כ מזיינים זונות ללא קונדום? - דף 5 - סקס אדיר

מזיינים זונות ללא קונדום?

41
[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=הפרופסור]

אני כבר שנים מזיין זונה בלי קונדום והיא אפילו נכנסה להריון מיזה אני לא אפרסם את שמה אבל בבית אחרי כל משפט שלה אני אומר "כן אישתי היקרה".[/QUOTE]

לא מצחיק![/QUOTE]
לא ניסיתי להצחיק כל אחד עם הטרגדיה שלו...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

42
ועכשיו ברצינות...
כל זונה בגדול מזדיינת בלי גומי,זה רק שאלה של זמן כמה פעמים אתה הולך אליה מה הכימיה וכמה אתה משלם.
כמובן שאני נגד זה בעיקר בגלל שאני נשוי וגם אם הייתי רווק מה אני צריך את המחלות האלה שהיא אפשר להיפטר מהם.
מי שבאמת רוצה להימנע מיזה עדיף שיעשה כמוני,להוריד את המינון בשימוש בזונות לאפס וללכת לעיסוי עם הרפיה.
גם אם באופן חריג המעסה עוברת את הגבול של העיסוי הסיכוי לקבל שם משהו הוא נמוך יותר.
להביא תמיד קונדום מהבית ליתר ביטחון ועוד משהו שאני עושה ובלי ליצחוק עלי אחרי ביקור שכזה בבית אני משפשף את כל הגוף בתמיסת פולידין אני יודע שזה מנקה והורג הכול.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

44
אז ככה. רוב הזונות בדרך עכו 17 19 27 מזדיינות בלי קונדום. סופי. לובה. פמלה. ויש עוד. היחידה שבוודאות מזדיינת רק עם קונדום היא מריים. הן בטעות מחליקות אותו פנימה ואם אתה לא מוציא ומבקש קונדום הם ימשיכו כד שתגמור. בצעירותי הימרתי על חיי כך. עכשיו אני בכלל מנסה להיגמל לחלוטין. (מנסה, לא מצליח) 😢

45
אתם פשוט נפלתם על הראש !!!!!
מה כל החישובים הסטטיסטיים המטופשים האלו???? 1:300 , 1:3000 אתם רציניים???? ואם זה שהיה אמור להיות הלקוח ה-300 החליט להיות לקוח מס' 38 ואתה החלטת ליות לקוח מס' 43???
אם הסטטיסטיקה נכונה אז כנראה שכשאראלה ממפעל הפיס צלצלה אליי פעמיים אבל בדיוק נגמרה לי הסוללה!!!!
בבקשה תשאירו את הסטטיסטיקה לטפשים ואל תהמרו על החיים...מנסיוני ראיתי אנשים שמהמרים "וסטטיסטית" הם בטוח היצחו אבל הם רק הפסידו!!
כמו כן מזל שציון לא פלסטינאי כי אז מזמן הטיפש הזה היה הופך להיות מחבל מתאבד וסטטיסטית היה מקבל 72 בתולות!!!!
ציון אם זו הייתה בדיחה אז היא לא מצחיקה ואם הצלחת לגרום לאדם אחד לפחות לעשות את זה בלי קונדום "ולזכות במחלה" אני מקווה שהוא יעדכן אותך כדי שאולי המצפון יפריע לך...
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

49
סיכוי 100% שציון ביטון יקבל מחלת HIV או עגבת או שניהם תוך כחמש שנים. [אתה השתגעת ציון? אתה מחפש עוד זונות שעושות בלי קונדום?]

רבותי, הסטטיסטיקה של 1:300 פירושה פשוט מאד: זונה שעושב ללא קונדום רק עם לקוח או שניים שחביבים עליה, ושני הלקוחות הללו עושים ללא קונדום רק איתה (ועם הנשים שלהם) - לא בסכנה גדולה בכלל. אבל עם היא חולה - תוך הרבה זמן מה הם כן יידבקו.

אבל לפי מה שנאמר כאן, לקוחות כאלו וזונות כאלו הם כנראה לא כל כך סלקטיביים.

כלומר: אם יש חמישים לקוחות כמו ציון שמעדיפים זונות שעושות זאת ללא קונדום, ויש חמישים זונות שעושות את זה עם כל לקוח שמבקש יפה ושהן כבר מכירות פעמיים-שלש, אז מספיק שאחד או אחת מכל אלו חולים בHIV כדי שתוך זמן לא ארוך כולם חולים. למה?

נניח שיש זונה אחת חולה. יש לה עשר לקוחות ביום, 300 בחודש. 3600 בשנה. הלקוחות שאוהבים לעשות ללא קונדום יגיעו אליה בסיכוי גבוה, אז חמישית בערך מהסקס שלה הוא כזה, ללא קונדום (נניח), בעיקר עם ציון ושאר "הקבועים" שחובבי ללא-קונדום. אז בחצי שנה נניח היא מדביקה שניים-שלשה לקוחות. הם הולכים לזונות אחרות שעושות ללא קונדום, חלקן גם בתחת ללא קונדום? מדביקים 4-6 זונות תוך כשנה. והן מדביקות 8-10 לקוחות, ותוך 4-5 שנים כל הקבוצה הזו חולה בHIV!! וגם בעגבת!! מזל טוב.

אני כנראה לקטי לא אחזור. ממש חבל, כי אין כמוה, אבל היא מפחידה אותי מאד. אפילו אם רק תיגע עם אצבע בקצה הפין שלי, אני אמות מפחד, אחרי התיאורים שלך, ציון.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”