[כתובת מדוייקת צונזרה ע"י ההנהלה !! - אין לפרסם כתובות של פרטיות ובטח ובטח שלא ברמת הקומה ומספר הדירה ]
התקשרתי אליה אמרה עוד חצי שעה היא תהיה פנויה, התקשרתי אחרי חצי שעה אמרה שהיא תחזור אליי,
חזרה אליי רק אחרי חצי שעה סה"כ ייבשה אותי איזה שעה,קיצר כיוונה אותי איך להגיע,פותחת לי את הדלת אישה כבת ארבעים
שואלת אותי מאיפה אני,אמרה שהיא מעדיפה לא לקבל אנשים מעפולה כי זורקים לה הערות ברחוב..
ניראת מלאה, קווקזית.(אני מזהה תאמינו לי..) שאלתי אותה כמה זה בודי+חדירה אמרה שזה עולה שלוש מאות,
קיצר היא הציעה שניכנס למקלחת ונתחרמן לפני הזיון,נכנסתי ואחרי זמן קצר היא הגיעה עירומה ועד עכשיו אני בטראומה..
שדיים ענקיים אבל נפולים מגיעים לה כמעט עד הפופיק ,וגם המנוש שלה לא ניראה מושך במיוחד בלשון המעטה..
ניצמדה אליי נישקה אותי צרפתית,הרגשתי שזה יותר מדיי בשבילי.יצאתי התנגבתי והתחלתי להתלבש,היא שאלה אותי מה אני עושה,
אמרתי לה שאני לא מעוניין להמשיך ואני רוצה ללכת,אמרתי לה שתחזיר לי לפחות חלק מהכסף.החזירה לי 150 מתוך ה 300 שקיבלה,
לא התווכחתי איתה יותר מדיי וברחתי כל עוד נפשי בי..
סיכום:שירות: 4 (חכיתי שעה) מראה:2 ממש גוף של זקנה.לגביי הביצועים לא בדקתי כאמור אבל בהחלט מוותר על התענוג.