מדובר על רחוב שנקר 7 אזהרה חמורה ואור אדום לכל המעוניינים מדובר על התקתוקיה של דרך עכו 41 אלה שכעשיו הם עברו לשנקר 7 אזהרה חמורה !!
התקשרתי בשביל לקבל פרטים ענתה לי בחורה ישראלית נתנה פרטים על חצי שעה ב 200 שח שכוללים משחקי לשון ליקוקים מציצות סקס בפוזות שלא חלמתי עליהם !!! סבבה החלטתי לבוא - באתי נכנסתי עם בחורה ישראלית כוסית תחת מדהים בטן שטוחה שיער שחור החלפנו פרטים נתתי כססף יצאה וחזרה התחילה במציצה טובה עטופה בגומי כבר ציינתי לא ליברלית בכלל זיון היה 8 מ 10 הכל היה סבבה משםם הכל המשיך כרגיל היא עליי אני עליה דוגי סטייל ואז אני שם לב שדופקים לנו על הדלת זמן !!!!!! ועוד לא עבר 10 דקות רבע שעה !!!!! אני אומר לה איך יכול להיות אמרו לי בטלפון שזה חצי שעה הבחורה עונה מה אני יכולה לעשות ממי מה שהם נותנים לך פרטים זה לא באמת מה שקורה בשעת לחץ ועומס אמרתי לה שזה לא בסדר היא ענתה לי בזה שתשדל לגמור לפני שידפקו שוב בדלת עוד פעם עליתי עליה ותוך כדי שאניי מזיין וכמעט גומר שוב דפקה בדלת בחורה וצועקת זמןןןןןןןןןןן !! ועוד פעם ככה והתחילה לצעוק על הבחורה שההיתה איתי בחדר ואז הבחורה נלחצה ואמרה שהיא מצטערת ושהיא לא יכולה להישאר למרות שעוד לא גמרתי- התבעסתי הורדתי את הגומי התלבשתי ויצאתי
סיכום חוויה :
הבנתי שיושבת שם סרסורית בשם גלית בחורה נאה גבוהה אם אפשר לציין שמנהלת את העניינים ועובדת על אנשים בעיניים בטלפון אחת שמבטיחה גבעות והרים ובעצם אתה לא מקבל שום דבר בתמורה תודות להנהלה של המקום !!!
מיקום - לא ממש דיסקרטי ומלא בבני דודנו שנועצים בך עיניים !!
הבחורה - נתנה שירות דיי בסדר למרות שאני חושב אם לא היה מלחיצים אותה כל כך אז היא לא הייתה עם פנים חמוצות- גוף מדהים
בוודאות לא אחזור לשם
חוויה לא נעימה בכלל מרחם על הבנות שנמצאות שם במצב כזה של הרגשה של בית חרושת !!!!!!