כ מכון באיזור חוצות - סקס אדיר

מכון באיזור חוצות

1
מפרסמים כאן http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6974
מדובר בתיקתוקיה בכביש שרות מול חוצות לכיוון קריות (איפה שאלבר... שזר...) לא דסקרטי (לפחות בצהריים) ומדובר במפעל שעשה הסבה וכל מי שפוגש אותך בסימטה נותן לך מבט של "הולך להתפרק אה..."
היו שם שתי בנות בנות 45+- גוף שווה ושמור אבל הפרצוף ננטש .... מדובר בתקתוקיה שלא נופלת מדרך עכו ( כאלו שאפילו את הנעליים לא מורידות כדי לחסוך זמן) הציעה בלי גומי וסרבתי 200 שקלים חלפו ביעף.... במילה אחת
ת-ק-ת-ו-ק-י-ה !!!!!

052-4170736

UMA2013-07-18 06:48:26
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

מכון באיזור חוצות

2
אז קודם כל לזה שמעלי ... זאת כן תקתוקיית דרך עכו אשר עברה מ-41 לחוצות המפרץ.
ועכשיו לעניין ...
התקשרתי.. ענתה לי רוסיה ואמרה שיש 2 בנות אחת קטנה וקומפקטית והשניה גבוהה בלונדינית רזה עם חזה גדול ועיניים כחולות
שתיהן נמצאות עד 6 ולאחר מכן מחליפות אותן בנות אחרות.

עד כאן הכל סבבה ,אני יודע שזאת תקתוקיה אבל לפעמים יש מציאות אז אני נוהג לבקר לראות איך הבנות ואם יש חדשות ולגשש.
הגעתי ומסתבר שהדלת סגורה (פעם היא הייתה פתוחה לכל העובר ושד) התקשרתי שוב ורק אז פתחה לי את הדלת.
המקום ענקקקק בגודל של מועדון חשפנות.
פתחה לי הבלונדינית עם החזה הגדול ונכנסתי איתה (לא ראיתי את הקומפקטית)

ולפרטים ..
ביקשה 200 סקס רגיל ומציצה שאלתי אם אפשר בלי אז היא אמרה כן, בתוספת תשלום ורק אם חבריקו שלנו נראה נקי.. אמרתי אין לי בעיה להתקלח.. אמרה לא כזה נקי אתה מבין למה אני מתכוונת ... אמרתי אהה סבבה אבל עדיין אני אלך להתקלח (חזרתי מהעבודה).
התחלתי להתפשט ושאלתי אז על כמה סגרנו? אמרה 300! מההה 300?!? תוספת של 100 שקל על מציצה בלי? זה מוגזם אמרתי לה והראתי סימנים של מתכוון ללכת ... חשבה קצת ואמרה בסדר 250.
לאחר המקלחת נשכבתי על המיטה כאשר היא ממשיכה לכוון לקוחות ומייבשת אותי קצת.. כשבאה סגרה האור והדליקה נורה אדומה בשביל האוירה ומוסיקת רקע של להקת toto .. כמו שאמרתי המקום ענקק וככה גם החדרים , משופצים חדשים עם מזגן ורמקולים לכל חדר כאשר הבנות משחקות גם את תפקיד ה-DJ .

ולעניין...עונה לשם קטי ויש לה פנים יפות , רוסיה בלונדינית עם עיניים כחולות התפשטה ונגלה מולי גוף די חטוב ויפה וציצים גדולים לפחות D ומעלה למביני עניין וטבעיים לחלוטין.
ניגשה אלי תוך כדי שהיא שמה קונדום על האצבע.. אמרתי למה קונדום הרי הסכמנו על מציצה בלי... אמרה (בקול מתנשא) מה אתה ישר קופץ עוד לא עשיתי כלום... וכאן כבר קיבלתי את הוואי התקתוקיה הידועה לשמצה ... מצצה בקושי דקה וגם זה לא היה וואו וישר עלתה עלי , לזכותה יאמר שהיא בהחלט יודעת לזוז אבל אפילו לא מתאמצת להראות קמט של חיוך .. ואז תוך 2 דקות אמרה אולי תהיה עלי? אמרתי לה שתסתובב עם התחת לכיוון שלי (סגרתי איתה את זה בהתחלה כי הרבה בנות לא מסכימות לקפוץ כי אין להם כוח) ואז היא אמרה אהה נכון אתה גומר ככה , מה שאומר שוב שאם לא הייתי סוגר איתה את התנוחה שאני רוצה מהתחלה היא עוד הייתה עושה לי פוזות.
הסתובבה והתחילה לקפוץ ויש לה תחת קטלני באמת שווה וגם יודעת לתת קונטרות בקפיצות וככה עד לגמירה המיוחלת...

ולסיום..
דיסקרטיות: יש רק בלילה או בשישי שבת כי יש שם מוסכים וכאלה, קרוב לכביש ההסתדרות הראשי.
ניקיון: לקחו את המיטות של דרך עכו עם הקפיצים החורקים אבל הכל משופץ ויש מזגן עם מקלחת בחדר נפרד ומוסיקה ברקע לכל החדרים.
שירות: על הפנים יש לה את כל הנתונים בשביל לעשות גבר מאושר, הבחורה ניראת מאוד טוב ויודעת להזדיין אבל רק אם היא באמת רוצה (מה שהיא כמובן לא) ובנוסף גם יפה אבל לצערי החליטה להתמזג בתוך התיקתוקיה של השעונים שוויצרים האלה ומשם בטח גם שאבה את כל הקטע של היחס החרא, קיבלתי חיוך רק כשיצאתי ואמרה לי תחזור שוב .. אז זהו שלא חח :)

מכון באיזור חוצות

3
יש דגימה שהעלתי אני מקווה שההנהלה תאשר אותה אבל בכל אופן הנה עוד דגימה.
הייתי היום בחוצות המפרץ היו 3 בנות .. אחת מהדיווח הקודם ועוד 2
נכנסתי עם מישהי רזה מאוד עם ציצי גדול יחסית לגוף שלה (סגירה מלאה למביני עניין) אבל פרצוף מכוער (לי זה פחות משנה)
אמרה פינוק 40 דקות זיון + מציצה בלי וגמירה בפה , עד כאן הכל טוב ונשמע גן עדן.
מציצה הכי גרועה שהייתה לי (כולל אלה שהן לא עובדות בתחום) סוגרת את הפה רק על הכיפה ולא מזיזה את הראש... פשוט קפואה אמרתי תיכנסי קצת יותר עמוק.. נכנסה עוד מילימטר וחצי ועושה עבודת יד תוך כדי הכי גרועה שיש ועוד עם ציפורניים.
ביקשתי 69 כי אולי בתנוחה הזאת היא תצליח להכניס אותו יותר עמוק והסכימה , מסריח בטירוף עד עכשיו לא יצא לי הריח והיא עדיין לא מזיזה את הראש... באמת גרועה ועם כל ההכוונות לא עזר.. אומרת לי ״אני יודעת את העבודה שלי״ פשוט לא להאמין איזה גרועה היא.
אמרתי טוב בואי תעלי עלי... אמרה אני לא עושה כאלה דברים , אמרתי טוב נעשה לה טיטפאק אבל אין לה קרם/שמן כלום וניסיתי בלי ולא היה חיכוך טוב בכלל בלי הקרם, ניסתה למצוץ עוד קצת בעמידה ושוב מציצה כואבת וגרועה.. וכאן כבר ויתרתי כי כאב לי מידי בכיפה ולא רציתי לפצוע את עצמי.
וכאן הקש ששבר את גב הזין ... היא טענה שאני גמרתי !! כי המיטה רטובה אז אמרתי לה כן??? אז באיזה שלב גמרתי ? אמרה לי במציצה, אז אמרתי לה נו אז הייתי צריך לגמור לך בפה בטוח היית שמה לב לזה אבל אמרת שהמיטה רטובה אז זה לא מסתדר.
אמרה לי שוב ״אני יודעת את העבודה שלי״ ולמרות שהתאפקתי לא להגיד לה שתחפש עבודה בתחום אחר העדפתי פשוט ללכת וזהו.
עונה לשם חלי או רחלי .. תיזהרו חברים היא ממש ממש גרועה.. לפעמים יש שם מציאות אבל בהרבה יותר נפילות.

מכון באיזור חוצות

5
מדובר על רחוב שנקר 7 אזהרה חמורה ואור אדום לכל המעוניינים מדובר על התקתוקיה של דרך עכו 41 אלה שכעשיו הם עברו לשנקר 7 אזהרה חמורה !!
התקשרתי בשביל לקבל פרטים ענתה לי בחורה ישראלית נתנה פרטים על חצי שעה ב 200 שח שכוללים משחקי לשון ליקוקים מציצות סקס בפוזות שלא חלמתי עליהם !!! סבבה החלטתי לבוא - באתי נכנסתי עם בחורה ישראלית כוסית תחת מדהים בטן שטוחה שיער שחור החלפנו פרטים נתתי כססף יצאה וחזרה התחילה במציצה טובה עטופה בגומי כבר ציינתי לא ליברלית בכלל זיון היה 8 מ 10 הכל היה סבבה משםם הכל המשיך כרגיל היא עליי אני עליה דוגי סטייל ואז אני שם לב שדופקים לנו על הדלת זמן !!!!!! ועוד לא עבר 10 דקות רבע שעה !!!!! אני אומר לה איך יכול להיות אמרו לי בטלפון שזה חצי שעה הבחורה עונה מה אני יכולה לעשות ממי מה שהם נותנים לך פרטים זה לא באמת מה שקורה בשעת לחץ ועומס אמרתי לה שזה לא בסדר היא ענתה לי בזה שתשדל לגמור לפני שידפקו שוב בדלת עוד פעם עליתי עליה ותוך כדי שאניי מזיין וכמעט גומר שוב דפקה בדלת בחורה וצועקת זמןןןןןןןןןןן !! ועוד פעם ככה והתחילה לצעוק על הבחורה שההיתה איתי בחדר ואז הבחורה נלחצה ואמרה שהיא מצטערת ושהיא לא יכולה להישאר למרות שעוד לא גמרתי- התבעסתי הורדתי את הגומי התלבשתי ויצאתי
סיכום חוויה :
הבנתי שיושבת שם סרסורית בשם גלית בחורה נאה גבוהה אם אפשר לציין שמנהלת את העניינים ועובדת על אנשים בעיניים בטלפון אחת שמבטיחה גבעות והרים ובעצם אתה לא מקבל שום דבר בתמורה תודות להנהלה של המקום !!!
מיקום - לא ממש דיסקרטי ומלא בבני דודנו שנועצים בך עיניים !!
הבחורה - נתנה שירות דיי בסדר למרות שאני חושב אם לא היה מלחיצים אותה כל כך אז היא לא הייתה עם פנים חמוצות- גוף מדהים
בוודאות לא אחזור לשם
חוויה לא נעימה בכלל מרחם על הבנות שנמצאות שם במצב כזה של הרגשה של בית חרושת !!!!!!
הדבר האמיתי

מכון באיזור חוצות

7
[QUOTE=Shaguar]

''אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה''

[/QUOTE]

אם התכוונתה אלי אז זה המשפט הזה ממש ממש לא מתלבש עלי, ''החבר'' הזה הוא לא באמת חבר, הוא נמצא לא אמין בהמון פעמים, ואני לא מבין למה אני ממשיך להיות חבר שלו, אולי כי אין לי מספיק חברים כן זה עצוב אבל כניראה שזאת הסיבה.

מכון באיזור חוצות

9
אביב אחי שנקר 7 זה התקתוקיה של דרך עכו 41 ישנם אותן בנות של התקתוקיה של דרך עכו 41 וזה בחוצות המפרץ - הבחורה שעונה לטלפון מכוונת ל הסתדרות 223 ומשם עוד פעם הכוונה טלפונית לשנקר 7 !!!! מקום מסריח ומזעזע !!! חוויה נוראית
הדבר האמיתי

מכון באיזור חוצות

10
הייתי אתמול בשנקר 7, זאת אכן התקתוקיה של דרך עכו 41 עם אותה המאדאם הידועה.
מכיוון שכבר נכנסתי ראיתי את הבנות, היו 2 בנות מאי ואחת שמנה שהייתי איתה בעבר , תקתקנית ולא יודעת למצוץ נדמה שקוראים לה עדן.
הלכתי עם מאי, זכרתי שהיה עליה הרבה פרסום ולא זכרתי מה.. כנראה בגלל זה פרסום שלילי גם עובד חח.
מאי נראת די טוב , חזה בינוני+ מסולקן וגוף חטוב ושחומה עם שיער שחור חלק.
מציצה רק עם לא מוכנה בלי גם עם תוספת תשלום, ״ככה אני עובדת״ אמרה.
כשבחורה עובדת אומרת לי את המשפט הזה אני יודע שזה בדרך כלל מוביל לתיקתוק.
אמרתי טוב היא נראת סבבה ואני מוכן לתקתוק רק בגלל הגוף שלה ואם היא תהיה מוכנה להיות מעלי כי ככה אני גומר, אמרה אין בעיה את זה אני עושה.
שם 200 מטבעות זהב ויוצאים לדרך.
מציצה לא משהו בכלל, כנראה שגם בלי הקונדום היא לא תהיה משהו. לא מוצצת עמוק ומאוד מכאנית.
ואז אמרתי לה שתעבור לתנוחה שרציתי , שהיא מעלי אבל עם התחת לכיוון שלי.
עכשיו.. זאת הסיבה מדוע לקחתי אותה מהתחלה כי יש לה ישבן טוב.
אמרה שהיא לא יכולה לעשות את זה הרבה זמן , אמרתי אם תיהי טובה בזה אני אגמור מהר.
קפצה חלש ועזרתי לה עד הגמירה המיוחלת.

דיסקרטיות: 3 כרגע לפחות כי משפצים שם בכבישים ויש מלא פועלים ממש מול המקום ככה שלא הכי נעים.
שירות: 4 אם לא היה לה גוף משגע לא הייתי נכנס בכלל, מאוד מכאנית ולא ממש זורמת.
לסיכום: רק רציתי לראות מי זאת מאי ששחק לה המזל עם הפרסום... בקיצור אם אחזור זה לא יהיה בשבילה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”