סיכוי 100% שציון ביטון יקבל מחלת HIV או עגבת או שניהם תוך כחמש שנים. [אתה השתגעת ציון? אתה מחפש עוד זונות שעושות בלי קונדום?]
רבותי, הסטטיסטיקה של 1:300 פירושה פשוט מאד: זונה שעושב ללא קונדום רק עם לקוח או שניים שחביבים עליה, ושני הלקוחות הללו עושים ללא קונדום רק איתה (ועם הנשים שלהם) - לא בסכנה גדולה בכלל. אבל עם היא חולה - תוך הרבה זמן מה הם כן יידבקו.
אבל לפי מה שנאמר כאן, לקוחות כאלו וזונות כאלו הם כנראה לא כל כך סלקטיביים.
כלומר: אם יש חמישים לקוחות כמו ציון שמעדיפים זונות שעושות זאת ללא קונדום, ויש חמישים זונות שעושות את זה עם כל לקוח שמבקש יפה ושהן כבר מכירות פעמיים-שלש, אז מספיק שאחד או אחת מכל אלו חולים בHIV כדי שתוך זמן לא ארוך כולם חולים. למה?
נניח שיש זונה אחת חולה. יש לה עשר לקוחות ביום, 300 בחודש. 3600 בשנה. הלקוחות שאוהבים לעשות ללא קונדום יגיעו אליה בסיכוי גבוה, אז חמישית בערך מהסקס שלה הוא כזה, ללא קונדום (נניח), בעיקר עם ציון ושאר "הקבועים" שחובבי ללא-קונדום. אז בחצי שנה נניח היא מדביקה שניים-שלשה לקוחות. הם הולכים לזונות אחרות שעושות ללא קונדום, חלקן גם בתחת ללא קונדום? מדביקים 4-6 זונות תוך כשנה. והן מדביקות 8-10 לקוחות, ותוך 4-5 שנים כל הקבוצה הזו חולה בHIV!! וגם בעגבת!! מזל טוב.
אני כנראה לקטי לא אחזור. ממש חבל, כי אין כמוה, אבל היא מפחידה אותי מאד. אפילו אם רק תיגע עם אצבע בקצה הפין שלי, אני אמות מפחד, אחרי התיאורים שלך, ציון.