הפעם עם הטלפונים, אבל זה לא עוזר- כי לא עונים.
טוב, נלך להיפרסקס. תמיד זמין. ובתור אחד שמשתדל לטעום מהכל,
טוב, נלך להיפרסקס. תמיד זמין. ובתור אחד שמשתדל לטעום מהכל,
אמרתי שאבחר הפעם מישהי אחרת.
הבחור הציג 2 תמונות- של "שני" הבלונדה שכבר הייתי אצלה ואת התמונה השנייה ללא פנים.
על התמונה רשום "אנג'ל". בחרתי בה.
נכנסתי לחדר הקטן שם, התחלתי להתפשט. נכנסה הבחורה.
נדהמתי האמת
. אתיופית עם גוף פיצוץ. בתמונה שהבחור הראה, לא ראיתי שהצבע עור כהה. בכל אופן, גוף של דוגמנית. גבוהה, בערך 1.75, חזה טבעי ,עומד יפה ,בגודל בינוני-מושלם לדעתי, ותחת מהמם. מודה שלא התעמקתי בפנים שלה (אם גוף כזה אפשר להבין אותי...) אבל הייתי אומר שבפנים היא סבבה לגמרי,לא טהוניה אבל בהחלט נחמדה. פעם ראשונה שלי עם אתיופית בכלל.
התפשטה. אבל בניגוד לשני, לא הורידה תחתונים. מתחילים על הבטן. שאלה "עם קצת שמן או לא?". אמרתי שיהיה קצת,סבבה.
המסז' סתמי, אפילו כוח בידיים לא הרגשתי. הסתובבתי על הגב. נותנת יותר תשומת לב לחבריקו. אני מתחיל להתגרות,
הבחור הציג 2 תמונות- של "שני" הבלונדה שכבר הייתי אצלה ואת התמונה השנייה ללא פנים.
על התמונה רשום "אנג'ל". בחרתי בה.
נכנסתי לחדר הקטן שם, התחלתי להתפשט. נכנסה הבחורה.
נדהמתי האמת

התפשטה. אבל בניגוד לשני, לא הורידה תחתונים. מתחילים על הבטן. שאלה "עם קצת שמן או לא?". אמרתי שיהיה קצת,סבבה.
המסז' סתמי, אפילו כוח בידיים לא הרגשתי. הסתובבתי על הגב. נותנת יותר תשומת לב לחבריקו. אני מתחיל להתגרות,
אבל אז...שמה עוד שמן...ואחר כך עוד טיפה שמן. וחבריקו טובע בשמן ומאבד עניין. ופה זו הטעות שלי. הייתי צריך לומר
או בלי שמן בכלל או שרק קצת ולא להגזים. והיא גם ישבה עלי במרחק כזה שלא עזר הרבה.
ביקשתי ממנה שתקרב את החזה לפה שלי, אמרה "רק נשיקות, בלי להכאיב". התחלתי לנשק ולנסות למצוץ בעדינות את הפטמות,
אבל חבריקו כבר ישן בתוך כל השמן הזה.
ואז, כאילו שאנג'ל הזו קראה את השרשור הזה, היא מציעה לי להזמין עוד בחורה בחצי מחיר- 75 ש"ח. משהו בי הרגיש
שאנג'ל הזו לא ממש בקיאה בעניין, אולי לא מנוסה, אולי הייתה ביום לא טוב, אולי חששה, בצדק, שההרפייה הזו הולכת לאיבוד.
אמרתי למה לא,נבדוק. שילמתי, היא קראה ל"שני" להצטרף. שני נכנסה, התפשטה, שמה את החזה העצום שלה על הפנים שלי,
התחילה לדבר מלוכלך, ואנג'ל בינתיים מנסה לעורר לחיים את חבריקו השמנוני מאוד. ואז אנג'ל באה לשים עוד!! שמן עליו.
פה כבר נשברתי ואמרתי "דיי עם השמן-זה הורס". עברו עוד כמה רגעים ושני גם הבינה שאם היא לא תזיז עניינים, יצא משם
לקוח לא מרוצה. אז היא עצרה לרגע, ניגבה את השמן מחבריקו, החזירה את החזה על הראש שלי ולקחה את העניינים בידיים,
תרתי משמע.
אין מה לדבר, שני יודעת את העבודה, הייתה התעוררות מחודשת עד לגמירה. אל תשאלו אותי מה בדיוק עשתה אנג'ל בזמן
הזה, אולי שיחקה לי קצת בביצים.
בסוף שני אמרה לי:" פעם הבאה תבקש בכלל בלי שמן". צודקת. יש לי עוד עבודה על לדרוש ולבקש את מה שמתאים לי.
אולי חבר פורום שהוא קצת יותר אסרטיבי ובטוח בעצמו היה יכול להוציא יותר הנאה מעיסוי אירוטי מבחורה עם גוף מגרה
כזה. למרות הספק שלי ביכולות העיסוי שלה- אולי עיסוי בודי איתה יהיה שווה משהו.
לא תכננתי הודעה כזו ארוכה, אבל מקווה שמידע קיבלתם.
אשמח לשמוע על עוד דיווחים מאנשים שהיו שם.
ביקשתי ממנה שתקרב את החזה לפה שלי, אמרה "רק נשיקות, בלי להכאיב". התחלתי לנשק ולנסות למצוץ בעדינות את הפטמות,
אבל חבריקו כבר ישן בתוך כל השמן הזה.
ואז, כאילו שאנג'ל הזו קראה את השרשור הזה, היא מציעה לי להזמין עוד בחורה בחצי מחיר- 75 ש"ח. משהו בי הרגיש
שאנג'ל הזו לא ממש בקיאה בעניין, אולי לא מנוסה, אולי הייתה ביום לא טוב, אולי חששה, בצדק, שההרפייה הזו הולכת לאיבוד.
אמרתי למה לא,נבדוק. שילמתי, היא קראה ל"שני" להצטרף. שני נכנסה, התפשטה, שמה את החזה העצום שלה על הפנים שלי,
התחילה לדבר מלוכלך, ואנג'ל בינתיים מנסה לעורר לחיים את חבריקו השמנוני מאוד. ואז אנג'ל באה לשים עוד!! שמן עליו.
פה כבר נשברתי ואמרתי "דיי עם השמן-זה הורס". עברו עוד כמה רגעים ושני גם הבינה שאם היא לא תזיז עניינים, יצא משם
לקוח לא מרוצה. אז היא עצרה לרגע, ניגבה את השמן מחבריקו, החזירה את החזה על הראש שלי ולקחה את העניינים בידיים,
תרתי משמע.

אין מה לדבר, שני יודעת את העבודה, הייתה התעוררות מחודשת עד לגמירה. אל תשאלו אותי מה בדיוק עשתה אנג'ל בזמן
הזה, אולי שיחקה לי קצת בביצים.
בסוף שני אמרה לי:" פעם הבאה תבקש בכלל בלי שמן". צודקת. יש לי עוד עבודה על לדרוש ולבקש את מה שמתאים לי.
אולי חבר פורום שהוא קצת יותר אסרטיבי ובטוח בעצמו היה יכול להוציא יותר הנאה מעיסוי אירוטי מבחורה עם גוף מגרה
כזה. למרות הספק שלי ביכולות העיסוי שלה- אולי עיסוי בודי איתה יהיה שווה משהו.
לא תכננתי הודעה כזו ארוכה, אבל מקווה שמידע קיבלתם.
אשמח לשמוע על עוד דיווחים מאנשים שהיו שם.