כ דגימה - סופי מעפולה - דף 3 - סקס אדיר

דגימה - סופי מעפולה

21
אתמול הייתי אצלה, מקבלת ב...
[כתובת מדוייקת צונזרה ע"י ההנהלה !! - אין לפרסם כתובות של פרטיות ובטח ובטח שלא ברמת הקומה ומספר הדירה ]

התקשרתי אליה אמרה עוד חצי שעה היא תהיה פנויה, התקשרתי אחרי חצי שעה אמרה שהיא תחזור אליי,

חזרה אליי רק אחרי חצי שעה סה"כ ייבשה אותי איזה שעה,קיצר כיוונה אותי איך להגיע,פותחת לי את הדלת אישה כבת ארבעים

שואלת אותי מאיפה אני,אמרה שהיא מעדיפה לא לקבל אנשים מעפולה כי זורקים לה הערות ברחוב..

ניראת מלאה, קווקזית.(אני מזהה תאמינו לי..) שאלתי אותה כמה זה בודי+חדירה אמרה שזה עולה שלוש מאות,

קיצר היא הציעה שניכנס למקלחת ונתחרמן לפני הזיון,נכנסתי ואחרי זמן קצר היא הגיעה עירומה ועד עכשיו אני בטראומה..

שדיים ענקיים אבל נפולים מגיעים לה כמעט עד הפופיק ,וגם המנוש שלה לא ניראה מושך במיוחד בלשון המעטה..

ניצמדה אליי נישקה אותי צרפתית,הרגשתי שזה יותר מדיי בשבילי.יצאתי התנגבתי והתחלתי להתלבש,היא שאלה אותי מה אני עושה,

אמרתי לה שאני לא מעוניין להמשיך ואני רוצה ללכת,אמרתי לה שתחזיר לי לפחות חלק מהכסף.החזירה לי 150 מתוך ה 300 שקיבלה,

לא התווכחתי איתה יותר מדיי וברחתי כל עוד נפשי בי..

סיכום:שירות: 4 (חכיתי שעה) מראה:2 ממש גוף של זקנה.לגביי הביצועים לא בדקתי כאמור אבל בהחלט מוותר על התענוג.
19LOLx82010-07-07 16:43:32
ישראל הכט

דגימה - סופי מעפולה

24
עקב קשיי הקריאה גיליתי שאפשר לכתוב בכתב יותר גדול. ממליץ לכולם עד שהפורום יחזור להיות קריא..

הייתי אצל סופי והשורה התחתונה - אני נהניתי.
אמנם המראה כפי שכמה ציינו אינו של עולת ימים, אבל לא צריך להגזים גם לכוון השני. היא די גבוהה ומבנה הגוף בפרופורציות בהתאם. יש יתרון ב"שדיים הנפולות" כפי שכמה הגדירו - אפשר להרים את הפיטמה לליקוק עצמי שלה (כשאני שותף כמובן) וזה מדליק.

הקטע של המקלחת הוא בשבילי מאד חזק. היא מוחצת אותך לקיר, תוך כדי נשיקות וסיבונים ודחיפת אצבעות (הדדית). אם הזרימה (הרוחנית) מספיק טובה, אפשר גם לגמור תחת זרם המים על כל חלק מגופה שאתה רוצה.

יש לה ציפור קטנה שכנראה מאד שמחה שבאים "אורחים" ולא מפסיקה לשיר כל זמן הביקור. המנגינה הזו עריבה בהרבה מצילצולים טורדניים שיש אצל כל מיני בחורות.

אני מניח שלסופי אני אחזור.

דגימה - סופי מעפולה

25
ביקרתי את סופי לפני שבוע.
לא אכביר במילים - יצאתי בתחושה מעורבת.

מצד אחד - הבחורה באמת פתוחה, נעימה, ידידותית ונחמדה, שירותית ומשתפת פעולה.

יזמה נשיקות וחרמונים, אח"כ מקלחת משותפת, בהמשך מסאז' מקצועי, חזק וטוב, עברה לליקוק השושנה וקינחה במציצה ללא כולל גמירה בפה.

הדירה נקיה, מחליפה מצעים ומגבות.

עד כאן הכל באמת טוב.

הבעיה במראה שלה - היא בת למעלה מ- 40, גבוהה ושמנה, בעלת גוף לא פרופורציוני - ישבן קטן וחזה גדול ונפול, חגורת משמנים במרכז.

עד כדי כך שהיה לי קשה להתרכז במה שהייתי צריך להתרכז בו...

250 ש"ח.

כנראה שלא אחזור.
Have fun - as long as you can....

דגימה - סופי מעפולה

27
אוקי חברים יקרים בעקבות מה שקראתי אז דגמתי בהחלט היא משהו מיוחד

היא נותנת הרגשה שאתה הראשון שלה היא אדיבה סובלנית ברמה כזאת שאם נחבר את כל הבנות בסקס אדיר לא נגיע אליה

לפי דעתי היא עושה הכול מכל בודי מציצות בלי קונדום אנאלי ומה שבה לכם בקיצור אתה יוצא עם חיוך ואומר לעצמך לה לא כולם כמוה

אבל מצד שני היא די מלאה וציצם גדולים ונפולים אני מעריך שהיא מעל 40 אפילו 45 הפנים שלה לא משהו היא מזכירה דודות

אבל בשורה התחתונה אני ממליץ אחר ישתבקרו אצלה אולי תבינו כשאתם משלמים על סק אתם רוצים לקבל סקס!!!!

אני אישית ממליץ לשלוח את כל נערות הליוי והוסקות בתחום להשתלמות אצלה ...........

דגימה - סופי מעפולה

28
אחים שלי זיינתי לה את הצורה אולי היא לא ניראת משהו אבל היחס מפצה כמו שכבר אמרו ועוד דבר היא זורמת אם הכול אבל הכול רק 20 דקות בלי קשר למקלחת של 15 דקות של חירמונים וליקוק אנאלי שהיא עשתה לי אני מלביש אותה בחוטיני ומיני ונעלי עקב זיינתי אותה גמרתי לה בפה ניקתה לי את הזין ואחרי זה עשתה לי ביד ומצצה לי עד שגמרתי לה על הפנים מי תיזרום ככה בחייאת דינקום
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”