שבטי ישראל\דגניה
11בוקר אור לכולם!עכשיו יצאתי מביקור בדגניה ומה אני יספר לכם wow היתקשרתי לפקידה החנודה אמרה שיש בחורה חדשה היו9 הראשון שלה בעבודה אמרתי שאני חייב לדגום אותה!נכנס לדירה ומולי עומדת בחורה רוסיה יפיפיה אני דוגם הרבה אבל דבר כזה לא נתקלתי בחיי עונה לשם נטלי מגיעה אלינו ממוסקבה ותהיה פה שלושה חודשים. דוברת רוסית ומעט מילים באנגלית.תיאור הבחורה גבוהה לדעתי 1.75 רזה בטן שטוחה קימורים מושלמים באגן תחת אלוהי שבלול נקי ומגולך שיער שחור חלק כמשי פנים מדהימות שפתיים יפות ומלאות אף נוצרי עומד עניים שחורות גדולות שניים ישרות אבל זקוקות לשיננית צבע עור שזוף עם נמשים על הגב חזה קטן אבל עומד עם פיטמות זקורות בקיצור גוף אלוהי. מממבקשצ ממני להיכנס להיתקלח למרטת שבאתי נקי ומבושם יוצא מהמקלחת (מים קרים)אבל את מי זה מעניין נטלי מחכה לי ליד המיטה מתחיל ללטף אותה ולנשק אותה מתמסרת לצרפתיות ולא מאמין שאני הולך לזיין דבר כזה יפה משכיב אותה על המיטה ומתחיל לרדת לה שבלול נקי מריח מעולה וממש טעים!,לאחר כ 10 דקות מזיזה אותי ומתחילה למצוץ כמו משוגעת ללא שניים מציצה בינונית אבל אני מאמין שתשתפר עם הזמן לאחר כ 5 דקות של מציצה אני ביוזמתי מזיז אותה משכיב אותה מלבישה לי קונדום ואני טוחן אותה במנסינרית הופך אותה לדוגי אלוהי ואוו איזה ישבן אחד השבלולים הצרים שזיינית אני מרגיש שאני הולך לגמור מעלה אותה לרכיבה שלה איזה קונטרות איזה זיון ובום מתפוצצץ בתוכה ואווו איזה זיון מדהים אני כותן וכולי צמרמורות .אז מה היה לנו בחורה דוגמנית רוסיה שווה בת 25 לדעתי נקיה ואסטתית סה"כ הייתי בדירה כ 38 דקות כולל מקלחת כל זה ב 200 הרצלים תתיחסו יפה תקבלו המון ! רבנו רוני המספר טלפון בדרך אלייך בכדי להכשיר אותה לרבנות
נשים הדבר הטוב ביותר שנוצר