ארוך במיוחד, חזה בינוני ופנים לא משהו.
לשאלתי, השיבה שיש עוד 2 בנות שכרגע עובדות ואם אני רוצה עלי להמתין בחדר מיוחד שהוקצה לי (נקודה חיובית לדיסקרטיות מוחא כפייה)
כעבור כ-10 דק' עלו הבנות לחלות את פניי (ממש סיפור מלוכה), כאשר הראשונה, בחורה בגיל 45+ לערך, בלונדינית עם מעט נמשים וחזה די גדול העונה לשם נטאשה ולאחריה בחורה "חמודה" הדומה למיס פיגי עם חזה ענק וגוף עוד יותר ענק, העדפתי לוותר וקראתי לנטאשה (ההיא הבלונדינית המבוגרת)...

אקט:
נטאשה לא יודעת ממש טוב עברית, אולם נראית ילדה טובה (אם נכון בגילה לקרוא לה ילדה), הפנתה אותי לחדרה שהיה מסודר ונקי, שלחה אותי להתקלח תוך שאומרת שאחר כך תעניק לי מציצה חשופה.
הביאה מגבות נקיות, פרסה סביב המקלחת מגבות (שלא יירטב) ואפילו למרגלות המיטה פרסה מגבת נקייה שיהיה לה נקי כשהיא על הברכיים Embarrassed.
למרות שהתקלחתי טרם צאתי, החלטתי להקריב את גופי למען הפורום מוחא כפייה ונכנסתי למקלחת, בתחילה המים היו חמים אולם לאחר מספר שניות הפכו לקרים (לא כזה נורא בחום הזה של תל אביב).
כשסיימתי להתקלח נטאשה חזרה לחדר, סמול טוק קצר והיא כבר על הברכיים מוצצת לי את טרזן המאושר חיוך גדולחיוך גדול, מציצה נעימה עם סיבובי לשון סביב הזין והביצים תוך מעברים לרקטום שגם הוא מצידו קיבל ליקוקים יסודיים.
לאחר כ-7 דקות של מציצה יסודית, החלה לדחוף לי אצבע לתחת (כאשר על האצבע יש מעט נוזל מבקבוקון סמוך) תוך שהיא מלקקת את הזין והביצים.
אני שציפיתי בכלל לתקתוק מאיזה פרח'ולה, הייתי באותם רגעים בעננים, אמרתי לה לרדת לי למספר רגעים מהזין, הלכתי לארנק והבאתי לה עוד 70 ש"ח. היא קצת בתדהמה שאלה אם אני רוצה בתחת עניתי שלא וזה רק על כך שהסבה לי עונג.
הפכתי אותה על גבה בתנוחת 69 (למעט זה שאני לא יורד לה, מעיקרון:) והתחלתי לזיין אותה בפה תוך שאני חורג ממנהגי ומחדיר לה אצבעות לכוס (שהיה נקי ונעים באופן יוצא דופן)
מהון להון באותו און, עברנו כמה וריאציות שונות שהמשותף לכולם שהזין שלי בפה שלה ואני ממשיך לשחק לה בכוס (תוך שהיא מאוננת לעצמה במקביל!!!) והיא עוד אומרת לי - "לאט לאט בלי לחץ"...
ירדתי ממנה מעט על מנת להירגע ולא לגמור מהר והיא ממשיכה לשחק לעצמה בכוס (יש לי ניסיון רב עם נערות עובדות אבל זה בהחלט היה נראה כאילו היא רוצה לגמור)
לאחר מנוחה קצרה היא נשכבה על גבה, פמפום קצר בשעה שהיא ממשיכה לאונן לעצמה והשפרצה אדירה כשהיא מכווצת את שרירי הכוס להגברת ההנאה.

לאחר האקט:
ניקתה אותי, החלנו לשוחח מעט, לא ממש יודעת טוב עברית והרגשה של ממש אחת שנדלקה עליך (ברור לי שזה משחק, אבל זה כל המשחק:) נתנה חיבוק חזק ונשיקה ונפרדנו לשלום.
כשיצאתי ליוותה אותי לדלת שוב חיבקה אותי, מחמאה קטנה מצידה, נשיקה אחרונה והלכתי.

לסיכום:
יכול להיות שהיה בנינו כימיה ולכן התנהל כך (לא קשור לכסף, כי לפני מתן הטיפ פינקה מאד), יכול להיות שעדיין חדשה ולא שחוקה וכן יכול להיות שגם בתיקתוקיות יש לפעמים מציאות.
נראית מצויין (לאוהבי מבוגרות), שירות מדהים ללא לחץ, בוודאי שאחזור.
מקווה שעזרתי.
נ.ב
שתלתי רמז כל שהוא בטקסט, מעניין מי יגלה (סיכויים קלושים ביותר...)

administrator2013-10-28 13:21:26

3
אני לא מצליח למצוא שום רמז. בכי

אגב - הבנתי שהבנות של עליה 47 הן למעשה הבנות שהיו בוולפסון 40.
[QUOTE=רנטון המקורי]אז כמו שנאמר כאן קודם, לי פשוט נודע רק השבוע שהצוות של עליה 47 זה הצוות של וולפסון 40..אירה עם ציצים הגדולים, טלי, נטאשה וכמובן ויטה -מין. אני אוהב להיות עם ויטה, היא ממש משתוללת בזיונים, נשיקות מטורפות, יש לה חזה גדול. נותנת תמורה מלאה לאגרה. [/QUOTE]
אז האם מדובר בנטאשה מהדיווח הזה: שאלה

קישקשתא2013-10-22 17:12:07
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

5
נראה לי שאני מכיר אותה אבל לא נכנסתי איתה אף פעם ...
מהסיבה שאולי שהייתי היא הייתה קרירה
ונתנה את הפרטים בפשטות...
בקיצור לכל מי ששואל בעלייה 47 זה עולה 150 ש״ח קבוע לא משנה מי תהיה שם
הזמן המוקצב הוא חצי שעה, לא גמרת בעיה שלך... (זו הבעיה בתיקתוקיות האלה)
אבל כדי לדעת מתי לעבור לעבודת יד...
גמירה מהירה מידי במהלך החצי שעה והלקוח רוצה גמירה נוספת היא תעלה עוד 50 ש״ח
אין מה להתלהב מהעלייה 47 רוב הזמן רק הדודות נמצאות שם
מידי פעם יש שם מציאה כמו לנה (שכרגע פרטית)
זהו .
מה שחברינו פירסם כאן זו אחת שלדעתי עובדת שם בקביעות
אני לא זוכר שהיא מציאה מי יודע מה
המשך ערב נעים .

נ.ב : משהו יכול להזכיר לי איך ויטה נראית
ובאיזה שעות היא עובדת ?
אני יודע שהעלייה 47 פעילה מ 10:00-24:00 שמישהו יתקן אותי אם אני טועה ... RC2013-10-22 18:12:08
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

6
[QUOTE=קישקשתא] אני לא מצליח למצוא שום רמז. בכי
[/QUOTE]
קישקשתא, אתה היית התקווה היחידה שלי להוצאתי מהארון ולחבר אותי למשתמש האמיתי שאני. אבל לא נורא גם בארון נחמד Ouch

[QUOTE=קישקשתא]
למרבה האירוניה מסתבר שזאת אותה נטאשה.
המראה, העברית, סגנון השאלות, התקשורת מצביעה שזאת נטאשה.
לעניות דעתי היא בחורה נורא פדנטית ומסודרת - ראה בציטוט שלי על הסדר, המגבות מסביב למקלחת, המגבת הנקייה על הרצפה, הכל מתוקתק וברגע שמישהו לא מסודר בטירוף זה מפריע לה. אני נורא פדנט כך שיכול להיות שהשילוב עבד, אבל בכל מקרה זה סובייקטיבי כך ש...

[QUOTE=oreniko]איך היא נראית ? רזה מלאה חטובה שמנה .האם היא חדשה ,או שעבדה כבר במקום אחר.[/QUOTE]
גוף סביר עם כרסונת קטנטנה, חזה גדול.
אין לי מושג אם ישנה או חדשה.

המחיר הוא 150
מקווה שהועלתי

8
[QUOTE=קישקשתא]

אורח ותיק ?

[/QUOTE]

אצבע למעלה

[QUOTE=אורח ותיק]
לפני כשבוע טרזן התחיל לאותת שגם לו יש צרכים ובכלל שאני מזניח אותו לאחרונה,
[/QUOTE]

[QUOTE=בימבה]סיפור כללי:
לפני מספר ימים כשהחרמנות תקפה וטרזן החל לאותת שהוא רוצה תשומת לב,

[/QUOTE]

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

9
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נתפסת חם חבר יקר ...

לעיניינו: דרך אגב הייתי היום באזור ת״א והתעסקתי בענייני.
עניין אותי להגיע לעלייה 47 ולשאול אם ויטה ונטשה עובדות
זאת שפתחה את הדלת אמרה שלא ...
הייתי היום בשעות הערב , כניראה שהן עובדות רק בבקרים .
להתייחסותכם ...
ערב טוב .

נ.ב : אל תגיעו לתיקתוקיות האלו בשעות 18:00 פשוט המקום מפוצץ ויש אנשים שעוד ממתינים בחוץ .
מצחיק זה היה !
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”