כ עיסוי אירוטי עכו-נעמן - דף 3 - סקס אדיר

עיסוי אירוטי עכו-נעמן

21
שוב אני בדרך לקריות, הזמן לפגישה קצר ומחפש פורקן.
הפעם עם הטלפונים, אבל זה לא עוזר- כי לא עונים.
טוב, נלך להיפרסקס. תמיד זמין. ובתור אחד שמשתדל לטעום מהכל,
אמרתי שאבחר הפעם מישהי אחרת.
הבחור הציג 2 תמונות- של "שני" הבלונדה שכבר הייתי אצלה ואת התמונה השנייה ללא פנים.
על התמונה רשום "אנג'ל". בחרתי בה.
נכנסתי לחדר הקטן שם, התחלתי להתפשט. נכנסה הבחורה.
נדהמתי האמתTongue. אתיופית עם גוף פיצוץ. בתמונה שהבחור הראה, לא ראיתי שהצבע עור כהה. בכל אופן, גוף של דוגמנית. גבוהה, בערך 1.75, חזה טבעי ,עומד יפה ,בגודל בינוני-מושלם לדעתי, ותחת מהמם. מודה שלא התעמקתי בפנים שלה (אם גוף כזה אפשר להבין אותי...) אבל הייתי אומר שבפנים היא סבבה לגמרי,לא טהוניה אבל בהחלט נחמדה. פעם ראשונה שלי עם אתיופית בכלל.

התפשטה. אבל בניגוד לשני, לא הורידה תחתונים. מתחילים על הבטן. שאלה "עם קצת שמן או לא?". אמרתי שיהיה קצת,סבבה.
המסז' סתמי, אפילו כוח בידיים לא הרגשתי. הסתובבתי על הגב. נותנת יותר תשומת לב לחבריקו. אני מתחיל להתגרות,
אבל אז...שמה עוד שמן...ואחר כך עוד טיפה שמן. וחבריקו טובע בשמן ומאבד עניין. ופה זו הטעות שלי. הייתי צריך לומר
או בלי שמן בכלל או שרק קצת ולא להגזים. והיא גם ישבה עלי במרחק כזה שלא עזר הרבה.
ביקשתי ממנה שתקרב את החזה לפה שלי, אמרה "רק נשיקות, בלי להכאיב". התחלתי לנשק ולנסות למצוץ בעדינות את הפטמות,
אבל חבריקו כבר ישן בתוך כל השמן הזה.
ואז, כאילו שאנג'ל הזו קראה את השרשור הזה, היא מציעה לי להזמין עוד בחורה בחצי מחיר- 75 ש"ח. משהו בי הרגיש
שאנג'ל הזו לא ממש בקיאה בעניין, אולי לא מנוסה, אולי הייתה ביום לא טוב, אולי חששה, בצדק, שההרפייה הזו הולכת לאיבוד.
אמרתי למה לא,נבדוק. שילמתי, היא קראה ל"שני" להצטרף. שני נכנסה, התפשטה, שמה את החזה העצום שלה על הפנים שלי,
התחילה לדבר מלוכלך, ואנג'ל בינתיים מנסה לעורר לחיים את חבריקו השמנוני מאוד. ואז אנג'ל באה לשים עוד!! שמן עליו.
פה כבר נשברתי ואמרתי "דיי עם השמן-זה הורס". עברו עוד כמה רגעים ושני גם הבינה שאם היא לא תזיז עניינים, יצא משם
לקוח לא מרוצה. אז היא עצרה לרגע, ניגבה את השמן מחבריקו, החזירה את החזה על הראש שלי ולקחה את העניינים בידיים,
תרתי משמע.קריצה
אין מה לדבר, שני יודעת את העבודה, הייתה התעוררות מחודשת עד לגמירה. אל תשאלו אותי מה בדיוק עשתה אנג'ל בזמן
הזה, אולי שיחקה לי קצת בביצים.
בסוף שני אמרה לי:" פעם הבאה תבקש בכלל בלי שמן". צודקת. יש לי עוד עבודה על לדרוש ולבקש את מה שמתאים לי.
אולי חבר פורום שהוא קצת יותר אסרטיבי ובטוח בעצמו היה יכול להוציא יותר הנאה מעיסוי אירוטי מבחורה עם גוף מגרה
כזה. למרות הספק שלי ביכולות העיסוי שלה- אולי עיסוי בודי איתה יהיה שווה משהו.

לא תכננתי הודעה כזו ארוכה, אבל מקווה שמידע קיבלתם.
אשמח לשמוע על עוד דיווחים מאנשים שהיו שם.

עיסוי אירוטי עכו-נעמן

22
היום אחרי סרט טוב בקולנוע היה בא לי פורקן מהיר נסעתי להיפר סקס בנעמן. נכנסתי הבחור הראה לי תמונות בחרתי בג'ניפר רוסיה קטנה עם חזה בינוני כי היא הייתה נראת לי הכי כוסית . נכנסתי לחדר המתנתי 5 דקות. שאנג'ל נכנסה לחדר הציעה ישר להזמין את החברה שלה בתוספת 75 ש"ח אומרת "פינוק" אמרתי יאלה אני כבר כאן החברה שלה הייתה האתיופית אנג'ל כמו שטום כתב באמת גוף יפה חזה עומד ובינוני גוף חלק . תחת מזמין.

התחילו במסז סתמי עם שמן לגמרי 10 דקות אחר כך התהפכתי על הגב ואנג'ל התחילה בהרפיה הייתה קצת מרוחקת כאילו לא יודעת מה היא עושה, היא לא במקצוע הנכון . אבל גוף אצבע למעלהאמרתי חבל לא לקחתי אותה לבד מהתחלה . היה נחמד לא יותר .
אם אחזור אולי בגלל האתיופית . אתיופיות עושות לי את זה קריצה
150 ש"ח עד חצי שעה.

עיסוי אירוטי עכו-נעמן

24
הייתי פעם אחת בנעמן הדיסקרטיות לא משהו - למרות שרק מי ששם יודע לאן אתה בא - לא מקום עמוס מבקרים או משהו, על פניו יש גם חדרים דיסקרטיים באותו מתחם. בערב יש שם בעיקר את השומר של המכוניות לליסינג חוץ מזה אף אחד.

נכנסתי בחרתי את שני ולקחתי אותו מסג' חפוז ומהיר - מעריך בשבע דקות היפוך עם הגבהת הראש השדיים באיזור הפנים , ולשני יש חזה מכובד מאד ( מן הסתם מסולקן) ומשם לגמירה - אין מקלחות , ואפילו ננזפתי על זה שהרטבתי את הרצפה כשרחצתי ידיים.

150 ש"ח לעד חצי שעה - תקתקוקיה אבל פתוחה עד אחת בלילה.

עיסוי אירוטי עכו-נעמן

25
אוקיי קודם כל הודעה ראשונה שלי באתר, אז מזל טוב!
אתמול הייתי בהיפר סקס בנעמן, האומנם מקום לא דיסקרטי במיוחד, אבל הבחורה בשם ג'ניפר (רוסייה) פינקה אותי בבודי מסאז (תמורת 50 שקלים טיפ) מעולה ואפילו לאחר האקט התחילה לנגד אותי מכל השמן.
דרך אגב הבחורה נראתה כמו בתמונות שבכניסה.
חיסרון אין מקלחת.
:)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”